bugun babalar unuttu TKFEN'i bankalar ile ugrasmaktan :drunk:
yarin hatirlarlar sanirim, 31.20 kapatiriz yarin aksam :drunk:
Printable View
bugun babalar unuttu TKFEN'i bankalar ile ugrasmaktan :drunk:
yarin hatirlarlar sanirim, 31.20 kapatiriz yarin aksam :drunk:
Bu enflasyon da ve bu rekor endeks de 2 dolar bile etmeyen bir tekfen...
2007 halka arz fiyatı 4 dolar...
Vah tekfenim vah kıymetini bizim gibi k.y. lar biliyor da tahtacı ve batronlar kendi havalarındalar..
Cok dogru , bari 2 dolar etseydin be lanet olasica sirket . Pandemi zamani 2020 mart civari en sert dusus sonrasi bile 1.8 dolardi bu sirket .Su anda artti denilen sirket o gunku degerin bile altinda . Ayni surecte koc sirketleri mesela en dusuk rakamlarin 4 kati Dolar degerinde Islem goruyor . Kucuk yan tahtalari saymiyorum bile onlar zaten uzaya cikti cogu. Bizle karsilastirilacak Ulker , turkcell , telekom falan var iste bir de Aselsan . Hep iyi orneklerle karsilastirmayim kotu ornekler de var diyorum ama petrolun gazin su fiyatta oldugu , Gubre fiyatlarinin uctugu , liman faaliyetlerinin zirve yaptigi su donemlerde teorik olarak yanlis tercihte bulunmadik . Tamam pandemi en cok insaat sektorunu etkiledi etti ama bundan da en sert cikan biz olmaliydik
city takası 42 milyonu geçti..aylıkta 10 milyona yakın almış... bakalım devam edecekmi...
Tam tahmin ettigimiz gibi Endeks rekorlari kirarken ucan endekste essek gibi bekleyen kagit , hafif bir salmada en cok dusen .
Bir zamanlar ayni fiyatta oldugumuz (1.5 sene once ) TAV 65 tl , THY 71.5 tl . Tekfen de 28.5 tl
Bir 42 Milyon daha alsin bi cacik olmaz bu sirketten , at sahibine gore kisner ayni onursuz kopekler sirketin basinda .
fena bir gundu :(
Hala neyi bekliyorsunuz bu haysiyetsiz onursuz firmanin yoneticilerine patronlarina gerekenleri yazin !! Sosyal medyada rezil edin . Bunlarin en onem verdikleri sey itibar !! Itibarlarini bes paralik edin . Fiyat odakli olursaniz hangi fiyattan girerseniz girin bu gidisatinda sirketin zarar edersiniz. Kar ettim zannedersinzi bir bakmissiniz emsal sirketler 5 e katlamis . Burada gelip hayal satan sirketi ovenler sizlerin dediklerini 2.5 sene once ben de diyorduM , 2.5 sene sonra siz de baskalarina demeyin
Mahsus yapmiyorlar cunku halka acik olmak onlar icin ortaklari kaziklamak demek , ust duzey yoneticilerin Tek amaci patronlara hos gozukup iktidarlarini Sirket icinde surdurmek. Basta denetim yok patronlarin isle alakasi yok hesap soran yok . Patron gibi karar alip menfaat sagliyorlar muhtemelen . Su ortamda ver yan isleri alt firmalarina gizli ortak seklinde el altindan gotur milyon dolarlari, kimsenin ruhu duymaz . O santiyelerde o zararlar Gercekten edildiyse bu sebeple edilmistir zaten .
Aciga satiscilari dokme hareketidir bu gunki. Ben oyle okuyabildim.Beceriksiz patronlar konusu ayri durum. Sanki borsa kepceyle para dagitiyorda, millet kredili islem yapiyor. Eee perenin degeri caput olmus, krediyi cektikce cek babam. Nasilsa eriyor
Bugun yine masallahimiz var
Bilanco oven arkadaslar vardi burada . Alin size bilanco, piyasada bilancosu guven veren , yatirimcisini uzmemis sirketler nasil gidiyor bir bakin . Bir de bu onursuz kopeklerin sirkerine bakin . Bu 3 aile hirsizdir , altindaki yoneticiler sirketi bu boslukta ic eden asalak surusudur. Itibarlarini bes paralik etmezseniz bu sekilde olmaya devam edecektir
Vallahi kimse kusura bakmasın ama Sn Maximetu ya katılmamak elde değil, şirkette IR den CEO' ya CFO' ya , YKB den YK üyelerine, ana hissedarlara bu gidişattan sorumlu olmayan yok,
Sanırım el elin eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış konuya tamamen uyuyor. Bunların hiç birinde ne aç kalırım korkusu var ne de şirketle beraber bir yere varalım derdi var, ana hissedarlarda mirasyedi olduklarından şirketi babalarından kocalarından kalan bir daire yada köyde bir arsa gibi görüyorlar, temettü geldiği sürece de olanlar umurlarında değil. Doğrusu ben başlangıçta Murat'a güveniyordum ama oda meğer arka taraf da sürü sepet iş çeviriyormuş geç fark ettik maalesef.
https://youtu.be/zhOyDTnvGlI
Beni bu video ile kandirdi oc , bu videoyu izledigim gune lanet olsun . Alark ile bunun arasinda kalmistim 6 tl ydi Alark bu 19 civariydi . Hatamin bedeli en az 10 milyon tl bu oc sirketin bana firsat maliyeti
üç aydır bu şirkette az bir yatırım yaptım gerçekten şunu anladım ki bu şirket küçük yatırımcısını rühen bitirdikten sonra kanser edip öldüren katil soysuz patron ve yöneticilerin bir araya geldiği bir katiller ve kahpeler topluluğudur. bundan artık emin oldum.kısa sürede satmaz isem 70 yaşından sonra ömrüm hapishanelerde geçecek. hakikaten sizler gibi 3*4 yıl bu şirktte yatırımcı olsam kesin katil olurdum. sabrınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum hayranlık duyuyorum..şirkette tahta yapıcı öldürücü bir taktik izlior şirkeytceosu ve patronlarda hiç bir önlem almıyor ve tıpkı ülkerde olduğu gibi sürekli çalıyorlar hep küçük yatırımcıyı yoluyorlar. başka ülkede olsa tekfenin bütün yöneticileri ve sahipleri yok edilirdi. çok ama çok iğrenç bir şirket.tıpkı yıldız holding gibi.hırsızlık üzerine kar sağlayan vampirler topluluğu. bir an önce burdan ayrılmaz ism tımarhanelik olacam......
Ünlü dolandırıcı Kutman'dan bir farkları kalmadı.
Soyadlarından da belli olduğu üzere aynı cemiyetin adamları bunlar.
Sayin excuseme
Zaten mevcut iktidari basimiza salanlar tekfen gibi hirsiz beyaz turkler . Her devrin adami bunlar . Kimse bunlara dokunmaz , goz gore gore halka acik sirkette dolandiricilik yapiliyor ne spk si ne baska bir yeri hesap sormadi . Yildiz grubu ile birlikte turkiyenin en adi sirketi bu sirket . Bakin tekrar ediyorum bir sirket ticari faaliyetlerinden dolayi zarar edebilir bu konjokturel nedenlerle bazen normal olabilir ama tekfenin yaptigi zarar degildir kasten sirketin ve ortaklarin ic edilmesidir. Hisse fiyatinin soylediklerimle alakasi yoktur arttigi zaman da burada yazdim , bu sirketin patronlari ve yoneticileri onursuz haysiyetsiz kopeklerden farkli degildir , biz sirket gelismelerini dinleyecegiz diye sirket bultenini bekliyoruz . Ceo ortada yok , cikmis CFO 2007 de nasil milleti kazikladiklarini anlatmis . Burada Onemli olan niyettir, Boyle niyete sahip sirketin fiyati artsa da kalici olmaz elin oglu keriz mi kac kere sene sonu bilancolarda milleti dolandirdilar kazikladilar bizim gordugumuzu kimse gormuyor mu Yarin Bi gun hisse fiyati arttiginda da dusuncslerim degismeyecek. Elin oglu Twitter da sirketin faaliyetlerini mercek altina almis projeksiyon yapiyor kar tahmini yapiyor sonra ettigi karin sovunu yapiyor Biz burada patronlarin duzenbazliklarini didikliyoruz surekli . Bu sirketin ve yoneticilerin itibarini bes paralik edeceksin ki herkes bunlarin nasil hirsiz oldugunu gorecek , yoksa bu sirket gram yol almaz . Sirket icinde gorev yapan profesyoneller de hesap verecek , yok oyle milletin malini ic etmek !!
