ben yeterince sövdüm dahada söversem.. disko olurum :)
Printable View
Amerikalılardan adalet beklemek zorunda kalmak ne acı. Kendi memleketinde adaletin içine sicilmisken.
Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK), pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısının 17 Ekim 2023 itibarıyla 8 milyonu aşarak en yüksek seviyesine ulaştığını bildirdi.
HEDEF,HER HANEDEN BİR BORSACI ÇIKARMAK.
Canını sikma sen kime yardım ettiğim kimseyi ilgilendirmez... Hacı hoca değilim ekstre göstereyim. Benimle ve yardımı yaptığım arasındadır.
Şunu da ekleyeyim türk um ben ama ümmete sokulacak cinsten değil
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstanbul’daki İsrail protestosunda bir kişi yaşamını yitirdi
İstanbul Valiliği, İsrail Başkonsolosluğu önündeki gösterilere ilişkin açıklama yaptı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...tirdi-7833733/
1990 larda bosna savaşı yıllarında yaşadığım şok ve dehşet ve derin hayal kırıklığı içerisindeyim
aynı duygular
dünyada bi halta yarayamadığımızı acı ve net bir şekilde hissediyorum
https://twitter.com/TurkcuPaylasim/s...pH7bxHZrQ&s=19
Aha bunları toplayıp helikopterle gazzeye atacaksın alüminyum.
Dünden az bişi hissenin zararını al sat ile çıkardım artıya geçtim hala Bubi tuzakları ile devam ediyoruz
Tabelada yüzde 500-600 gerçekte min 20x yapmış borsada Taban olan tek bir kağıt bile yok ..O da güzel..
680.000 den düzeltme yiyerek 520.000 lere düşen Arjantin borsası kuuuuddddurarak 8 gün içinde 830.000 lere gelmiş.Üstelik faizi 118 den 133 e çıkarmalarına rağmen.
Yani eski bilgilerin hepsi çöp artık piyasalarda.
Memed abinizi dinleyip viop yapmayın. Yarın öbürgün bi bakarsın diğer memed şutlanmış bizim borsa 90 derece ile dikilmiş.
Sen elinde shortlar satıp tl ye geçtiğin portföyünle kalakalmışsın.
Aylardır boru dedim birde golts ikiside uçtu gitti borular devam ediyor lo emlak bana Musk un sitesinde yer açta pere kazanmak isteyenlere hisse önereyim
Mal dağıtımları yine devam ediyor her çıkış şort yönlü tezim devam ediyor pala gerçekten para dağıtıyor en az %30-40 beklentim dahilinde !!y.t.d
Bozkurt Reis Seviliyorsun ..sana güvenimiz sonsuzz !! Lakin yakalarsam shortsuz ...:rules:
neyse bu kadar yeter biraz haftaym gideyim reel işlerime bakayım
Piyasa tamamen robot ve karşısındakiler olmuş.Robot karşısında tüm piyasa satsa veya alsa durumunda bile robot un dediği oluyor Piyasaya gelebilecek max maldan daha fazla para ve mal var robot ta artık.
Güya panikle sabah 1.85 ekside açılan borsa 3 saattir ne yukarı ne aşşa 0.30 lun bir bant içinde hareket ediyor.Bütün büyük kağıtlarda durum hemen hemen aynı.
Robot direksiyonu bakalım nereye kıracak.
Çok pis akşam pazarı olacakmış gibi geliyor ama du bakalım..
bar boyları uzamıyor. şortçuların hevesini kursağında bırakabilir. dün de epey oyalayıp akşama finali yaptı.
haber akışı çok müsait. dünkü kapanış malum.
7900 de çok konuşuluyor bugün oranın altına bir merhaba demesi lazım. 800 den başladı 8500 e geldi. 6600 6700 e kadar en az vermesi lazım. Dolarda 32 lira olsa uygun bir hedef .
aşşağı doğru longları yazdım ama sanki elimize verecekler :drunk:
rusya ile çin ses kesildi...
o kadar laf ettiler yok filistine kara harekatı başlarsa sonuçları iyi olmaz vs vs.
arablar zaten anca konuşuyo.. onları anladık.
çin ve rusya sus pus.
trollerde israil giremez falan diyordu sıkıysa girsin falan.
hamas sevicileride sus pus.
eee bu işler böyle .
:drunk::drunk:
forumun kutup yıldızı çıkmış piyasaya anlayana...
Ons 2000i bi daha deneyecek ellam....
Gram bugün 1750...
israil nasıl girmeyecekmiş. yüz yılın fırsatı ayaklarına geldi. kendi 11 eylülleri gibi tepe tepe kullanırlar artık.
hollywood 50 tane film çekip kafa ütüler. filistinliler zaten artık iflah olmaz.
diğer araplar da petrolü satıp kafalarına göre takılır.
Şöyle toplu dursun...Borsa olmasa da çorbamız kaynar,aç kalmayız...Ama uygun yerden bir ev parasını borsaya sokan 6-12 ayda 3 ev alır ,derim...Benim hesabım bu.Bu mesajlar zaten önceki sayfalarda var..Bunu da saklayalım..sonra fazla değil 2 ay içinde bakalım..Yanıldıysak bir tecrübe daha kazanmış oluruz.
Bosforus gelmeden long mong olmam.
herkes longa asıldıysa pala emmi devre kesmeden bırakmaz.
:drunk:
pala gırtlak malda ne bk yiyecek bilmiyor...
Ben pala olsam ve gırtlak malda olsam fışkırttırırdım :he:
Herifte zınnık mal yok akcay tüm mal ky de