Bu TEB Mayıs ayında muafiyet istendikten sonra 5 Milyon adet alım yaptı. Haziran ayı geldi çattı mal vermeye başladı 3 milyonunu geri verdi hala veriyor. :wu:
Printable View
Bu TEB Mayıs ayında muafiyet istendikten sonra 5 Milyon adet alım yaptı. Haziran ayı geldi çattı mal vermeye başladı 3 milyonunu geri verdi hala veriyor. :wu:
Birileri 1,10 dan alacaktı, nerede? çağırın gelsin alsın, birileri de 1 den alacaktı ona da haber salın el ovuşturup kapıda beklesin:)
Şöyle bir bakayım 20 gün evvel 1.30dan satıp çıktığım hurgz nolmuş diye. 1.12ye gelmiş. Ben sana haber vereyim zahmet etme 1brah1m ne kaldı şunun şurasında 1.05e. Moral nasıl bu arada?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işte ihmalleri olanların ALLAH bin belasını versin inşallah.
Bana üzülenler olmuştu çıktım diye. Onlar kendi haline ağlasın önce. Gerektiği yerde inmesini biliceksin. İsterse 0.90 olsun yüzüne bakmam 1 lot bile almam bu tahtadan. Böyle dümen oyun döndürülen yerde para kazanılmaz. Günahımı vermem bunlara günahımı. Umarım muafiyet reddedilir o çağrı sıka sıka olur da millet kurtarır parasını.
İnşallah en az 2 liradan satarsın. Kolay gelsin.
Hissede enaz %50 potansiyel var ve bu piyasada alici yok! Dolarin cikmasi isine yaradigi gibi aslinda endeks bazli düsüslerden de etkilenmemesi gerekiyor fakat spek efendi bunu asagi basmakda kullanyior? Tabii ki tasiyanlari azaltmak amaciyla ama yanlis taktik. Hisse sabit 1,30 lRDA DURSA VE HABERI orada beklese bircok yatirimci düsmüs olan hisselere gecer ve elindekileri teslim eder...
Aslında bu tür başvurular için gerekli önlemler alınmalı
ya tahta kapatılıp birkaç günde sonuçlanmalı ya da eğer başvurunun artniyetli
olduğuna tesbiti mümkünse yani kısaca SPK tarafından reddedilirse
başvuruyu yapan yüklü bir tazminat ödemeli vs...
Yani muafiyet gerekçesine sağlam olduğuna inanıyorsa dava açmalı
diğer türlü şimdi adamlar her halükarda öyle ya da böyle yaptıkları başvuruyla
amaçlarının bir kısmına ulaşmış oluyorlar,1,62 ye alacakları hisselerin
hepsi olmasa da şu anda belli kısmını bu fiyatlardan alsalar
kâr kârdır.Tabii bi sürü para bağlayıp sonra yeter diyerek satan KY ne olacak.
Bu arada DGZTE nin direniyor olması da ayrı konu demek ki ordaki büyük
yatırımcılar lehte kara çıkacağına daha çok emin.bu hisse de ise
şüpheleri olabilir diye düşündürtüyor.
Bu arada diyelim ki spk kabul etti ,zaten yıllardır sürünen hissenin ederi
buralar mı.....
3 dolara yakın halka arz (ırz) değeri. Şimdi 0,24 dolar!!!
Kagit 1 liraya dogru gidiyor . Birde bu secim muhabbetleri var, BIST"teki dusus 88 binlerde durur muhtemelen, buyuk bir kriz olmazsa oralardan doner. Hepimize gecmis olsun hissedaslar..
Hergun sikayetlerimizi yapalim birileri sikayet ediyordur demeyin mutlaka yapin.kipa cagri muafiyet talebi ve bizimkinin talebini yanyana koyun grafikle benzerlige inanamayacaksiniz
Arkadaşlar lütfen sadece buraya yazmayın.
1. Yatırımcı İlişkilerine TELEFON İLE PROTESTO VE TEPKİNİZİ İLETİN
2. Yatırımcı İlişkilerine Mail atarak PROTESTO VE TEPKİNİZİ İLETİN
3. SPK PROTESTO VE TEPKİNİZİ İLETİN.
Nihan Sena Hertaş
Müdür/Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi
nshertas@hurriyet.com.tr
0212 449 60 30
Elif Özcan
Uzman / Yatırımcı İlişkileri Bölümü Görevlisi
elifozcan@hurriyet.com.tr
0212 449 60 88
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Şuda bir gerçek ki bu kadar açık bir konuda çağrı muafiyeti verilirse
SPK VARLIK SEBEBİNİ TAMAMEN KAYBEDER...
o vakit kapatın gitsin.
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Yarın ilk işim bu olacak.
Birde bir soru soracağım çok bilmiş yetkililere. Sorum şu,
Hurgz batık ise neden hisse başı 1.61 tl verdiniz.
Batık değil ise hangi akla hizmet muafiyet talebinde bulundunuz?
Bu sorulara mantıklı cevap verin 1 tl den hisseleri sizin hesaba virmanlayayim diyecem.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle kardeşim, bu adamlara başsağlığı mı ? 50 kuruş olsun, darısı tez zamanda cümlesinin başına inşaAllah !!
Ne yapmaya çalışıyor bunlar.
Allahtan Doğan holdingten anında açiklama geldi. Bu haberin seans açıkken düştüğünü düşünsenize....
CHP'li Yarkadaş: Aydın Doğan, Demirören'in verdiği çeki tahsil edemiyor
TÜRKİYE
13:41 15.06.2018(Güncellendi 13:44 15.06.2018)URL'yi kısaltın
*0*113
CHP İstanbul Milletvekili Barı Yarkadaş, Aydın Doğan'ın Doğan Medya Grubu'nu sattığı Demirören Holding tarafından kendisine verilen çeki tahsil edemediğini öne sürdü.
© FOTOĞRAF : TWİTTER
'Demirören'e Doğan Medya için Ziraat Bankası'ndan 2 yıl ödemesiz 10 yıllık kredi'
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın konuğu oldu. Yarkadaş, programda Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışıyla ilgili önemli bir iddiada bulundu. İddiaya göre Aydın Doğan, Demirören Grubu tarafından verilen 890 milyon dolarlık çeki tahsil edemiyor.
'ZİRAAT BANKASI: BENDE BÖYLE BİR PARA YOK'
Yarkadaş'ın konu hakkındaki ifadeleri şöyle:
"Aydın Doğan'ın 890 milyon dolar çek verdiler değil mi? Çek verildiğinde çekin sahibi, bankadan istediği gün tahsil eder. Aydın Doğan şu anda 890 milyon dolarlık çekini tahsil edemiyor. Ziraat Bankası 'Bende böyle bir para yok, Demirören grubunda da böyle bir para yok, onlar bana yatırınca sana vereceğim' diyor."
Doğan Holding'den 'karşılıksız çek' açıklaması
20:28 15.06.2018
Doğan Holding, medya satışı ile ilgili paranın tahsil edilemediği yönündeki iddianın tamamıyla asılsız olduğunu açıkladı.
© REUTERS/ UMİT BEKTAS
CHP'li Yarkadaş: Aydın Doğan, Demirören'in verdiği çeki tahsil edemiyor
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Aydın Doğan'ın Doğan Medya Grubu'nu sattığı Demirören Holding tarafından kendisine verilen çeki tahsil edemediğini iddia etmişti. Yarkadaş, katıldığı televizyon programında "Aydın Doğan'ın 890 milyon dolar çek verdiler değil mi? Çek verildiğinde çekin sahibi, bankadan istediği gün tahsil eder. Aydın Doğan şu anda 890 milyon dolarlık çekini tahsil edemiyor. Ziraat Bankası 'Bende böyle bir para yok, Demirören grubunda da böyle bir para yok, onlar bana yatırınca sana vereceğim' diyor" ifadelerini kullanmıştı.
Bunun üzerine ise Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'den konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama şu şekilde:
"Sayın Ayşenur Aslan'ın Halk TV'deki programına katılan Barış Yarkadaş 'ın Doğan Grubu'nun Medya satışı ile ilgili 890 milyon ABD Doları'nı tahsil edemediği yönündeki iddiası tamamiyle asılsızdır. Satış tutarının tamamı, KAP'a usulüne uygun yapılan açıklamalarda da belirtildiği üzere tahsil edilmiştir. Ayrıca, iki adet radyo lisans opsiyonu da Demirören tarafından kullanılmış, 3 milyon ABD Dolar'lık bu opsiyonla birlikte toplam olarak 893 milyon ABD Doları nakden tarafımızdan tahsil edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."
Bİr defa paranın tamamı 890 milyon $ lık tek çek değildi . 6 nisan 2018 de satış sözleşmesi imzalandığında 228 milyon $ civarında bir parayı , 22 mart 2018 de aldığı 50 milyon $ kapora düşülerek tahsil etmişti . 665 milyon $ kadarı satış anında serbest bırakıldı . Zaten ziraat bankasından kullanılan kredide 700 değil 675 milyon $ dı. Dahası bu kredinin 200 milyon $ ı doğan grubundan alınan şirketlere ipotekli olup, kalan kısmı demirören grubu şirketlerine( total gibi ) ipotekli kullandırıldı . Dahası 2 yıl ödemesiz vs ..vs .
