Bu konuda haklisiniz.hatta bir cok sey 7 tl dolar seviyesine esitlendi.ozellikle gidalar.
Printable View
6 civarına ihracatçı razıydı ama sorun şunda doalr 7 tl olduğunda fiyatı artan herşey
dolar 5.30 lara geldiğinde sanki doalr 6.50 lerde imişki fiyatlandı indirim oranları çok düşük kaldı
5,52 cekebilmek için ruhunu teslım ediyor
batırel gibi 10 milyon 10 milyon yapıştırıyor
spiritüel açıdan baltığımızda ahaber ruhlara şifadır. Hepimiz yanlış yoldayız :evil:
Adamlar borsayı göçürdü yav. Seve seve verseydik ya şu TL yi.
5.4699 vurdu çekti. İngiliz opsiyonlarının denge noktasında kavga var.
Opsiyonların yoğunlaştığı denge noktası 5.47
Bayraklar büyük boy olsun balkona asılacak...5.46 olmuş...Geber JP morgan...:he:
Olmayan dolarları birileri blok satmaya devam ediyor :) kim ler nerden bu dolarlar bu havada.
Bol kazançlar
Reha abi son mesajı yaz .senin lafinin üzerine kimse laf söylemesin.
sakin olalım
sn dimitris renkli bir kişisin belli. esprili yazılarını okumak da zevkli. açıkçası dozu kaçmış bir takılma sandım başta her zamanki gibi ama öyle değilmiş. ister takılma ister ciddi yazılmış olsun "terbiyesiz" lafı olmamış bence de.
Eyvallah dostum. Demek istediğini anlıyorum. O arkadaşı da anlıyorum. Ama babalar ve anneler bizim modern fikirlerimizin dışındadır.
Altını temizlediğim, sabahlara kadar başında beklediğim çocuğum bana öyle laflar edemez.
( arkadaşın babasının ellerinden öperim, onu kastetmiyorum ) ben cahil olabilirim eğitimsiz olabilirim ama benim çocuğum bu lafları edemez. Beni öldürsün daha iyi .
Kıymetini anlamak için babasının ölmesini bekleyenlerden olmayın. İster cahil olsun , isterse ne olursa olsun.
Arkadaşım ara babandan özür dile , ben de senden özür dilerim. Aksi halde dünya literatüründe, tüm sözlüklerde ve tüm kültürlerde bu terbiyesizliktir. Kusura bakma ama bu böyle.
5.4599 vurdu çekti.
https://www.youtube.com/watch?v=SlLBqRtV8Hk
Bende herkesten ozur.bosuna gerildik.
bittiyse gerilim dolara devam
Üstadım haklısın...Değerlerimizi unuttuk...Vefa da kalmadı...Neden böyle olduk bilmiyorum...Şımarıklık mı, beklentiler mi, hayat mı bilemiyorum...Güzel yazı için teşekkürler.
Gecen yıl devalasyona TL'de yakalandım...Geldi dayım bu doları cıkma sebebi sensin dedi. Alıp satıyorsunuz dolar artıyor dedi. Kendisi gurbetci, sonra bir daha görüşmedim. Zaten param erimiş, bi onun acısı var. Bi de bu tarz garip lafları artık kaldıramıyorum : D