http://fs5.directupload.net/images/180504/nwvugh3k.jpg
Printable View
Teşekkürler sn cefaks
Cefaks dayımın gelişi çok manidar hadi hayırlısı.opuyorum dayı ellerinden.
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cafeks dünde paylaşmıştı 0.12 fiyatla borsa rekoru tersten kırıldımı arkadaşlar varmıydı daha önceden bunun kadar adisi insan biraz utanır sıkılırda tahtaya sahip çıkar yada kapa açıklama geçer ben beceriksizim diye
Sayın cafeks karanlık oda sonrası pastanın durumunu görebilir miyiz?
kapanıştaki alıcı ve satıcı miktarını blen varsa yazarmı..tşkler
Benim fotoğraf paylaşmam site tarafından engellenmiş. Aynı durumda olan var mı. Hata veriyor bende
484 bin hisse satışı yapan Halk yatırım.
Bimeksin bankalara borcunu düşündüğümüzde en fazla garanti ve halkbankasına borcu var.
Nargilim mümkün se, kapanıştaki alıcı -satıcı pozisyonu... En azından tabanda ne kadar alıcı birikti yazarsanız sevinirim... Tşkler
Kapanış kademeleri
https://resmim.net/f/VlWC9C.jpg
Kısa vadeciler gelmiş tahtaya yani yarın satacak insanlar bunlar o yüzden alım falan yapmayın bence elinizde kalabilir kapandığı an tahtası değeri hiç yok sonuçta borsada bir sürü hissenin tahtası kapanıyor bir bir sırada buna geliyor gibi
Tahtası kapandıktan sonra bir hissenin hemen whatsahap gurupları kurulur sonra da oradan .......birde oradan yersiniz .........:yahoo::halay:
Hiç bulaşmayın böyle tahta kapanma riski olan kağıtlara
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Sen de ne kadar batak tahta varsa bulasiyorsun yahu.
http://share.matriksdata.com/Images/...2109439290.png
kardeş
bendede kottan çıkmış hisseler var.üzgünüm buda o yola gidiyor gibi.eski spk.başkanının oğlunun şirketi olmasa çoktan atılırdı.marka değerim şu diyerek kalmaya çalişıyor.
borçlanma tahviline ait ödemeleri yapamıyor sp.ihtar etti.
inşallah durumunu düzeltir
bu tür hisselere bulaşmak çok riskli
yt.tv.değ.
Bu tipler var ya bu tipler...
Seneler once Unal Tarim ve Lio'da aynilarini yazdim patron butun mallarini pompalamak icin asparagas haberlerle ortaligi doldururken...
Yemedigimiz hakaret, duymadigimiz kufur kalmadi. Adam yazdirmadi foruma resmen.
Tahtasi kapandiktan sonra bu sahis... 8 sene... Tam 8 sene forumda agladi tek basina her allahin gunu.
Foruma her girdigimde guldum haline. Cok buyuk bir zevk aldim dustugu duruma. Cunku bu davarlar olmasaydi ortalikta, kac kisi kurtulabilirdi bataktan belki uyarilari dikkate alip. Kusura bakmayin, ben sizin gibi olamiyorum uzuntu duyayim bu tiplere. Itle it olmayi bileceksin, anladigi dil odur.
Kot tan cikarilsa bizim paralar ne oluyor? Heşi gidiyor mu? Hiç mi geri alamiyoruz?
Bu arada yukardaki yazim zararda olan ortaklarina degildir. Yanlis anlasilmasin, belli bir yatirimci tipine karsi yazilmistir. Umarim en kisa surede burdan veya baska bir yerden cikarirsiniz zararlari. Hirsizlar bitmez. Iyi tatiller.
Önümüzdeki hafta farzedelimki 12 kuruştan % 100 prim yaptı 24 kuruş oldu misal kaç kişi mutlu olabilirki?
Borsa öyle bir yer ki; '' şimdi yazdıklarımı lütfen iyi okuyun ''
Çok iyi niyetli arkadaşlar var bir hissede ortaya çıkıyor bu arkadaşlar mesela kozalarda haftalarca günlerce millete siz malmısınız bu firmanın içi boşaltılmış paranız pul olacak dediler zavallı ky ye sattıra sattıra bi hal oldular sonuç ne peki kozalaklar nereleri gördü,
Başka filim banvitde döndü iki ileri bir geri ya siz manyakmısınız tavuk nereye kadara çıkacak batık bu firma diye yaygara yaptılar ky ye mal sattırdırlar banvit nerelere geldi sonuç ortada , Firmalar batarda çıkarda zaten borsada iki ihtimal var bir hisse ya düşer ya çıkar ruh hastalığı depreşen arkadaşlar bu iki seçenekten birini söyler dediği çıkarsa ben demiştimle ortaya çıkra dediği çıkmazsa sır olup kaybolur , Herkes şunu iyi bilsin doğru yatırımcı , bilinçli yatırımcı ,akıllı yatırımcı kendi işine bakar alakası olmayan hisse forumlarına girip yazmayı bırakın hissesi olmayan forumlara açıp bakma bile bakmaz . Sadece bu hissenin forumlarında değil çoğu hissede bazı ruh hastaları inanılmaz seviyorlar gereksiz yorum yapmayı . Kaçın kaçın diyerek boşalttırdığınız hisseler artıya döndüğünde milletin zararını karşıladınız mı , ha gerçekten iyilik yapmaksa derdiniz kumar ortamında sevap kazanmaya çalışmayın çıkın dışarı bir aç doyurun , löseve bağış yapın öğrenci yurtlarına bağış yapın , şimdi duyuyorum hep bir ağızdan biz bunları yapıyoruz zaten diyenler var . hadi ordan hadi ordan hadi ordan ... Şimdi gelelim benim görüşüme pekiş ne olacak kardeşim bu hissenin sonu sen söyle o zaman diye bağıranlar var ; söyleyeyim ozaman öyle uyanık kurnaz bir patronla karşı karşıyayız ki kimse tahmin dahi edemez şuan nereye sürüklendiğimiz boş boş yorum yapmayın risk alabilen kalsın , daha fazla risk alamaycaklar gereğini yapsın. Kesinlikle yazdıklarım al, tut, sat tavsiyesi değildir. Saygılarımla.
