Sayfa 560/692 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Kiler Holding halka arzı ile ilgili bir şey ortaya çıkarsa.. bedelli süreci ile ilgili bir konu gündem olursa.. dikkatli izlemek lazım. IHLAS yöneticisinin mevzusu ile bu iş başka.. ben konunun ciddi olduğunu düşünüyorum ve yan kağıtlar ciddi etkilenebilir.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. Ama silkeleme amaçlı kullanılır ve borsa yine toparlar.. seçime yakın 5500_6000 mümkün.. uzun vadede sıkıntı görmüyorum. YTD

3. 1.60 üstü uçurtma olur ...... banka hisselerden çıkacak olan para gyo lara akma olasılıgı çok yüksek olarak görüyorum ..... çogu gyo hisseleri zaten primli ... 3-5 gyo şirketi kaldı degerini bulmayan .....
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

4. Holdingin bugün bayağı primli olması manidar.tedirgin sıçramalar.İnsallah Peker in acendasinda sıra bekleyenlerrde bunlar yoktur

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

patron vekil rüşvet verdiğini sanmıyorum ayrıca bedelliden gelen para kkm de duruyor şirket finansallarını düzeltmiş ama yatırımcısınıda bitirmiş tabii..
    nasip....

6. Dün AKFGY ve OZGYO deki hareketleri gördünüz mü? Büyük konuşmayın 1.60 üstüne çıkar geri 1.20 ye gelir. Tezgah çok o yüzden bu hisselerde yatırımı olan bence tek gözü açık uyusun. Şu anda sağlam ucuz hisse arayana ASELS, EREGL vs var bu patron hisseleri ise sadece çıtırlık.. tamamen şahsi görüşüm. YTD.

Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    1.60 üstü uçurtma olur ...... banka hisselerden çıkacak olan para gyo lara akma olasılıgı çok yüksek olarak görüyorum ..... çogu gyo hisseleri zaten primli ... 3-5 gyo şirketi kaldı degerini bulmayan .....

7. 30 Agustos ZAFER bayramımız kutlu olsun..

8. Farkında mısınız bugün hissemiz hareketsiz.. Ne yükseldi ne Düştü.

Sayfa 560/692 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •