Teşekkürler ben de tüm arkadaşların bayramını kutlarım.
Printable View
Bunu irdeleyen bir analist olsa.Holding 20 lira üstünde duruyor.gercek bir duruş ise niye 7/8 liradan sattılar..GYO bu kadar arsa alıyor iş yapıyor satıyor, faizden kazanıyor birtek kağıt üstünde buna güvenen yatırımcı kaybediyor.Yani hep patron kazanıyor denir ya biyerlerde işte öyle bişey...Yok GYO iyi bir durumda ise geleceği iyi görünüyorsa niye kağıdını alıp destek vermiyor...Hep fatura küçük yatırımcıya.Spk da bunları görüyor görmüyor.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet bizzat taşıyıcısı oldugum 2 hisse akfen ve özgyo 2.23 den akfen digerinide makul bir yerden aldıgım 2 hisse inişler çıkışlar normal hedefe giden yolda sn tahminci trend yükselişe dönmüş iken seçimde yaklaşıyorken bu fırsatı kaçıracaklarını düşünmüyorum geri 1.20 ye bile gelse ..... hatta bence hedef seçime kadar 5 tl ve üstü olabilir .... kesinlikle etkileme ve yatırım tavsiyesi amaçlı degil benim yorumum beni baglar bunlar benim sesli düşüncelerim :28:
yıllık en düşük ve aylık en yüksegin ortalaması 1.20 civarı .... yukarı kırmış ...... aylık en yüksek ve en düşüğün ortalaması 1.38 yukarı kırmış destek 1.42 sonrası 1.38 ... yıllık en düşük ve en yükseğin ortalaması ise 1.42 oda yukarı kırmış durumda ..... yıllık en yüksek ve aylık en yüksegin ortalaması ise olası kısa vade hedefi 1.78 .... buralarda tutunursa tabii
kır gitsin tahtacı 1.52 nedir senin için :)
Bir kez daha geri çekilip daha sonra 1.60 ı zorlayabilir. YTD
2 kez ky'yi soymak için anlamsız bedelli yaptılar, bundan sonra yapmaları zor, hatta imkansız, kimse bu sorumluluğu almayacaktır, bu fiyata bu kağıdı bakalım burada ne kadar tutabilecekler, spek efendinin bu direnişi hisse kaptırmaktan başka hiçbir işe yaramaz, ben kendi adıma söyleyeyim, ihtiyacım olmayan bir parayı buraya yatırdım ve gerekirse çocuklarıma bırakırım ama asla satmam artık....
Hepimizin üstünden geçtiler k.....sızlar..Bu nasıl bir oyundur..Büyük yatırım şirketleri 1 aydır, bankalar portföy önerimizde değil deyip durdular.. Biliyorlardı %300-500 karı.. Kimi aldattılar.. Şimdi bankalarda kalsaydım, 350k olmuştu 1.000k en az, Bunun gibi çok daha karlı ama karını saklayan ve bir süre sonra mızrak çuvala sığmayacak diye üç beş hisseye böldük kar sadece 54k ne deyeyim. 2021-2022 battık paramın 4/3 ü bitti geçen seneden beri.. Biz daha çok bekleriz böyle.. Gerçi kur korumalıdan da sadece son üç ayda 40 k kazandık buradaki paranın 2 katıyla, ama eloğlu çuvalla götürdü ona yanıyoz.. Ben de ekleme yaptım bekleyeceğim. gerekirse 100-200k daha gömeceğim buraya ve iki katı olmadan çözmeyeceğim yarısını, diğer yarısı her zamanki gibi heyececan:Sad: Bahtsız bedeviyiz çöllerde dolaşıyoz ama yine kutup ayıları bırakmıyor peşimizi:(
Bu nasıl iş arkadaş yaw endeks rekor üstüne rekor kırıyor kağıtların çoğu x2 x3 yaptı bu a.g kağıdı hala düşeyim derdinde. karlılık dersen var nakıt var kkm var iş var karlılık çok bu ne melem bir iştir. nasıl bok bir kağıda denk geldik Allah belanızı versin haramzadeler
Evet 140 150 sayfalar arası bu kağıt için çok önemli konular tartışıldı.Kağıdın bedelli zamanları kağıt 1.16 civarındaydı bu kağıt alınmaz falan deniyordu ,aradan 6 ay geçti kağıt 1.50 oldu,trend de yukarı.
