Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII
Alıntı:
Originally Posted by
EGEDUK
Son dakika: Dışışileri Bakanlığı Türk bayrağı yakan Yunanistan'a, "Ayasofya'da yeniden secdeyi içlerine sindiremeyen Avrupa'nın şımarık çocukları yine hezeyana kapılmıştır. Tarihten gereken dersi almamış bu ırkçı kafaların, şanlı Bayrağımıza saygısızlık yapanların Ege'deki akıbetini iyi hatırlamaları gerekir." ifadeleriyle sert tepki gösterdi.
Avrupa elinde benzin bidonu, bizimkiler çakmakla beklediği sürece, bu işler çözülmez.
Konu mülteci veya akdeniz olunca dışarıda bir ülke gibi davranırken, konu ayasofya veya hdp olunca üye ülke gibi davranıyor.
Bizimkilere gelirsek bir sorunu çözmeden yeni bir soruna başlanması ve sürekli sorunların ötelenmesi yoluyla neyin çözülmeye çalışıldığını anlayamıyorum. Kısa sorun listesi
- mülteciler
- suriye
a) fıratın doğusu
b) fıratın batısı
- libya
- doğu akdeniz
- kıbrıs
- s400-f35
- mısır, israil ve diğerleri
- halkbankası
- feto
- ege adaları
Bunların içinde bulunan doğu akdeniz ve kıbrıs kısmı geçmiş dönemin mirası olarak devam ediyor. Peki aynı soruyu tersten soralım 18 senede çözdüğümüz dış politika sorunu var mı ?
AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas
Schinas, "Türkiye’nin belirli bir noktada jeopolitik olarak nerede duracağına ve ileride kiminle birlik olmak isteyeceğine karar vermesi gerekiyor" dedi. "Türkiye, AB ile birlikte çalışmak ve AB değerlerini kendisine temel olarak almak isteyecek mi?" diye soran Schinas sözlerine "Eğer AB değerlerini temel almak istiyorsa o zaman bugün Ayasofya konusunda olanlar çok kötü bir başlangıç" diyerek devam etti.
Schinas, "Bir Yunan olarak oldukça üzüldüm. Karar konusunda oldukça kızgınım" dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII
Charge back 90 gün içersinde oluyor ödeme itibari ile nasıl oluyor ki o siz 2020 olmadan almıştım demiştiniz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi