Reytingini yediğim zirvedeyiz şükür
M.K.A.
Printable View
burada olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlar da yatırımcılar üzerinde etkili oluyor malesef. 2 li dip muhabbeti, şirkete ve speğe serzenişler hisseye olan güveni sarsıyor. az buçuk okur yazarlığım olmasına rağmen ben de 2li dip muhabbeti yüzünden 5.74 ten kozaa yı gönderdim. yanlış anlaşılmasın kimseye bir tepkim yok ama hisseye güvenen arkadaşlar burada yapılan duygusal yorumlara bakarak işlem yapmasın yoksa benim düştüğüm hataya düşerler. Suç bende kimsede değil.
deniz hocam bir tmsn bakabilirmisiniz
Dostum ikili dip olayını yanlış anlamışsın..sanırim ikili tepe ile karıştırmışsın.. yükseliş için gerekli kriterlerden biri desteğe gelip tekrar yukarı kırması.. herzaman olmuyor ama olması ve bunun beklenmesi olumsuz değil olumlu birşey sağlıklı bir yükseliş için.. tabii terside sözkonusu buna da dikkatli hazırlıklı olmak lazım..bunu bilgilendirme amacı ile yazanlar sana kötülük değil iyilik yapmak amaci ile yazıyor..
Dostum Deniz arkadasimiz 2li dip dedi ama qyni zanda kesin bir dille 5.62 altina gelmeyen bu kagidi satan da saftir mealinde bir yazisini da hatirliyorum. Lutfen kendi aklinizla is yapiniz. Burada yazilanlar size ciddi zararlar ettirebilir. Yillar once yuklu miktarda RUBLE ALDİM. Bir arkadasin gaziyla hayatimin zararini ettim param yariya dustu. Ruble 560 tan 350 leri gordu. Ama suc kimde? Al tusuna basan bende. Herkesin lafiyla is yapmamak lazim. Burda yazilanlari sadece fikir beyani kisisel yorum olaeak dusunmek lazim.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yukarıdaki yorumlar etkilemiş olabilir neyse yarın sattığımın %3-5 yukarısından alıırm sıkıntı yok :) ben tamamen yorumlarla hareket etmiyorum tabi ki dünkü hareketi ve bugün de 5.7x lerden aynı hareketin tekrar edebileceği beklentisi ile alttan almak üzere satmıştım o ikili dip muhabbeti aklımda kalmış işte sağlık olsun. çömez olmasam da herkes gibi hatalar yapabiliyorum.
bugün elimdeki 3 hissenin 2 sini verdim(krdma-kozaa) olayın ana nedeni ise piyasaya olan güvensizlik ani bir satış dalgasına yakalanma korkusu.
yoksa şirketin temeli sağlam gideceği yerler çok güzel orta vadede.