Akþam seansýnda aldýysa yarýn hoþgeldin partisi yaparlar...Yeni gelin misali...
Demek ki faiz artýþý o kadar da kötü deðilmiþ bizim pala dahil herkes sevindirik oldu Allah'tan 100 yapmadý o zaman tavan olurdu bizim viop...
Akþam seansýnda aldýysa yarýn hoþgeldin partisi yaparlar...Yeni gelin misali...
Demek ki faiz artýþý o kadar da kötü deðilmiþ bizim pala dahil herkes sevindirik oldu Allah'tan 100 yapmadý o zaman tavan olurdu bizim viop...
Hocam
Çok çok uzun zamandýr
Pay vadelide long ve gerekince endeks te þhort açýyor idim.
Aslýnda Sn Abka gibi takýlýyordum.
Son günlerde nedense hoþuma gitmeyen durumlar oluþtu.
Ben temmuz baþýndan itibaren yükseliþ bekliyor idim.
Bilanço lar zirvede karþýlanýr diyordum.
Orada hatlar karýþtý.
Ve pay vadelileri kapadým.
Bu gece içinde düþüncem öyle idi.
Biraz fazla alýnca,
Bunun spotta x100 karþýlýðý 2580 gibi oluyor
Ve önemli yerler
Biraz þhort takýldýk
Birazda eðlencesine.
20-30 ,puanla yarýn stop olsam benim için bi önemi olmaz.
X100 de 2580-2590 üzerinde kalýcý olur gibi ise kaparým.
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BENDE MERAK ETTÝM.
20 KERE DATA ÝNDÝR YAPTIM
þimdi geldi gece datalarý/takas
https://imgyukle.com/f/2022/07/28/VbLPO6.png
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Sp %3 e yakin yapmis Viopu neden aldilar diyorsunuz…
Gecen Fed’deki gibi Abd once olumlu sonra olumsuza donmeyince burayi da cizdiler. Hepi topu %1 almislar kapanisin ustune neden aldilar diyorsunuz Abd %3 yapti.
Yarin Abd buyume verisi geliyor teorik olarak bu ceyrekte daralirsa resesyon olacak adi ancak tipik bir resesyonun karakteristigine sahip degil ekonomik veriler.
Yarin calkantili gecer. Ha bu kontratin 3200 kusurlerden geldigini de unutmayin short kovalarken.
Sn Bozkurt
Sen kasa sayýyorsun.
Bu akþam aps 5-6 bin artmýþtýr.
Çünkü alnus oyunda yoktu.
Buda yarýn ki kasada gözükecek.
Þimdiden bunu yazayým.
Akþam pastasý için Ýbrahim kardeþime teþekkürler
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soktumu vobunda aksam yatarsin pijamayla sabah kalkarsin donsuz..olay bu yani.hisse de takilmak iyidir,azicik aþým dertsiz baþým.
Ih de hacý aðaaaa.... sorarlarsa yoh de....
Askerde garibo vardý, adý garip mi ibo mu çözemedim. Bir þey sorarsýn ýh de... baþka biþey dersin abi benden duymadýn ve sorarlarsa yoh de...
Bana hacý aða derdi nereden estiyse :D Angara bebesiydi severdim.
Garibo ilk malý ücretsiz verirdi. Sonra istersen parasýyla. Biz tabi saf saf ilk malý ikram olduðu için ayýp olmasýn diye aldýk, ikinciyi de istemedik. Garibo hemen çaktý bizim o taraklarda bezimiz yok, selam sabahý azalttý. Ýþini bilirdi. Müþteriyi 100 metreden tanýrdý. Sadece 1 ay hapis yattý hapiste de gardiyanlarý yoldan çýkarttýðý için geri yolladýlar bitirsin askerliði sessizce gitsin dediler.
Her gördüðünde sadece ýh de hacý aðaaa... sorarlarsa yoh deAlnus kardeþim ne yaptýðýný bilmiyorsan ilk mal ücretsiz, sonrakiler pahalý. Hayýrlý traþlar.
Yer Ýmleri