fena bir gundu![]()
fena bir gundu![]()
Hala neyi bekliyorsunuz bu haysiyetsiz onursuz firmanin yoneticilerine patronlarina gerekenleri yazin !! Sosyal medyada rezil edin . Bunlarin en onem verdikleri sey itibar !! Itibarlarini bes paralik edin . Fiyat odakli olursaniz hangi fiyattan girerseniz girin bu gidisatinda sirketin zarar edersiniz. Kar ettim zannedersinzi bir bakmissiniz emsal sirketler 5 e katlamis . Burada gelip hayal satan sirketi ovenler sizlerin dediklerini 2.5 sene once ben de diyorduM , 2.5 sene sonra siz de baskalarina demeyin
Mahsus yapmiyorlar cunku halka acik olmak onlar icin ortaklari kaziklamak demek , ust duzey yoneticilerin Tek amaci patronlara hos gozukup iktidarlarini Sirket icinde surdurmek. Basta denetim yok patronlarin isle alakasi yok hesap soran yok . Patron gibi karar alip menfaat sagliyorlar muhtemelen . Su ortamda ver yan isleri alt firmalarina gizli ortak seklinde el altindan gotur milyon dolarlari, kimsenin ruhu duymaz . O santiyelerde o zararlar Gercekten edildiyse bu sebeple edilmistir zaten .
Aciga satiscilari dokme hareketidir bu gunki. Ben oyle okuyabildim.Beceriksiz patronlar konusu ayri durum. Sanki borsa kepceyle para dagitiyorda, millet kredili islem yapiyor. Eee perenin degeri caput olmus, krediyi cektikce cek babam. Nasilsa eriyor
2023 sonu Bist 8000?
Bugun yine masallahimiz var
Bilanco oven arkadaslar vardi burada . Alin size bilanco, piyasada bilancosu guven veren , yatirimcisini uzmemis sirketler nasil gidiyor bir bakin . Bir de bu onursuz kopeklerin sirkerine bakin . Bu 3 aile hirsizdir , altindaki yoneticiler sirketi bu boslukta ic eden asalak surusudur. Itibarlarini bes paralik etmezseniz bu sekilde olmaya devam edecektir
Yer İmleri