700 milyon borç var, bu borcun büyük bölümü banka ve leasing kuruluşlarına. Borçların sermayeye dahil edilmesi teklifinde alacaklıların yaklaşık %50 si olumlu %10 olumsuz %40 cevapsız mış. Hisse ise borsanın En kötü hissesi olmuş 12 kuruşla. 12x120 milyon=14.4 milyon piyasa değeri. Borç 700 milyon, şirketin değeri 14.4 milyon. Borcun yanında çerez. Kottan atılırsa bir hiç tabiiki. Ytd
Bu tipler iste bahsettigim. Adam 7 yasindaki cocugun bildigi "NET LOT" konseptini bilmez, gider Alicilar kisminda Is Yatirimi arar 130K net satista iken... Sonra da 15 sayfa hikayesini yazar...
Gelene gidene de "Elinde hisse yok" buraya yazma der, ona buna akil verir.
NOT: Bimeks hakkinda bir fikrim yok. 0.12'den islem goren %96'si halka acik bir tahtada da zaten fikir sahibi olmaya gerek yok.
Peki sen ne diyorsun ...
Satıp gidelimmi[emoji31]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu fiyattan kim satar ki artik? Ya da satmanin bir mantigi mi vardir? Yok saymissiniz iste.
Peki sen şimdi burda kimi haklıyorsun
Benim yazdigim 2 yazi cok acik. Anlamadiysan tekrar oku. Ozetliyeyim istersen.
Borsanin B'sinden anlamayan cahil cuheyla kimseye faydali bilgi yazdirmaz forumlarda.
(Fazla kalabalik yaptim, konuyla ilgili son yazimdir. Anlayan anladi.)
0.1 kuruş edermi bu senet
[QUOTE=666;2110310]Benim yazdigim 2 yazi cok acik. Anlamadiysan tekrar oku. Ozetliyeyim istersen.
Borsanin B'sinden anlamayan cahil cuheyla kimseye faydali bilgi yazdirmaz forumlarda.
(Fazla kalabalik yaptim, konuyla ilgili son yazimdir. Anlayan
Neden sen gocundun onu anlamış değilim 😂 bilmediğim şeyleri veya anlamadığım şeyleri sormak ayıp ise eyvallah ayıbımın karşısında özür dilerim ancak bilmeyenleri yeren 7 yaşında çocuk varmıdır acep . Ben bugüne kadar bilmediğimi sordum öğrenmeye çalıştm kendi hareketimi yapacağımı yazdım kimseye akıl vermedim . Hissem olmayan hiçbir forum dada eyyamcılık yapmadım . Testi de ne varsa testiden o dökülür
https://i.resimyukle.xyz/C2Cc3V.jpeg
bugün Kadıköy de gezerken arkadaşım aradı madem Kadıköy desin Bmeks e gidip bir bakarmısın dedi. Bende gittim. içeride ki vaziyet fotoğraftakiler gibi. Elektronik olarak sadece bir iki tane fax makinesi vardı. içeride orta yaşlı bir kişi duruyordu. bir iki konuşmadan sonra işi borsaya getirdim. ne olacak bu Bmeks ,varmı bir gelişme ortak buldu mu patron dedim bilmiyorum bende dedi.ya millet kan ağlıyor hiç mi şans yok kurtuluş için dedim adam da belli olmaz bunlardan her şey beklenir dedi.
bence bu soyguncuya ders vermek için hissesi olan kişiler toplanıp Kadıköy mağazasının önünde eylem yapmak lazım. bir iki de tv ve internet haber sitesini de çağrılırsa seçim öncesi büyük ses getirir.
Sen nerden çıktın....
Ne kadar ilgilisin....
Sen oralardaysan yap bi haber at siteye izleyelim...
666 şeytanın numarası mı?:evil:
İyi de ne dedik bizleri düşünüyorsun yap bizim için iyilik....
Bizede morel olur.....