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
oylar kesinlikle gizlidir
sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
benim düşüncem bu çakalların seçimlere kadar hisseyi baskılayacakları yönünde seçimde ise olumsuz bir durum karşısında ise korku psikolojisi ile insanların elindeki malı alacakları genel düşüncesidir.oysa ben tam tersi düştükce hisselerime biraz biraz ekliyorum ve 20 bin üstünü buldum.kendime bir yemin ettim ne olursa olsun satmayacağım ne zaman ki çağrı olursa ha olmadı diyelim mahkeme yolu açık olmak üzere hak arama mücadelesine girişirim.kaldı ki doğan holding ödemeleri kap açıklaması ile sabitken sen benim hisse mi ödemiyeceksin o işte sıkar burası Türkiye Çumhuriyeti ve hukuk devleti kipayı da önce satış haberi öncesi 2 lere doğru getirdiler satış açıklandı 0.60-0.70 lere sonra ne oldu 2-3 bende sadece 2 hisse var galatasaray ve hürriyet varsın bekleyeyim 1 yıl ne farkeder ev alınca hemen satmak için mi alıyoruz.bu kağıtın hikayesi var ve ben bu hikayeye güveniyorum seçim ne olursa olsun arkama yaslanıp seyreteceğim.korkmadan ve yanımda belli bir para ile ufak ufak hisse mi alacağım süre mi en az 1 yıl sizleri takip ediyorum bu çakallara paranızı yedirmeyin sabır ile bekleyin kredi kullanıp elinizde hisse bulundurmayın borsa tecrübem ve yediğim kazıklar bana gösterdi ki hikayesi olan ve büyük şirketlerin kağıtlarını satma bekle hele hele bu çağrı zorunluluğu ise.kervan hissesi ile ilgilide kervanda çağrı zorunluluğu vardı ama şirket yapmadı.burda ise ödeme dogana yapıldı ama bize değil.hikayeler farklı ama tek cevap sabır
İktidar el değiştirirse spk sahtekarlık yapmaya cesaret edebilir mi?Demirören medya iktidara kim gelirse gelsin onlara bukalemun gibi uyum sağlar mı?İktidar değişmezse bu kriz ortamında elini taşın altına koyup doğan medyayı alan Demirören medyaya her türlü reklam ihale bombardımanıyla destek çıkılır mı?Bu soruların cevapları hisse fiyatının ne olabileceğini belirleyecek.
Bence düşüşün sebebi belli oldu,demiroren odemeye yapamıyor satış iptal olur dedikodusu hisseye satış getirdi,chp li barış yarkadas bunu açık oturumda dinlendirecek kadar gerçek sananlar satış yaptı ama dohol aciklamasi ile bunun doğru olmadigi ortaya çıktı,spk hiçbir şekilde muafiyet vermez,teblig açık ve net ancak oyalar geciktirir onuda yapiyor zaten,gun malimiza sahip çıkma zamanı,ben yüklü miktarda aldim ve bekliyorum şuan ciddi zarardayim ama endisem yok,cagri olacak ve ciddi karla verecegim,
Maliyet 1,37 ve 250.000 lot hiç sıkıntı değil,1, 61 ve degdiginde o günkü kurla 1,76 ya denk geldiği için vermedim,
Benim de portföyün 5 te 1 i hurgz, 5 te 4 ü dgzte. Dgzte de durum biraz daha net. o sebeple bende rahatım. Dgzte de büyük ihtimal en geç 1 ay içerisinde çağrı başlamak zorunda. Yoksa fiyatın üzerine faiz işlemeye başlar. Hurgz da olmaz da olursa muafiyet kabul görürse mahkeme sonuna kadar mücadeleye devam.
İşin konusu ben baştan tüm dgzte idim,cagri muafiyet başvurusunu ertesi hrgzte de marj daha fazla diye 5,5 verip tümünü hrgzte yaptim,bu fiyatlardan gevşek inanılmaz kar bırakacaktı,bu fiyatlardan yüzde 60 kar bunu goren olmuyor mu anlamak mümkün değil en sonunda bana evi sattiracaklar kaynak için😂
Babanin yanina tez zamanda gitmen dilegiyle
Battik.........
Aynı hareketi yapmışız. Ben biraz daha yüksekten verip parça parça geçtim buraya. 500.000 lotla sonuna kadar bu trendeyim. Öyle yada böyle tüpçünün eline vermeden satmam. Her düşüş benim için yeni alım fırsatı yaratıyor. Dgztede de çok takla attılar malı almak için burada da aynı oyunları oynuyorlar. Son gülen iyi güler hadi bakalım.
Hocam kağıda sağlam lotla girmişsin, Allah utandırmasın, benimki seninkine göre cüzi miktar, maliyetim senden muhtemelen çok daha yüksek, kredili maldayım. Burası Türkiye arkadaşın dediği gibi, umarım hakkın-hukukun bir parçası kalmıştırda, dolar kuru bu kansızların bir tarafında patlar. Bunlarda oyun bitmez, genel olarak BİST'te büyük ahlaksızlıklar var.