Sayfa 1100/1527 İlkİlk ... 10060010001050109010981099110011011102111011501200 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,793 - 8,800 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    citinin hareketlerini görseydiniz,kağıdı satma amaçı değil sadece basma amaçlı sattı,bundada en iyi alıcı gara olunca açıkçılar doluştu a1 gibi çok tahat kağıdı satmadan düşürdü.
    amaçları alttan toplamak.kozaa temel olarak çok çok iyi bir kağıt.ederinin 3 te birine işlem görüyor...detaylı açıklamıştım. sıkıntı yok 3 ileri 2 geri yapıp ky elinden yüksek fiyattan sattıkları toplamaya çalışıyorlar. bunu seansı birebir izleyince çok net görünüyor
    beyler ....aslında syn barbaros beyin de yukarıda anlattığı...yada deniz hocanın söylemiş olduğu trend başlangıcı yada sonu....yada benim anlatmak istediğim maliyet hesabı dediğim aynı şeyler... bylar yada 50 günlük ortalama 200 günlük ortalama...vs...hepsi..ama hepsi aynı şey ..bakınız vestel de12,30 dan milletin eline verdiklerini 7, ve altından topladılar...aynısı alctlde...tsporda..bjk aşde ...aselasan da 47 lirayı 18 liraya getiren kim...yani kısaca şunu bilmek lazım...
    bu BORSA YABANCILARIN ELİNDE KALDIĞI SÜRECE ( Kİ BU ASLA değişmeyecek..çünkü ucuza topla ve sat devam ettiği sürece ekmek bitmez...)bu döngü asla kırılmaz ..ticaretin ana kuralı ucuza al maliyet hesabın yap ve karını koy ve sat...bizim gücümüz buna yetmiyor olabilir...ama denklemi çözmeye aklımız yetiyorsa..işte şimdi dediğim yere yine geliyoruz...maliyetini gören satsın...ama zarara asla mal vermeyin ..zarara mal verillirse toplamaya devam ederler...ve doymazlar...ama herkes maliyetine satarsa onlara kar etme fırsatı vermezsiniz ...ozaman nereye çıkarırsa çıkarsın bakacacak alanda kendi satanda kendi ...olmuyor..ucuza mal verecek o zamanda işte alacaksın...

2.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Tam da d*****n kuyruğunun sallanıp durduğu yere geldik. 2. li dip mi yaptı desteğe geldi bu iyi birşey mi?..aşağımı kırar ustalar??

Eger 5.58e deger ve yukari tepki verirse inay almis diyecegiz. Yok asagi giderse 5.87de 2. Bir düşüş dalgasi onayi almis diyecegim kendi adima. Ben bugin 5.68den mal aldım. Stopum 5.58 alti kapanis.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. thy ve kozalar sabah saatlerinde artıdayydı thy özellikle %2nin üzerinde primliydi sonra birden apar topar eksi oldu.
    aynı benzer şekilde kozalarla beraber hareket etti büyük hacmli hisselerde de benzer durum vardı.
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    citinin hareketlerini görseydiniz,kağıdı satma amaçı değil sadece basma amaçlı sattı,bundada en iyi alıcı gara olunca açıkçılar doluştu a1 gibi çok tahat kağıdı satmadan düşürdü.
    amaçları alttan toplamak.kozaa temel olarak çok çok iyi bir kağıt.ederinin 3 te birine işlem görüyor...detaylı açıklamıştım. sıkıntı yok 3 ileri 2 geri yapıp ky elinden yüksek fiyattan sattıkları toplamaya çalışıyorlar. bunu seansı birebir izleyince çok net görünüyor
    Hocam yorumlarına çok kıymet veriyorum...
    Ben bugün için şöyle düşünüyorum...
    Citi yi ve crediti alış tarafında gösterdiler ve her kademede özellikle çitiye mal alıyormuş gibi yaptılar...
    Ama esasında çok güzel çıktılar...
    Alış kademesi 120 bin ve satış kademesi 25 bin ken , satışa 20 bin yazdım dönüp kademeyi yıktı... yani mal almak gibi bir derdi yoktu bugün...
    ben dediğim gibi 2 aydır takip ediyorum ve 1 aydır alıyorum...
    Hergün işlem yapıyorum sadece 1 kez terse yatırdı...
    bilanço bence iyi gelecek ve hareketini yapacak.. vergi dairesi aldatmacadır ve ky tuzağıdır...
    Temel olarak siz zaten anlatmıştınız, tekrarlamaya gerek yok...
    Gelecek iyi olasılıklarım kötülerden fazla olduğunu düşünüyorum ve bu senenin ilerleyen kısmında çok güzel günler görebileceğimizi düşünüyorum...
    İyi akşamlar herkese...

5. Arkadaşlar merill geçen haftalarda almadımı merilll aldığını aynı gün verir tarihte görülmemiş elinde tuttuğu
    e merill de bugün satıştaydı bence iyi bile tuttu abartmaya gerek yok
    citi credit ssatışarı olsa hacim bu seviyelerde kalmaz

basit sıradan bir düşüştü bugün hacim yoktu bu iyi bir şey yarından itibaren yine başlar 2-3 çıkmaya
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

6. Bugüne kadar yaptığım gözlemlerime istinaden daha tecrübeli yatırımcılara bir sorum olacak.
    Vesteller çıktıktan sora ihlaslarda çıkmaya başladı ise borsadan artık kaçmak gerekmez mi?

8. Kozaa ve vestelde cuvalladım birdaha kozu grafiği çizmiyecem

Sayfa 1100/1527 İlkİlk ... 10060010001050109010981099110011011102111011501200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •