Geceden yazalım yanlış olmasın.
Temmuz vadeli tüm pozlarımı yarın sabah kapatacağım. Tahtalara emirleri yazdım, s...sin gitsinler zaten para içinde galdık yeter da ne yapacaz daha fazla parayı.
Sonrasına sonra bakacağız artık.
Printable View
Çok sıcak, Londra havaalanındaki pist eridi
Çin'de hava çok sıcak, müzenin çatısı eridi
Çok sıcak, Londra köprüsünü folyoya sarıyorlar
Çok sıcak, Londra'daki demiryollarını beyaza boyadılar
Çok sıcak, Teksas'ta borular patlıyor
https://edition.cnn.com/2022/07/21/w..._medium=social
toplam da 10 milyon tl den fazla ceza alanlar var .Benim merak ettiğim acaba bu paraları ödüyorlar mı ?Adı geçen kişi 3-4 yıl önce ceza aldığı hisseye bebek hisse deyip duruyordu , Bebek hisse cüce kaldı hiç büyümedi yıllardır , son zamanlarda biraz hareketlendi sebebini de öğrenmiş olduk
yani diyeceğim bu ceza paraları büyük paralar bir ödeyen , bir daha hisse falan söylememesi gerekir
3 çentik altı yok deyip üstadiazam TGS beni engellemiş kaybettiği iddiayı bile kabul etmeyen insandan ne beklenir ki zaten . 😆😆😆
ABD-AVRUPA, yanıyor ama biz ANKARA 'da gece üşüyoruz.
Akşam balkonda oturamıyorsun.10 yıldır vantilatörümü ilk defa bu yaz hiç çalıştırmadım.
HUB... diye bir masa 4 sandalye şirketi ,bebek diye 40 kat prim yaptırdı.TAM BİR ÇAKAL...
Köşeye sıkışınca: millet-devlet aşkı ile devam ediyor.''CEZAYA İTİRAZ EDECEĞİM'' dedi...LTF.,bizimle başvuru dilekçenizin sayı-tarihini paylaşın dedim...BENİ ENGELLEDİ.
Mantıksız yaklaşımları var.FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL,BEKLEYİN DİYOR.10-20 YIL HERHALDE
bugün verirse haftaya alır. bugün alırsa hafta başı verir.
ayarlı kurmalı bistik :kahkah:
An itibariyle hedge pozisyonları kapattım long devam..
-SELÇUK GÖN; dedim ki;'' 8 ortalama diyorsun ama zaten dik açılı trentte 2 ortalama da iş yapar..Bakın yatayda tüm verdiğini alıyor''...ENGELLEDİ...:)
-TANER G . e dedim ki;'' En diplerde bile çok temkinlisin..sürekli dikkatli olun, diyerek diplerden çok yukarıda maliyet oluşturdun..sadece ortalama ile tek. analiz çok basit....''ENGELLEDİ...:)
-KADİR KOÇ...'' DEDİM Kİ,'' KY. RESMEN HAKARET,KÜFÜR EDİYORSUN.BURADA 40.000 kişi var. ANADOLU çomarı gibi uslup sana yakışmıyor...Bir de neden söyleyeceğin hisseyi önceden değil de seans açılınca söylüyorsun...zaten o zaman yükselmiş oluyor...'' ENGELLEDİ...
-MOHİKAN...HEp kesin konuşur..oysaki ihtimaller barındıran dalga olayıyla çalışır...ENGELLEDİ..:)
Bunların çoğu forumda yazardı..Burayı terk etmelerinin sebebi çoğunlukla yanlış,TEKNİK-MANTIKTAN UZAK yaklaşımlarından dolayı polemik yaşanmasıydı.Bunlara ''GIK'' demeyeceksin...
Burada öyle SALLAYAMAZSIN...cevabı yapıştırırlar.....ENGELLEYEMEZSİN DE..
isim VERMEYEYİM ama yok Hissede üstad vs...dedikleriniz dahil VOBDA 6 AY DAYANAMAZLAR...ha..hisse alır beklersin...
Onu ''Balıkçı Hasan da'' yapar..:oleyo:
Piyasa Teb in alımları görünce laps diye atladı mı nedir :)
Burası ego tatmin yeri değil,varsa yüreğin sabah gelir dersin ki, akşam pazarı ucuzluğu bekliyorum yada günü tepeden kapanış bekliyorum. net yazarsın
Düşsede bildim çıksada bildim hikayeden teyyare selam söyle o yare
Günaydın arkadeşler
bol kazançlar dilerim
Günaydın.
Elde long var. Yalnız burada atışma olunca piyasa short döner hep. Kararsız kaldım.
Bilirsen tebrik ederiz, bilemezsen olur borsada büüüle şeyler sağlık olsun deriz. :)
O zaman yükselsin ki; 2.588-86 da...sistem,mistem demeden short açayım...
Burası benim için bu gün short yeri olur...Umarım gelir
dün gördüğü en yüksek rakamı deler geçerse
zevke gelmeye başlarım
Bugün seni zevkin doruklarına çıkartacam Bigşort
gunaydın long devamke ilk hedef 2816...orayı geçersek züper olucak...
Günün en düştüğünden kapatacağız sabah kaktır sonra yardır formasyonu olacak gibi
Allah bereket versin. Tüm hisse long pozlar kapandı.
Endeks long dedim gece ama buradan long elim gitmedi.
Yapsın yapacağını bensiz, ben yokum günün kalanında. Hatta 1 2 gün yokum izleyelim düşünelim çok gaza gelince hemen 50 bini kesiveriyor göt pala.
İt ürür kervan yürür demiş atalarımız.
güzel söylemişler burada itler ürücek kervanını götüren yine devam edecek.
Öncelikle sizin gibi teknikçi neden sistemine uymuyor merak ediyorum? Short açıyor diyelim neden kar al ve zarar kes noktaları bulunmuyor? Sonuncusu da bu değeri yazmakla elinizi belli etmiş olmuyor musunuz, bahsettiğiniz oyun teorisi sebebiyle soruyorum?
Yoksa bu değer sadece bugün için geçerli bir short yeri midir?
Eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum. Arttıkça short yapmak doğru mudur hele böyle iyi şirketler bu kadar uygun fiyatlardayken? akcay ve desperado short diye gazladılar şimdi sesleri pek çıkmıyor.
Ben dolar düşmedikçe buralardan tl bazlı çok ucuzlama olacağını düşünmüyorum, zaten birçok holding, banka, telekomünikasyon, perakende ve savunma şirketi son 5 yıl dolar diplerinde. Ayrıca 2 saatlik ortalamalarda da olumlu hareketlenmeler mevcut.
dediğim yer sadece bu gün için geçerli...zaten BU GÜN oraya gelmezse SORUN YOK..
Sistemlerin hepsi,şuanda al da...belli uç noktalara sisteme ters alış-satış yazmak ta bir metottur-sistemdir.
AMA MUTLAKA STOPLOSS OLMALIDIR...
Benim diğer arkadaşlardan farkım (belki de) sisteme ters olunca mutlaka stoploss koyarım...
An itibariyle herkes haklıdır..Değişik zamanlarda düşüncemi açıkladım.
flatım...ayağıma gelirse poz. alırım..tok alıcı-satıcı misali..
https://i.hizliresim.com/eae8w7z.png
Laf sokmaya çalışan çanak antenler ben görüşümü ayın 14 de zaten yazmışım .Yani grafta daire içindeki bölge.
hergün analiz olmaz beklentin varsa stratejini yaparsın ,stoploss belirlersin arenaya çıkarsın.
ivme yakalandıktan sonra herkes yazıyor burada.
bu yüzden sallamadan önce yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim .
işinize bakın bulaşmayın .
SPOT da İs Yatırım gene en iyi alıcı, BOFA da alış tarafında başladı, olacakları tahmin edersek, İs Yatırım malı satacak BOFA en iyi alıcı olacak, karşılıklı işlemler!
https://www.linkpicture.com/q/999_8.png
Akşama hasılatı almaya gelicem, ben biraz yürüyüş yapıyım, buraları kervanlara bırakıyorum :)
Bu arenada teknik temel herkes hata yapabilir.
Çünkü borsa eski borsa değil it izi at izi birbirine karışmış durumda.
Yönetenlerin 1 gecede aldığı kararla vezirde olursun rezilde bu yüzden elimizden geldiğince yorumlamalar yapıyoruz.
Ama bunları yaparken kendi çok zeki sanıp insanların aklı ile dalga geçen adamlarlada bundan sonra savaşıcaz .
Saygı görmek isteyen saygı göstermesini öğrenecek
herkese bol kazançlar.
dolar hergun sessızce 20.30 kr ilerliyor...sessızce ılerleyınce kımse gurultu patırdıda cıkarmıyor...ne dıyor nebatı volatılıteyı kontrol altına aldık....