Aslında doğruya doğru ben kağıtda baya kardayım,şimdi hakkında kötü konuşursam olmaz.O günlerde kağıt alınmaz falan denmişti,ilk başlarda baya sıkıntı çektirdi ama şu ara kötü konuşamam ,trendi bence gayet güzel.
Siyaseten bir sorun mu var diye düşünmüyor değilim.Malum bu aralar vekiller ile ilgili gazeteciler yoğun çalışıyor...Yoksa bu kağıt bugün 3 TL olsa kim ne diyecek.Bankalar in en ufagi bile 1ayda 1 liradan 5liraya gitti.Vakif ortada .isfin ortada.Garanti ortada.Demir çelikler bile hareketlendi.Bu neyin uykusunda,yada uyutuluyormu?
Maliyet dusurdunuz o yüzden kardasınız evet bende kardayım 1.20 Maliyet %25 .Ben Sasa ları satıp bu kağıda girdim %30 karla sattıktan sonra % 100 oldu bölündü bolundukten sonra % 70 e yakın tekrar arttı.aynı zamanda aldıgim hektaslar nerdeyse X2 oldu .geçen gün Ereğli aldım 2 gün sonra topikteki olumsuz yorumlardan ötürü sıfır karla çıktım çıktığım dakikadan sonra dün tavan oldu bugün + 7 yaptı sonra gevşedi 2.5 ten kapattı klgyo nün endekse göre yukselmesi devede kulak kaldı.endeks düzeltme yaparsa ilk düşecek kağıt klgyo dur bu gün bunun göstergesini gösterdi zaten endeks bi ara düşmeye basladıgında at bası gibi en önde düşmeye basladı endekse bile ayak uyduramayan kiler holding kagıdi 7 den 22 oldu bu hala nasıl düşeyim derdinde
Borsadir her kağıdın bir zamanı var.sirket sahiplerine özgü bir durum olsa holdingin durumu ortada.bankalar yıllarca surundu sonra bir ay içinde yaptıkları hareket ortada.bu ne zaman uçar bilemem ama benim içinde olmadığım bir hareket olursa kendimi affetmem.diger gyo lar ortada bilanço ortada e aslina bakarsanız yukarı çıkış acısını beğenmesek te trendin de yukarı olduğu ortada .
Borsa böyle bir yer niye böyle sorusunun cevabı kağıdın sahiplerinde saklı.bize düşen olabildiği miz kadar bir dalga yakalayıp o dalganın içinde olmak.bazen insan bogulabilir de inanamiyacagi yükseklikleri de görebilir.borsaci bunları baştan kabullenmeli.yoksa çok sıkıntı olur
Şimdi bu kagit bir ay içinde bes olsa nasıl oldu niye oldu demeyiz.kagidin değeri buydu sonunda değerini buldu deriz.onemli olan kağıdı ucuzdan kesfedebilmek.
Misal bankalar bir ay önce çok ucuzmus ben kategorik olarak banka almadığımdan ne ucuzluğundan haberdarim ne de yaptığı yapacagi hareketlerden.benim için yok hükmün deler.bu kararım fiyattan bağımsız on kat dibe de düşseler para koymam on kat tavana gitseler de tek lot almam
Merhabalar biraz önce bu işin piri olarak kabul ettiğim Işık Ökte ve Artunç Atabakanın youtube videosunu izledim. Harika bir video tavsiye ederim. Borsanın geldiği nokta. YTD
Bu kağıt borsa tarihi rekorlar kırarken top dolastirip birçok yatirimcinin ahını alıyor..30/40/50/100 TL'lik kağıtlar neredeyse hergün %3/5prim yaparken bunun gözü aşağıda.Tabii bu yazıları okuyan tahtanın sahibi kis kış gülüyor.Ancak bunca kişinin ahi sizi birgün vurur.Sahsen benimde maliyetim düşük 10 kademede aşağı versem beddua eder kardan zarar eder çıkarım...Bu kağıt bunu hak etmiyor ve siz size guven n yatırımcıyı hiç düşünmüyorsunuz.O zaman bu bilançonun kıymeti ne.Arsalar alınıyor,projeler yapılıp satılıyor,yetmedi bedelli toplayıp kur Garantili ye yatırılıyor..Ama ortada oluşan kazanç yatırımcı ile paylasilmiyor...Ne diyeyim Allah'a havale ediyorum.Bir gün altın vuruş yapıp takip listemden çıkaracağım kiler gurubunu..Hadi rast gelsin.
