Sayfa 563/651 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by apeyron Yazıyı Oku
    Allah çıkartsın...3-5 kuruş birikimimi değerlendiremeyeceksem yazıklar olsun böyle düzene?

kardeş
    bendede kottan çıkmış hisseler var.üzgünüm buda o yola gidiyor gibi.eski spk.başkanının oğlunun şirketi olmasa çoktan atılırdı.marka değerim şu diyerek kalmaya çalişıyor.
    borçlanma tahviline ait ödemeleri yapamıyor sp.ihtar etti.
    inşallah durumunu düzeltir
    bu tür hisselere bulaşmak çok riskli
    yt.tv.değ.

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bunun 10/1 ni söyleyen bizlere etmediğin(iz) hakaret kalmamışdı
    Bakıyorum 12 krşda hala aklın başına gelmemiş..
    Gelmemiş ki hala insanlara yanlış akıl veriyorsun
    Şöyle ki:Arkadaşlar yok whatsap mış ,yok avukatmış ,yok bimer miş,yok cimer miş boş hayallere kapılmayın...
    Ben bugüne kadar sonuç alabileni görmedim...
    Ya durumu kabullenin gereğini yapın ve üzerine bir bardak su için ,yada ya herru ya merru gözüyle bakın filmin sonunu Akgiray larla beraber izleyin....
    Tercih de karar da sizin...

saygılar/başarılar
     Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Öncelikle herkese geçmiş olsun,

Tam 12 ay önce bu zamanlar hisse fiyatının aşırı düştüğünü görünce şöyle bir inceleyeyim bilançoları demiştim, belki bir şeyler çıkar diye. Bilançolara baktığımda eyvah bu şirket kırmızı çizgiyi geçeli çok olmuş dedim ve buraya geldim alical ve kaftan forumda dertleşiyor, yapmayın etmeyin demeye kalmadan, speğin adamı mı dersin, hissen yok bas git mi dersin... o zamanlar hisse 0.70 civarındaydı 1.0-1.5 TL maliyetli olsanız bile paranızın en fazla yarısını kaybetmiştiniz bugün gelinen noktada neredeyse tamamı.
    Bu tipler var ya bu tipler...

Seneler once Unal Tarim ve Lio'da aynilarini yazdim patron butun mallarini pompalamak icin asparagas haberlerle ortaligi doldururken...

Yemedigimiz hakaret, duymadigimiz kufur kalmadi. Adam yazdirmadi foruma resmen.

Tahtasi kapandiktan sonra bu sahis... 8 sene... Tam 8 sene forumda agladi tek basina her allahin gunu.

Foruma her girdigimde guldum haline. Cok buyuk bir zevk aldim dustugu duruma. Cunku bu davarlar olmasaydi ortalikta, kac kisi kurtulabilirdi bataktan belki uyarilari dikkate alip. Kusura bakmayin, ben sizin gibi olamiyorum uzuntu duyayim bu tiplere. Itle it olmayi bileceksin, anladigi dil odur.

3. Kot tan cikarilsa bizim paralar ne oluyor? Heşi gidiyor mu? Hiç mi geri alamiyoruz?

4.  Alıntı Originally Posted by mzo34 Yazıyı Oku
    Kot tan cikarilsa bizim paralar ne oluyor? Heşi gidiyor mu? Hiç mi geri alamiyoruz?
    Bir bardak soğuk su içiyoruz üzerine.. 12 de satmak ile kottan atılması arasında hiçbir fark yok, batarsa batsın çıkarda benimdir

Bu arada yukardaki yazim zararda olan ortaklarina degildir. Yanlis anlasilmasin, belli bir yatirimci tipine karsi yazilmistir. Umarim en kisa surede burdan veya baska bir yerden cikarirsiniz zararlari. Hirsizlar bitmez. Iyi tatiller.

6. Önümüzdeki hafta farzedelimki 12 kuruştan % 100 prim yaptı 24 kuruş oldu misal kaç kişi mutlu olabilirki?

7. Borsa öyle bir yer ki; '' şimdi yazdıklarımı lütfen iyi okuyun ''

Çok iyi niyetli arkadaşlar var bir hissede ortaya çıkıyor bu arkadaşlar mesela kozalarda haftalarca günlerce millete siz malmısınız bu firmanın içi boşaltılmış paranız pul olacak dediler zavallı ky ye sattıra sattıra bi hal oldular sonuç ne peki kozalaklar nereleri gördü,
    Başka filim banvitde döndü iki ileri bir geri ya siz manyakmısınız tavuk nereye kadara çıkacak batık bu firma diye yaygara yaptılar ky ye mal sattırdırlar banvit nerelere geldi sonuç ortada , Firmalar batarda çıkarda zaten borsada iki ihtimal var bir hisse ya düşer ya çıkar ruh hastalığı depreşen arkadaşlar bu iki seçenekten birini söyler dediği çıkarsa ben demiştimle ortaya çıkra dediği çıkmazsa sır olup kaybolur , Herkes şunu iyi bilsin doğru yatırımcı , bilinçli yatırımcı ,akıllı yatırımcı kendi işine bakar alakası olmayan hisse forumlarına girip yazmayı bırakın hissesi olmayan forumlara açıp bakma bile bakmaz . Sadece bu hissenin forumlarında değil çoğu hissede bazı ruh hastaları inanılmaz seviyorlar gereksiz yorum yapmayı . Kaçın kaçın diyerek boşalttırdığınız hisseler artıya döndüğünde milletin zararını karşıladınız mı , ha gerçekten iyilik yapmaksa derdiniz kumar ortamında sevap kazanmaya çalışmayın çıkın dışarı bir aç doyurun , löseve bağış yapın öğrenci yurtlarına bağış yapın , şimdi duyuyorum hep bir ağızdan biz bunları yapıyoruz zaten diyenler var . hadi ordan hadi ordan hadi ordan ... Şimdi gelelim benim görüşüme pekiş ne olacak kardeşim bu hissenin sonu sen söyle o zaman diye bağıranlar var ; söyleyeyim ozaman öyle uyanık kurnaz bir patronla karşı karşıyayız ki kimse tahmin dahi edemez şuan nereye sürüklendiğimiz boş boş yorum yapmayın risk alabilen kalsın , daha fazla risk alamaycaklar gereğini yapsın. Kesinlikle yazdıklarım al, tut, sat tavsiyesi değildir. Saygılarımla.

Sayfa 563/651 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •