Fitch, "türk bankacılık sektörünün toplam sermaye yeterlilik oranı 70 baz puan artarak yüzde 18,7'ye yükseldi
Printable View
Fitch, "türk bankacılık sektörünün toplam sermaye yeterlilik oranı 70 baz puan artarak yüzde 18,7'ye yükseldi
*foreks anketi-ekonomistler, tcmb'nin aralık ayı ppk toplantısından 150 baz puan faiz indirimi bekliyor
Termik santrale baca gazı filtrelerinin takılması zorunluluğunu iki yıl erteleyen 50. madde yasadan çıkarıldı. / NTV
Bahçeli : Cumhur İttifakı çatısı altında tezat ve tersliklerin yaşanmaması, konunun
istismar edilmemesi maksadıyla 24 Eylül 2018 tarihli Bazı Suçlarla İlgili Ceza Sürelerinden Şartlı İndirim İle Tutuklu ve Hükümlülerin Salıverilmesine Dair Kanun teklifimizi bugünden itibaren beklemeye aldığımızı önemle ifade etmek isterim.
Stoltenberg: S-400'ler nato sistemine entegre edilemez
Moody's, turkıye'nın notuna ılıskın not kararını cuma gecesı acıklayacak
*nato sonuç bildirgesi: Terörizmin bütün türleri hepimiz için tehdit olmaya devam ediyor-ntv
*nato sonuç bildirisi: Parçalanmaz birlikteliğimizin maliyetlerini ve sorumluluklarını paylaşmaya kararlıyız
*nato sonuç bildirisi: Rusya'nın agresif eylemleri avrupa-atlantik güvenliği için tehdit oluşturmaya devam ediyor
*trump: Ab ticari bariyerler oluşturdu, bunları konuşacağız ve çözeceğimizi düşünüyorum
*trump: Huawei'ye ilişkin konuştuğum her ülke, bu şirket ile yola devam etmiyor
*trump: Almanya, nato'ya katkı taahhütlerinin biraz altında ve bu konuyu görüşeceğiz
Litvanya Devlet Başkanı: Türkiye, Polonya ve Baltık savunma planlarını onaylamak karşılığında herhangi bir şey talep etmedi
İsim vermiyorlar ama doğa okulları zor durumda. Çocukların günahı ne?
Ceren Özdemirin katilinin münasip yerine yağsız
en büyük boy şarap şişisesi girmesi dileklerimle. Kim midir? Duyarsınız bir şekilde kapitalizme kapılmış ülke de. Bana bir şey olmaza devam.
şu şekilde düşünün;
Yetiştirdiğiniz bir evlat var ;domates, patetes, biber v.s değil EVLAT...................
Bir sapık gelecek,hayatı sonlandıracak. Kanım dondu bir an. Bilemedim, bilemiyorum.
Ceren çok konuşulacaktır,yazık öldüğü ile kalacak. Toplum gerceği.
Şüle Çet olayında da iyi hal indirimi olmuş katile.
Ve aileye kızınıza sahip çıkaydınız demiş.
Yok uzatmıyacağın direk sallandıracan böylelerini.
Adana da münübiste tecavüz ve öldürülen kızımız dahil yardım eden baba ve arkadaşlarıda sallandıracan.
Hayyamın bebeyide
Daha niceleri var böyle.
Birde aileleri yardım ediyor.Kamu koruyor.
Orduda ki çocuk Özbek çalışan gibi.:vk::vk:
Ordu Valisi : Zanli yapılan çalışmalar neticesinde 15.45 sularında, otogar civarında yakalanmıştır. Yakalandığı esnada üzerinde suç aleti ile birlikte yakalanmıştır ve bu esnada polislerimize direnmiş ve hafif şekilde iki polis memurumuz da yaralanmıştır. Ama polislerimiz çok şükür, sağlık durumları iyi herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
Ordu Valisi : Yapılan mülakatta zanli suçunu itiraf etmiş Ve olayı kendisinin gerçekleştirdiğini söylemiştir. Bu kişi 01.12.2019 tarihinde cezaevinden firar etmek suretiyle bu eylemi gerçekleştirmiştir. Aranan bir şahıstır. Daha önce de çok sayıda suç kaydı mevcuttur.
Biz hep dik duruyoruz.
Ondan 50 bin dolarlık çantayı biz üretmeyip batık ülkelerden alıyoruz.
Denizde kum bizde dolar var.
Para mok gibi mermer,mercedes,uçak,tank ürettirip alıyoruz onlardan.
Demi ya paramız varki alıyoruz.:p
Batman’daki TÜPRAŞ rafinerisinin yağ ünitesi çatısında patlama meydana geldi.
Olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi ile polis sevk edildi. / Son dakika
Blumberg küresel piyasalarda ışık uktemın gözünü nıye gösteremiyorlar...Gözü yaralı galiba...stüdyodaki oturma düzenli bile degısmış
Günaydın kafe
Emlak konut: şirketimiz projelerinden istanbul esenyurt hoşdere 6. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi (semt bahçekent) tasfiye edilmiş olup, kalan ikmal inşaat işleri şirketimiz tarafından ihale edilecek
Ceren Özdemir'in katilinin ifadeleri de ortaya çıktı. Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, katil ifadesinde, "İki gündür inşaatta yaşıyordum. Kıyafet, meyve sebze çalarak yaşadım. Başka kadınları takip ettim. Kalabalığa karıştıkları için bir şey yapamadım. Ceren Özdemir'i yaklaşık 4 km takip ettim. Güçsüz kadınları kendime hedef seçiyordum. Çantasını almak istedim. Camdan bakan bir kişi olduğu için öldürdüm. Daha önce Ceren Özdemir'i hiç görmedim. Tanımıyorum, irtibat kurmadım" dedi.
Bakan Gül: Canilere ceza indirimi yapılması vicdanları yaralamaktadır
*tcmb: 2020 yılında bir hafta vadeli repo ihaleleri temel politika aracı olarak kullanılmaya devam edilecektir
*tcmb: Para politikası kararları, enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve enflasyonu etkileyen diğer tüm unsurlardaki gelişmelerdikkate alınarak oluşturulmaktadır
*tcmb: Tcmb 2019 yılında parasal duruşunu enflasyonun ana eğilimine dair göstergeleri dikkate alarak belirlemiştir
*tcmb: Bu çerçevede, türk lirası likidite yönetiminde günlük repo ihale miktarı belirlenirken ikincil piyasa gecelik faiz oranları ortalamasının politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı civarında oluşması, hedeflenecek
*tcmb: Tcmb 2019'da parasal sıkılık düzeyini, enflasyondaki düşüşün sürekliliğini ve hedeflenen patika ile uyumunu sağlayacak şekilde oluşturmuştur
*tcmb: Enflasyon hedefi, hükümet ile varılan mutabakatla uyumlu olarak yüzde 5 olarak korunmuştur
*tcmb: Tcmb’nin enflasyon tahminleri ve bunların ima ettiği ana eğilimler karar alma sürecinde önemli bir yer teşkil etmektedir
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...tirim-5486640/
adnac burva burce ozbal tavan gitmesi gerekmezmi doğruysa:whistling:
demekki yalan haber:cool:
Vakıfbank'ın hazine devredilen hisselerinin tamamı ya da bir bölümünün satılarak, önümüzdeki yıl artacak, bütçe açığının bir bölümünün karşılanmaya çalışılacağı iddia edildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/v...si-259114h.htm
Ceren Özdemir'in katili: Yeni avlar aradım ama bulamadım
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...im-259125h.htm
:vk::vk:
https://odatv.com/images/2019_12/201...g?v=1575537624
TRAFİK 6 AYDA BU HALE GELMİŞ
İsmail Küçükkaya, programa geç kalan Tevfik Göksu'ya esprili bir şekilde Hoş geldiniz, altı buçuk dakika geciktiniz. Niye geciktiniz efendim? dedi. Bunun üzerine trafikten dolayı geç kaldığını belirten Göksu, Eskiden böyle değildi biliyorsun ifadelerini kullandı.
Buna karşılık İsmail Küçükkaya, Efendim, 25 yıldır belediyeyi siz yönetiyorsunuz, trafik 25 yıldır var cevabını verince Göksu 6 ayda bu hale geldi diye konuştu.
Valla herifleri takdir etmek lâzım, seçmenlerinin zeka seviyesini çok çok iyi biliyorlar.
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Eski HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur'a, "FETÖ yöneticiliği"nden, etkin pişmanlık indirimi uygulanarak 10 yıl hapis cezası verildi.
https://pbs.twimg.com/media/ELAI5t1W...jpg&name=small
Son 6 Ayda trafik kilitlendi diyen, Esenler belediye başkanı...
AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, 'Hiç kimsenin İstanbul'u susuz bırakma hakkı yoktur. Beceremiyorlarsa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım isteyebilirler' dedi.
5 Ayda Istanbulda su sıkıntısı başlıyor ve suçlusu Imamoglu oluyor, 25 yıldır yönetenler puri pak yerseniz!