Çelik hocam ben de takip etmek isterim.
Printable View
ben bir düşüş daha öngörüyorum lakin son düşüş kadar etkili olacağını sanmıyorum ..dış piyasalardan cıkan biz gelişmekte olan ülkelere yatırım yapar sonuç itibari ile dünyada artık söz sahibiyiz ... türk çağı başladı bin yıllık değişim artık bizde algıda gelişmeliyiz
https://www.tradingview.com/x/qRudHquk/ ihlal 1 saat sürerse stop bilginiz olsun
site sansür koyuyor haklı olarak :)
Hocam Gönderdiğiniz linke tıklayınca bu kullanıcı adında hesap yoktur diyor. Hesaba girebilen oldumu acaba
tamamdır hocam.beklemedyizSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha kimseyi ekleyemedim site sansür koyuyor başka bir çare bulmam lazım sadece telefonuma kayıtlı cevremden 2 kişi ekleyebildim
yarın işten erken gelicem o zaman bir şekilde ayarlarız şimdi cıkmam gerekiyor iyi tatiller arkadaşlar
hocam ihlal sürüyor stop olalım mı
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi tatiller hocam uygun görürseniz ben de katılmak isterim hem eğitime hem de sayfanıza. Bu arada güncel bir izfas ve sanel yorumu alabilirmiyim bir de aylık liste. Teşekkürler
Hocam iyi akşamlar,yılbaşından önce Tektu yorumu almıştım 8 ay oldu hissedeyim.Güncel bir yorumunuzu alabilirmiyim çok bunalttı beklemek [emoji17]Birde başımın belası Tekfen im var.Yeni oluşumunuzda da bulunmak isterim hocam uygun görürseniz.Şimdiden çok teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi tatiller iyi akşamlar hocam uygun görürseniz bende telegram grubuna katılmak isterim.
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam İyi geceler benide telegrama ekleyiniz lütfen
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam telegram grubuna bende katılmak isterim
Telegram grubuna beni de ekler misiniz
https://twitter.com/portovecchiaaa/s...903492100?s=24
Ülkeyi bu cehaletten kurtaracağız Allah'ın izniyle.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
X100 yukarda Fibo %23.6 (1474) aşağıda fibo %38.2 (1402) seviyeleri takip edeceğim. Ara direnç 1443 üzeri kalıcılık sağlarsa iştahlı bir piyasa görebiliriz.
Gündem önemli olmaya devam edecek.
günaydın esma hanım teşekkürlerSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam merhabalar beni de telegram grubuna ekleyebilir misiniz
Hocam benide telegram a eklermisiniz
Çelik hocam telegram grup unda olmak isterim..
telegram grubunda bende olmak isterim
Başkan 3455 dediğine sonuna kadar katılıyorum. Onun bilmediği aziz allah ne diyor. İsine beni ortak koşma diyor. Şimdi bu lafı bu dünya zekisi okumuş kültürlü arkadaşa desen ENGELLE BENİ DER nedesen boş kalın sağlıcakla
Sn başkan size gerçekten katılıyorum bunlar bitmez başkası cıkar.. lahavle dicez. Bellike arkadaşın görevi bizleri sinir etmek oda görevini yapıyor. Biri görevini yaptı diye kızmak olmaz sağlıcakla kalın
vayy beee
rüyamda görsem inanamazdım
Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini
Beşiktaş yenildi , vasat bir oyunla
Galatasaray yenildi, müthiş bir kötü oyunla
Trabzonspor berabere kaldı
tüm takımlar Altın tepsiyi götürdü
Fenerbahçe nin önüne koydu
Fenerbahçe yenerse yarın
resmen diğer takımlar Fenerbahçeye 9-10 puanlık bir haftasonu
hediye etti
Bjk bir de hafta içi çok zor Alanya maçı var
vayy beee cidden rüyamda görsem inanamazdım
Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini
Sevınecemde sevınemıyorum Yaarın acaba dıyom gecen haftalarda oynanann futbola ıstınaden yenebılecekmıyız.Bence zor. hadı yendık dıyelım dığer haftalar her macı kazanabılecekmıyız .Bence ımkansız. Fenerlı arkadaslar bence hayal alemıne dalmasın .Sonra olur husran.:))
Tekegram sayfasında bnada yer verırseniz cok mutlu olurum.ytd