Ben de Alarkoları 6 dan sattım Tr.de vaka yokken nisan 2020 de, 20 gün sonra 3,75 sen %60 fazlasını aldım, 4 liraya sattım ertesi gün bu ve Sahole geçtim 7 den.Sahol ne ise de bu portföyü dağıttı, bekleyeceğiz.
Gerçi senin bayağı çokmuş 270 000
alarko etmeli o zaman
Genel olarak firsat maliyetleri sayin kidemli , bunda zarar oldugum icin Hicbir hamle yapamadim . Egserler , tireler, smartg ler , simdi de goz gore gore Gwind gibi trend sirketler kaciyor . Banka falan almazdim ama 100 liradan Tupras alirdim mesala . Simdi ciksam ne alacam alacak kagit da kalmadi , zirvede kgit alip orada da tokatlanmak var bu saatten sonra . Buradaki tahtaci neyi bekliyor anlamiyorum doymadilar ucuz mala , boyle dusuk tuttukca daha cok mal kaybediyor bu hissede 20 milyon lot ky var onlar da bu fiyatlardan satmaz . Biraz yurutse 35-40 herkes dokulecek zaten lanet etti insanlar
Yanlis hatirlamiyorsam pandorra 2022 yili icin bir projeksiyon vermedi ?
Sirket web sitesinde goremedim
Yatirimci toplantilarinda neler soruluyor ve Sorulara Pandorra mi cevap veriyor ? Bilen var mi
Hadi kagit sahipsiz Ama koskoca sirkette mi sahipsiz ?? Ayip ya
Telekonferans notlari hicbir yerde yok zaten o beyinsiz analistler de bunlardan besleniyorlardir. Erkek gibi soru soracak bir tane adam yok iclerinde zaten donen dumenlerden cogunun haberi de yok .Analistleri gazeteciler gibi dusunun dostlar alisveriste gorsun sorulari sorarlar , toplanti oncesi hepsine mail attim bakin bunlari bunlari sorun diye de niye ugrassin kendini sikintiya soksun. Bunlarin hakkindan tek gelecek kisi var o da malum kisi . Birileri kulagina fisildayacak su firmaya cokelim diye o kadar , onun bile gucu belki yetmez cunku bu oc lari cok derin tahmin ettigimizden de derin . Kuresel guclerle derin baronlarla baglantilari var
Bizde bigün tavan görür müyüz be endeks buralara geldi biz hala lay lay lom bi düzeltse bizi düzerler bu gidişle
Yonetime ve patronlara baski yapmazsaniz 3 sene daha ayni sekilde devam eder , yazin arayin saldirin . Baska turlu olmaz , yoksa ilk Endeks duzeltmesinde geldigimiz yer olan 400 milyon dolara geri duseriz . Siz bakmayin yok su topluomus bu topluyormus mesajlarini 2021/12 bilancosu oncesi de yabanci aliyormus izlenimi verdiler . Cikmis millet takas analiz ve teknik analiz yapmaya calisiyor cok gordum boyle twitler mesajlar !! Tek care patronlara ve yonetime Agir baski . Arayin sorun sizi gasp edenleri hesap sorun itibarlarini bes paralik edin sosyal medyada . Mecbur harekete gececekler o zaman
bu şirket toprak dede denen adamın diilmiydi .ortağı ..vay beee öyleyse eğer dede mede ayaklara ii hamurtlamışlar .bunlarda o dede ayaklarından nemalanaıyo
Aga senin yöntemine saygı duyuyorum ama benim yapmayacağım iş.İnsan dediğin kendine sövdürecek iş yapmaz bunlar o kadar alışmışki sen sövdükçe ohh biraz daha der boşa yoruyorsun kendini bu benim kanaatim tabi. Bana bi arkadaşım ilk hisseye girerken demişti bırak şu dinazorları diye ama işte biz şirkete hasta olduk bu ******ları hesaba katmadık yanlış yaptık vaktimi çalıyorlar elbet o parayı bu hisseden alacağım sonrada kahveyi içerken ah ulan dişli domuz ne uğraştırdın diyeceğim ******** tahtacı istediği kadar uğraşsın elbet gidecek ama bugün ama yarın
Toprak dedenin kankasi bizimki , Turkiyenin en cok kimyasal Gubre satan firmasinin sahibi tema yk inda iste . Sermaye bu kadar ikiyuzlu bu kadar asagilik!! O bunagin damadi soydu firmayi Murat Gigin acin bakin kendi sirketlerine. Zen enerji vs . Kendisi gunes panelleri vs kurdu , tekzeni ic etti , bu onursuz kopekler bizlerin parasini calanlar!!