Bu hissede bedelliye katılıpta karda olan yok dolar bazında.
Sadece bölündükten sonra 80 kuruş ile 90 kuruş arasında alıp tutan olduysa kar yazar.oda az bişi.
Yüzde yüz enflasyon olan ülkede kar yapmak çok zor bir iştir.
Bu adamlara ah işlemez.
Bu adamlara beddua işlemez
Malesef..
Bu adamlar halka arz yaptiktan 1 ay sonra kasadaki parayı göstere göstere kendilerine aktardılar.
Kiler holdinge ait Kütahya avm'yi kaca aldılar bir bakin bakalım.
Biscon yapı, kiler gyo nun insaat islerini yapar. Bakin bakalım halka arzdan sonra nasıl ilişkiler kurulmus.
Klgyo nasıl Biskonu finanse etmiş.
Sedat pekerin bedelli ile ilgili anlattıklarını daha önce yapılanları yan yana koyun..
Bir sabah kalkarsiniz kkm deki para ile bu adamların halka açık olmayan bir şirketinden fahiş fiyata bir gayrimenkul alımı haberi düşebilir
Onu yapmasa bir çok insaat yapılacak, bu enflasyon ortamında insaat maliyetlerini kimse sorgulayamayacak Biskon inşaat ile ne transferler yapabilirler hayal bile edemezsiniz..
Neyse çok olumsuz konuştum, gyo rallisine eşlik edebilir, ama inanın sebebi yatırımları olmayacak, sebebi açgözlü yandaş bir speğin firsat bu firsat diyip hisseden para kazanma isteği olabilir.
Ben de az bir miktar var kumar portföyü ile almıştım.
Ama gerçekleri bilerek aldım
O zaman GELİYOR GELMEKTE OLAN..işimiz önce Allah a sonra bunlara kaldı.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olursa olsun ekleme yapmayacağım..Bankalara bir satış furyası gelsin bu da 1.40 lara gelirse portföyüm kadar ekleme yaparım:seyt:
Sorun güccük yatırımcıda.
Araştırmayan sorgulamayan
21 günde herşeyi unutan
talep olmazsa beddua edende olmaz unutmayalım.
Talepte bulunuyo sonra beddua:))
Bloomberg de gece yayininda hisseler ( sektörler) değerlendiriliyor.Bankacilik leasing uçtu gitti diyorlar.Dogru..Yeni konut projesinden dolayı GYO lar ve gitmeyen Emlak konutta gitti deniyor.Peki Klgyo nerde?...Baki Akinal beye bunu sormak lazim.Belki o söyler neden diye[emoji779]
https://youtu.be/8MT_AYcZnCI
8.41 çokomelli
Hedef 2026😂😂
Biz bu hedefi 2017 de koymuştuk zaten
Kürkçü dükkanına döndük aynı maliyetlen :Sad:
Eskiden bişey güzel olsada Çin malı ise uzak durulurdu..Buda öyle..
Bir gün fena çarpılacağız ama ne zaman bilemiyorum. Çekirge gibi oldum. Sattığımı 1 kademe alttan aldım bugün.. Ya satınca bir daha alma fırsatı vermeyecekler üzüleceğim ama sadece kendi adıma, yada böyle böyle maliyeti kademe kademe aşağıya çekeceğim. Son 1 aydır bu tuttu. Adrenalin vs herşey var ama para nerde para yoookkk.:Sad: Hala giren bedelliyi çıkaramadık sapıyla dönüp duruyoruz kıvranarak:vk:
95k satış , 55k geri alış kazanç 400 tl, 40k da sattıklarım yarına kar mı zarar mı yazacak görcez bakalım. :Sad:. Kafesteki 1 kuş daldaki 10 kuşa yeğdir derdi büyüklerim hep:wu:
Sevgili ŞEKERLİ, KLGYO dan sadece çerez parası kazandık diğer ana kağıtlardan kazandıklarımızla kıyaslayınca, ben de 1.64 ten vedalaştım, endekste geri çekilme mutlaka olacak, endekste tüm pozisyonlarımı bugün itibariyle kapatmış olacağım. KLGYO da 1.40-1.45 aralığında yeniden alıcı olurum. YTD