doldur boşalt otellerde tatil cazip gelmiyor ... bunlar lüks tatil de değil... Maça Kızından aşağı düşürmemek lazım çıtayı Türkei datillerinde ... Hillside Beach Club orası eh yani olur peki ... ama bizim zenginlerimiz de tuhaf ... istisnasız hepsi tatillerde böyle bi tuhaf yengeç yürüyüşlü ... kolu rolexini göstermek için kırık gibi duran hanımlar ... ağır ağır sakız çiğner gibi tuhaf bi konuşma üslubu...
başka ülkelerde böyle bi şey görmedim
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
Moruk , yazdığın yazılar bi zaman sonra görünmez oluyor ... sen gizli Kaiser Söze misin ahahah
Aslında piyasa boşluğu ve ayıbı
Doldurma lazım ajans açıp eğitim verdirerek
Sonra kulislerde
Kıroyum ama para bende demezler daha
Kezbo + hanzo
İkinin n Li kombinasyonu
Bu devirde hem sevap olur
O tarz değerleri kazandırdığından mevcut idareye tesekkür tarifim sonsuz vallaaaaaa
her zaman derim bizim burada açık büfeli havuzlu gürültülü animasyonlu otellerde tatil yapıyom ben yeeea diyeceğine ... al pasaportunu , git koş alamanya'ya... otostop çekerek köylerini dolaş huzur bulursun...
Yer İmleri