Sayfa 560/1003 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Viop XLII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dediğim yer sadece bu gün için geçerli...zaten BU GÜN oraya gelmezse SORUN YOK..

Sistemlerin hepsi,şuanda al da...belli uç noktalara sisteme ters alış-satış yazmak ta bir metottur-sistemdir.
    AMA MUTLAKA STOPLOSS OLMALIDIR...

Benim diğer arkadaşlardan farkım (belki de) sisteme ters olunca mutlaka stoploss koyarım...

An itibariyle herkes haklıdır..Değişik zamanlarda düşüncemi açıkladım.

flatım...ayağıma gelirse poz. alırım..tok alıcı-satıcı misali..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem sporun en büyük silahı eregl idi , kendi hikayelerinden dolayı game over oldu.Endeks ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam %10 larda idi şimdi %7 lere düştü.
    Bademler şimdi kuşu endeks ağırlığını %5 lere getirdi ana makina bu hacim ve yön verme bunda bilanço döneminde bunu kullanıcaklarını düşünüyorum bankalarla , seneryom şu DOW da bilanço dönemi %8-10 arası yukarı hareket bekliyorum pıst 100 de 12-14 yukarı hareket eylük ekim global ve bizde satışlar , bilanço dönemi kuş ta beklentim 56-57 bandı.Şimdilik ben vurkaç olarak değerlendirmeye çalışıyorum.

Laf sokmaya çalışan çanak antenler ben görüşümü ayın 14 de zaten yazmışım .Yani grafta daire içindeki bölge.
    hergün analiz olmaz beklentin varsa stratejini yaparsın ,stoploss belirlersin arenaya çıkarsın.
    ivme yakalandıktan sonra herkes yazıyor burada.
    bu yüzden sallamadan önce yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim .
    işinize bakın bulaşmayın .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SPOT da İs Yatırım gene en iyi alıcı, BOFA da alış tarafında başladı, olacakları tahmin edersek, İs Yatırım malı satacak BOFA en iyi alıcı olacak, karşılıklı işlemler!

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dediğim yer sadece bu gün için geçerli...zaten BU GÜN oraya gelmezse SORUN YOK..

Sistemlerin hepsi,şuanda al da...belli uç noktalara sisteme ters alış-satış yazmak ta bir metottur-sistemdir.

AMA MUTLAKA STOPLOSS OLMALIDIR...

Benim diğer arkadaşlardan farkım (belki de) sisteme ters olunca mutlaka stoploss koyarım...

An itibariyle herkes haklıdır..Değişik zamanlarda düşüncemi açıkladım.
    Bence stoplos olduktan sonra
    her yerden deneme yapılır
    sadece bu denemeler zirt pirt olmamalı
    çok önmesenen destek direnç tarzı olmalı
    yoksa sistemler al yada sat hemen vermiyor
    arada bu tarz işlem olabilir

5. Akşama hasılatı almaya gelicem, ben biraz yürüyüş yapıyım, buraları kervanlara bırakıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bence stoplos olduktan sonra
    her yerden deneme yapılır
    sadece bu denemeler zirt pirt olmamalı
    çok önmesenen destek direnç tarzı olmalı
    yoksa sistemler al yada sat hemen vermiyor
    arada bu tarz işlem olabilir
    sistem al-satı dipten/tepeden 30 puan sonra verebiliyor...Çok kuvvetli destek-dirençlerde SİSTEME ters ama mutlaka stoplosslu işlem ;bazen zararla bazen de büyük karla sonuçlanıyor.

7. Bu arenada teknik temel herkes hata yapabilir.
    Çünkü borsa eski borsa değil it izi at izi birbirine karışmış durumda.
    Yönetenlerin 1 gecede aldığı kararla vezirde olursun rezilde bu yüzden elimizden geldiğince yorumlamalar yapıyoruz.
    Ama bunları yaparken kendi çok zeki sanıp insanların aklı ile dalga geçen adamlarlada bundan sonra savaşıcaz .
    Saygı görmek isteyen saygı göstermesini öğrenecek
    herkese bol kazançlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. dolar hergun sessızce 20.30 kr ilerliyor...sessızce ılerleyınce kımse gurultu patırdıda cıkarmıyor...ne dıyor nebatı volatılıteyı kontrol altına aldık....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 560/1003 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •