Sayfa 564/985 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Doğan Holding'den 'karşılıksız çek' açıklaması
    20:28 15.06.2018
    Doğan Holding, medya satışı ile ilgili paranın tahsil edilemediği yönündeki iddianın tamamıyla asılsız olduğunu açıkladı.
    © REUTERS/ UMİT BEKTAS
    CHP'li Yarkadaş: Aydın Doğan, Demirören'in verdiği çeki tahsil edemiyor
    CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Aydın Doğan'ın Doğan Medya Grubu'nu sattığı Demirören Holding tarafından kendisine verilen çeki tahsil edemediğini iddia etmişti. Yarkadaş, katıldığı televizyon programında "Aydın Doğan'ın 890 milyon dolar çek verdiler değil mi? Çek verildiğinde çekin sahibi, bankadan istediği gün tahsil eder. Aydın Doğan şu anda 890 milyon dolarlık çekini tahsil edemiyor. Ziraat Bankası 'Bende böyle bir para yok, Demirören grubunda da böyle bir para yok, onlar bana yatırınca sana vereceğim' diyor" ifadelerini kullanmıştı.
    Bunun üzerine ise Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'den konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama şu şekilde:
    "Sayın Ayşenur Aslan'ın Halk TV'deki programına katılan Barış Yarkadaş 'ın Doğan Grubu'nun Medya satışı ile ilgili 890 milyon ABD Doları'nı tahsil edemediği yönündeki iddiası tamamiyle asılsızdır. Satış tutarının tamamı, KAP'a usulüne uygun yapılan açıklamalarda da belirtildiği üzere tahsil edilmiştir. Ayrıca, iki adet radyo lisans opsiyonu da Demirören tarafından kullanılmış, 3 milyon ABD Dolar'lık bu opsiyonla birlikte toplam olarak 893 milyon ABD Doları nakden tarafımızdan tahsil edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Doğan Holding'den 'karşılıksız çek' açıklaması
    20:28 15.06.2018
    Doğan Holding, medya satışı ile ilgili paranın tahsil edilemediği yönündeki iddianın tamamıyla asılsız olduğunu açıkladı.
    © REUTERS/ UMİT BEKTAS
    CHP'li Yarkadaş: Aydın Doğan, Demirören'in verdiği çeki tahsil edemiyor
    CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Aydın Doğan'ın Doğan Medya Grubu'nu sattığı Demirören Holding tarafından kendisine verilen çeki tahsil edemediğini iddia etmişti. Yarkadaş, katıldığı televizyon programında "Aydın Doğan'ın 890 milyon dolar çek verdiler değil mi? Çek verildiğinde çekin sahibi, bankadan istediği gün tahsil eder. Aydın Doğan şu anda 890 milyon dolarlık çekini tahsil edemiyor. Ziraat Bankası 'Bende böyle bir para yok, Demirören grubunda da böyle bir para yok, onlar bana yatırınca sana vereceğim' diyor" ifadelerini kullanmıştı.
    Bunun üzerine ise Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'den konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama şu şekilde:
    "Sayın Ayşenur Aslan'ın Halk TV'deki programına katılan Barış Yarkadaş 'ın Doğan Grubu'nun Medya satışı ile ilgili 890 milyon ABD Doları'nı tahsil edemediği yönündeki iddiası tamamiyle asılsızdır. Satış tutarının tamamı, KAP'a usulüne uygun yapılan açıklamalarda da belirtildiği üzere tahsil edilmiştir. Ayrıca, iki adet radyo lisans opsiyonu da Demirören tarafından kullanılmış, 3 milyon ABD Dolar'lık bu opsiyonla birlikte toplam olarak 893 milyon ABD Doları nakden tarafımızdan tahsil edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Bİr defa paranın tamamı 890 milyon $ lık tek çek değildi . 6 nisan 2018 de satış sözleşmesi imzalandığında 228 milyon $ civarında bir parayı , 22 mart 2018 de aldığı 50 milyon $ kapora düşülerek tahsil etmişti . 665 milyon $ kadarı satış anında serbest bırakıldı . Zaten ziraat bankasından kullanılan kredide 700 değil 675 milyon $ dı. Dahası bu kredinin 200 milyon $ ı doğan grubundan alınan şirketlere ipotekli olup, kalan kısmı demirören grubu şirketlerine( total gibi ) ipotekli kullandırıldı . Dahası 2 yıl ödemesiz vs ..vs .
    Son düzenleme : ERHAN11; 16-06-2018 saat: 01:32. Sebep: ilave

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Yarın ilk işim bu olacak.

Birde bir soru soracağım çok bilmiş yetkililere. Sorum şu,

Hurgz batık ise neden hisse başı 1.61 tl verdiniz.
    Batık değil ise hangi akla hizmet muafiyet talebinde bulundunuz?
    Bu sorulara mantıklı cevap verin 1 tl den hisseleri sizin hesaba virmanlayayim diyecem.

SPK nın cevabı bu sorunun içinde .

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150

Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
    oylar kesinlikle gizlidir
    sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
    bir halt olacağı yok.

5. benim düşüncem bu çakalların seçimlere kadar hisseyi baskılayacakları yönünde seçimde ise olumsuz bir durum karşısında ise korku psikolojisi ile insanların elindeki malı alacakları genel düşüncesidir.oysa ben tam tersi düştükce hisselerime biraz biraz ekliyorum ve 20 bin üstünü buldum.kendime bir yemin ettim ne olursa olsun satmayacağım ne zaman ki çağrı olursa ha olmadı diyelim mahkeme yolu açık olmak üzere hak arama mücadelesine girişirim.kaldı ki doğan holding ödemeleri kap açıklaması ile sabitken sen benim hisse mi ödemiyeceksin o işte sıkar burası Türkiye Çumhuriyeti ve hukuk devleti kipayı da önce satış haberi öncesi 2 lere doğru getirdiler satış açıklandı 0.60-0.70 lere sonra ne oldu 2-3 bende sadece 2 hisse var galatasaray ve hürriyet varsın bekleyeyim 1 yıl ne farkeder ev alınca hemen satmak için mi alıyoruz.bu kağıtın hikayesi var ve ben bu hikayeye güveniyorum seçim ne olursa olsun arkama yaslanıp seyreteceğim.korkmadan ve yanımda belli bir para ile ufak ufak hisse mi alacağım süre mi en az 1 yıl sizleri takip ediyorum bu çakallara paranızı yedirmeyin sabır ile bekleyin kredi kullanıp elinizde hisse bulundurmayın borsa tecrübem ve yediğim kazıklar bana gösterdi ki hikayesi olan ve büyük şirketlerin kağıtlarını satma bekle hele hele bu çağrı zorunluluğu ise.kervan hissesi ile ilgilide kervanda çağrı zorunluluğu vardı ama şirket yapmadı.burda ise ödeme dogana yapıldı ama bize değil.hikayeler farklı ama tek cevap sabır

6. İktidar el değiştirirse spk sahtekarlık yapmaya cesaret edebilir mi?Demirören medya iktidara kim gelirse gelsin onlara bukalemun gibi uyum sağlar mı?İktidar değişmezse bu kriz ortamında elini taşın altına koyup doğan medyayı alan Demirören medyaya her türlü reklam ihale bombardımanıyla destek çıkılır mı?Bu soruların cevapları hisse fiyatının ne olabileceğini belirleyecek.

7. Bence düşüşün sebebi belli oldu,demiroren odemeye yapamıyor satış iptal olur dedikodusu hisseye satış getirdi,chp li barış yarkadas bunu açık oturumda dinlendirecek kadar gerçek sananlar satış yaptı ama dohol aciklamasi ile bunun doğru olmadigi ortaya çıktı,spk hiçbir şekilde muafiyet vermez,teblig açık ve net ancak oyalar geciktirir onuda yapiyor zaten,gun malimiza sahip çıkma zamanı,ben yüklü miktarda aldim ve bekliyorum şuan ciddi zarardayim ama endisem yok,cagri olacak ve ciddi karla verecegim,

8. Maliyet 1,37 ve 250.000 lot hiç sıkıntı değil,1, 61 ve degdiginde o günkü kurla 1,76 ya denk geldiği için vermedim,

Sayfa 564/985 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •