Sayfa 570/1000 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. 5.4599 vurdu çekti.

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Eyvallah dostum. Demek istediğini anlıyorum. O arkadaşı da anlıyorum. Ama babalar ve anneler bizim modern fikirlerimizin dışındadır.
    Altını temizlediğim, sabahlara kadar başında beklediğim çocuğum bana öyle laflar edemez.
    ( arkadaşın babasının ellerinden öperim, onu kastetmiyorum ) ben cahil olabilirim eğitimsiz olabilirim ama benim çocuğum bu lafları edemez. Beni öldürsün daha iyi .

Kıymetini anlamak için babasının ölmesini bekleyenlerden olmayın. İster cahil olsun , isterse ne olursa olsun.

Arkadaşım ara babandan özür dile , ben de senden özür dilerim. Aksi halde dünya literatüründe, tüm sözlüklerde ve tüm kültürlerde bu terbiyesizliktir. Kusura bakma ama bu böyle.
    Guzel yazmissin.simdi anlastik.kendi fikirlerini yazmissin.gercekte olmasi gerekende bu.ama sonucta ben babamla kopmadim.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    5.4599 vurdu çekti.
    sokup çıkarıyo
    bir halt olacağı yok.

4. Bende herkesten ozur.bosuna gerildik.

bittiyse gerilim dolara devam
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Guzel yazmissin.simdi anlastik.kendi fikirlerini yazmissin.gercekte olmasi gerekende bu.ama sonucta ben babamla kopmadim.
    Anlaştık özür dilerim , daha yumuşak yazsam daha iyiydi ama oluyor işte kaçıyor arada . Allahtan samimi arkadaşım değilsin, fena paralardım seni .

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Eyvallah dostum. Demek istediğini anlıyorum. O arkadaşı da anlıyorum. Ama babalar ve anneler bizim modern fikirlerimizin dışındadır.
    Altını temizlediğim, sabahlara kadar başında beklediğim çocuğum bana öyle laflar edemez.
    ( arkadaşın babasının ellerinden öperim, onu kastetmiyorum ) ben cahil olabilirim eğitimsiz olabilirim ama benim çocuğum bu lafları edemez. Beni öldürsün daha iyi .

Kıymetini anlamak için babasının ölmesini bekleyenlerden olmayın. İster cahil olsun , isterse ne olursa olsun.

Arkadaşım ara babandan özür dile , ben de senden özür dilerim. Aksi halde dünya literatüründe, tüm sözlüklerde ve tüm kültürlerde bu terbiyesizliktir. Kusura bakma ama bu böyle.
    Üstadım haklısın...Değerlerimizi unuttuk...Vefa da kalmadı...Neden böyle olduk bilmiyorum...Şımarıklık mı, beklentiler mi, hayat mı bilemiyorum...Güzel yazı için teşekkürler.

Gecen yıl devalasyona TL'de yakalandım...Geldi dayım bu doları cıkma sebebi sensin dedi. Alıp satıyorsunuz dolar artıyor dedi. Kendisi gurbetci, sonra bir daha görüşmedim. Zaten param erimiş, bi onun acısı var. Bi de bu tarz garip lafları artık kaldıramıyorum : D

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Anlaştık özür dilerim , daha yumuşak yazsam daha iyiydi ama oluyor işte kaçıyor arada . Allahtan samimi arkadaşım değilsin, fena paralardım seni .
    Tesekkurler bendende ozur.

Sayfa 570/1000 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •