Şimşek bazı vergi istisnalarını kaldiricaz demis...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimşek bazı vergi istisnalarını kaldiricaz demis...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
saka yaptim tahminen bir hareket yapar. iskonto olarak 0.20 pdddyi gormuslugu vardir. bilanco sonrasi tekrar gorebilir. kagitta cok eskiyim benim kadar eski 2-3 kisi daha vardi ara sira ugrarlar.
ancak enflasyon muhasebesi dusuk kar getirecekse fk 5-6lara gelir.
dedigim gibi tahminen hareket yapasr. spk spk olsa ulkede kanun nizam olsa birileri cikar: abicim enflasyon muhasebesi 1-2 yildir belli, niye zamaninda hazirlanmadin niye gondermek icin uzatma istiyorsun derdi,
ama tek dert ya uzatip mal toplamak ya da bu muhasebeden zarar gostermeden once mallari millete cakayim olunca, buna devlet kurumu da goz yumuyorsa bu borsada bu kagit ucuz cok pahali islemez..
Ben orta uzun vade borsa yatirimcisiyim, ucuzu alırım beklemiş düzgün firmayı alırım minimum 6 ay 2 sene arası beklerim ve istediğim reel getiriyi elde ettiğimde, duyduğumda coşku görürsem veririm başka fırsat ararım ama ilk kez bir şirketi uzun vade tutmak istiyorum o da ozkgy burada realize olsam bile 1 dolarlara geldiğinde mutlaka beni mutlu edecek bir miktar evladiyelik birakicam
Yer İmleri