https://www.viemyatirim.com.tr/en/zen-enerji-2/
Bu arada sayin sehzade ara kufret demiyorum her platformda hirsiz olduklarini belirt yeter , hicbir sey yapamazlar . Dava falan edemezler cunku suclular . Rezil rusva olmalilar , bakin katilacak varsa holding onune gidelim 30-40 kisi toplariz basini cagiralim varsa boyle organize bir eyleme cesaretiniz ben varim, o zaman gorursunuz sirket hisseleri nasil artiyormus!! Bunlarin turkiyeye rezil olmasi lazim baska turlu bir hamle beklemeyin . Beklemekle bir sey olmadigini biz test ettik siz de etmeyin kacan firsatlara cok yanariz daha yoksa
2 dolar olsaydi dakika durmazdim diyecem de ona bile yuzde 40 lazim :( enflasyon etkisini de katarsam 3.3 dolar benim 3-4 seneye zor cikar bana giren .
Toksik ortam diyen guzel kardesimi sahneye davet ediyorum , keske bunu yazmak zorunda kalmasaydim :( siz hakli olsaydiniz. Endeks zirvedeyken bunu yapan sirketin yarin duzeltme yaptiginda yapacaklarini siz dusunun . CEO nun anlattigi masallari 19 aydir dinliyoruz, oncesinde Murat Gigini dinledim 15 ay da . Ama bu sirket bu maalesef . Umarim yakin zamanda 40-50 tl olur da senden ozur dilerim :(
yav kardeşim bu hisse on numara beş yıldız toksikliği haketmiyor mu dedik. Faydasız dedim. Bundan sonrası için daha iyileri olur inşallah. Keşke görünüm kötüleştiğinizde değişim yapsaydınız. Önümüzdeki çeyrekler dönüş başlar inşallah.
Bununla beraber hem beceriksiz diyorsunuz şirket sahipleri şirketle ilgilenmiyor diyorsunuz hem de para kaçırıyolar diyorsunuz. Burada bir tutarsızlık var. Ayrıca geçmişte niçin kaçırmadılar? Vardır yanlışları bilemiyorum ama kârlar geldikçe burası da fiyatlar umarım.
Beni vioptan sonraki bilançoya kadar az bir miktar taşıyayım mı diye düşünürek foruma baktım. Daha önce de aklımdaydı ama elim rahat değildi. Gönül isterdi 20 lerden çıkarken alalım.
Sayin eneshg
Hem beceriksiz hem hirsiz . Eger rahatsizlik duymuyorlarsa gidisattan belli ki el altindan bir yerlerden odemelerini londrada ev ya da deniz Asiri hesaplarda aliyorlardir . Neyse sana takiliorum ben ciddiye alma , soyle 50
Tl falan olsun senden ozur dileyecegim burada kaybolma bi yere :)
Bu arada gecmiste de kacirmislar benden onceki ortaklar toren gazda donen dumenleri anlatsin o daha eski mevzu . Ben Socar polymer ve bilancolarda donen dumenleri belirtiyorum surekli . Bunun yaninda yatirimcilarin gozlerinin icine baka baka soyledikleri yalanlara sahit olduk hep birlikte . Madem Boyle bi baski var umarim yukari olur yonumuz. Umut fakirin ekmegi nasil olsa
MaxiMetu kardeşim kötüledikçe daha çok alasım geliyor.. Yine aldım tabiki 27.68 den çerezlik 140 lot ilave.. Benim çok hedefim yok.. Borsa da 26 yılda hedefledikleriimi başardığım için artık oyun oynar gibi geliyor borsa.. Ama bu endeks tekrar 77.777 ye geldiğinde sabırlı gençlerden (çok nadir) yeni zenginler çıkacak.. Tabi öyle 2026 - 2032 sonunu bekleyebilenlerden çıkacak bu yeni kazananlar.. Yoksa alsat çorbacısı olarak kalırsınız bu kurtlar vadisinde:28: