5,3147 ...
Printable View
Euro 6.15TL gıdıkladı bıraktı.
USD/TRY
5,3131
mesajı aldınız mı
Devalüasyon görüyorsunuz şuan. insanlar yollarda yürüyor mesut bahtiyar.
Yine kıpraşmaya başladık 5.35 hedefim bu gece olur gibi duruyor ama 5.35 kısa zamanda olursa tepeyi revize ederim haberiniz olsun. Eee ! kokoca MB enflasyon hedefini %50 yukarı revize ettikten sonra gariban umutabi Dolarda günlük hedefini zırt pırt revize etse çok mu ?:evil:
6 dan önce rahat yok dolara. Bu gidiş hayra alamet değil. Çok Ocaklar sönecek ne yazık ki.
Değdi, dürttü, filan yok
resmen önce öpüp kokladı
şimdi maalesef aldı kucağa :whistling:
Bende şans yok kesinlikle altın almayı planladığım bir miktar para yarın elime geçecek.Bugün geçse ne iyi olurmuş.Neyse üçe beşe takılmamak lazım bu iş karakolda biter o belli oldu.Yarın ilk iş fiyata bakmadan gram altına dalmak :))))))))Ben yarın falan bir haber gelebileceğini düşünüyorum o haber geldiğinde en yanlış iş elde TL olması.Tabi borsayı saymıyorum.Malum ondan çıkarsam antidepresanlar uyku ilaçları falan altından kalkamam:))))))
Türkiye'de kabaca 600.000 şirket var. İstihdam yükünü çeken ilk 100.000 adedi. Bunlardan büyük bir kısmının çalışanlarının maaşları KGF ve *döviz* kredilerinden sağlanan kaynak ile ödeniyor. Sanılandan daha büyük ve çok daha geniş bir alana yayılmış bir sorun ile karşı karşıya olabiliriz.
30.04.2018 Doların 4'ten 5'e hareketlendiği tarih
25.05.2018 Doların 5'e yaklaştığı ve MB'nın faizleri zıplattığı tarih
02.08.2018 Doların 5'ten 6'ya hareketlendiği tarih
XX.XX.XXXX Doların 6'ya yaklaştığı ve MB'nın faizleri zıplattığı tarih
Acaba bir önceki gibi 25 gün mü sürer yoksa ???? (bugün beşinci gün)
- Perde arkasında bir şeyler dönüyor bunu birileri biliyor.
- Abd den bir cisim yaklaşıyor ama henüz radarımıza girmiş değil.
- Veya George Saros gibi köpek balıkları kan kokusuna aldı ve geldi.
Bence sonuncu şık.
Bloomberg ü artık sirk niyetine izliyorum
gülemiyorum bile bunlara..
ama çaresizler tabi..
Ya mehmet şimşeği şeetmiceklerdi.O ortalığın gazını alıyordu.Malum londranın dilinden anlıyordu.Arada iletişimi sağlıyordu.Seçimden sonra şöyle yapçaz böyle yapçaz diye seçimden bir hafta önce tv de baya baya anlatmışdı.Onu şeetti reis hem mehmet şimşek hem londra şaşırdı o iş biraz yanlış oldu gibime geliyor.:)))))))))))
Çoktan uyumuş haberi bile yoktur dolardan
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1'den 2'ye çıkış 12 yıl,
2'den 3'e çıkış 2 yıl,
3'ten 4'e çıkış 2 yıl civarı,
4'ten 5'e çıkış 4 ay
5'ten 6'ya çıkış :wu:
Ben size söyliyeyim insider falan değil . Bizim kekolar USD şortluyor anladınız siz onları . Tabi Dünya'da ki babalarda sonuna kadar patlatıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok değişmemiş!
TR 2030 7,54 % 0,80
TR 2040 7,87 % 0,60
Merkez bankasının Rom hamlesine epey şaşırdım, zira bu hamle ile daha önce söylediğim gibi kızgın taşların üzerine bir damla su damlattı. Karşısındaki oyuncu yerine göre çok yüksek kaldıraçlar ve türevli kaldıraçlar ile işlem yapabiliyor.
O nedenle bu tür bir rakibe karşı ROM hamlesi ile çok değerli olan brüt döviz rezervini hem de 1:1 kaldıraç ile speküle etmek öğle saatlerinde de söylediğim gibi eğer bu hamlesini anlık ve yüksek bir faiz artışı ile devam ettirmeyecekse yel değirmenleri ile savaşmaktan farksız.
2001 de merkez bankası başkanı gazi erçel devaülasyondan bir hafta önce rakam tam aklımda değil galiba 50 000 dolar aldı diye hesap vermek zorunda kalmıştı.Şimdi öyle şeyler olmuyordur di mi:)))))))))))
Kurban bayramı erken geldi.!!
Başka bir ülkede bu değersizleşme,
alt üst oluşa yol açardı.
Kurbanlık koyun gibi..
Tüm refleksler felç olmuş durumda.!!
Bu millete bir şey olmaz
çoğunun haberi bile olmaz
mesut mutlu :)
tüik in verilerini bile en az 7-8 yıldır öyle film izler gibi izlerler :)
ee artık yenilen içilenin ödeme hesap zamanları..
nerede bu troller :oleyo:
dolar maaşlarını alamadıklarından troller grevdelermiş
Chp nın yuzunden yukseldi dolar kurultayı yapmadı. Chp suclu
Sayın rxpu, söylemlerinizde bir kaç ay öncesine göre oldukça farklılıklar olduğunu görüyorum. Zaten sizin gibi bilgili insan kendinin farkındadır. Her neyse kısacası işler moka sardı , ılımlı iyimserlik , şu olmaz bu olmaz faslını es geçelim, her an her şey olur diyelim. Saygılar
3-4 sene önce detaylı bir yazı okumuştum. Sanıyorum mahkeme suçlu buluyor ama bulunduğu konum itibari ile oluşan çekinceler nedeniyle ileride bu göreve getirilecek bürokratları korkutmaması açısından gereken ceza verilmedi gibi bir durum vardı. Zira sanırım kanunda bu tür kritik görevlerdeki bürokratlar için belirli pragmatizasyon kuralları var. Bu kurallar da ceza vermeyi engelliyor olabilir. Tartışmaya açık bir konu.