Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Ceren Özdemir'in katilinin ifadeleri de ortaya çıktı. Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, katil ifadesinde, "İki gündür inşaatta yaşıyordum. Kıyafet, meyve sebze çalarak yaşadım. Başka kadınları takip ettim. Kalabalığa karıştıkları için bir şey yapamadım. Ceren Özdemir'i yaklaşık 4 km takip ettim. Güçsüz kadınları kendime hedef seçiyordum. Çantasını almak istedim. Camdan bakan bir kişi olduğu için öldürdüm. Daha önce Ceren Özdemir'i hiç görmedim. Tanımıyorum, irtibat kurmadım" dedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ceren Özdemir'in katilinin ifadeleri de ortaya çıktı. Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, katil ifadesinde, "İki gündür inşaatta yaşıyordum. Kıyafet, meyve sebze çalarak yaşadım. Başka kadınları takip ettim. Kalabalığa karıştıkları için bir şey yapamadım. Ceren Özdemir'i yaklaşık 4 km takip ettim. Güçsüz kadınları kendime hedef seçiyordum. Çantasını almak istedim. Camdan bakan bir kişi olduğu için öldürdüm. Daha önce Ceren Özdemir'i hiç görmedim. Tanımıyorum, irtibat kurmadım" dedi.
    Bu caninin arkasında kim veya kimler var önemli olan o.Herif daha önce çocuk öldürüyor,kapalı ceza evinden alınıp açık ceza evine naklediliyor üzerine izin veriliyor ,izinden dönmeyince firar etti deniyor ve gencecik bir can heba oluyor.Katil kim ?

Bakan Gül: Canilere ceza indirimi yapılması vicdanları yaralamaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tcmb: 2020 yılında bir hafta vadeli repo ihaleleri temel politika aracı olarak kullanılmaya devam edilecektir

*tcmb: Para politikası kararları, enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve enflasyonu etkileyen diğer tüm unsurlardaki gelişmelerdikkate alınarak oluşturulmaktadır

*tcmb: Tcmb 2019 yılında parasal duruşunu enflasyonun ana eğilimine dair göstergeleri dikkate alarak belirlemiştir

*tcmb: Bu çerçevede, türk lirası likidite yönetiminde günlük repo ihale miktarı belirlenirken ikincil piyasa gecelik faiz oranları ortalamasının politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı civarında oluşması, hedeflenecek

*tcmb: Tcmb 2019'da parasal sıkılık düzeyini, enflasyondaki düşüşün sürekliliğini ve hedeflenen patika ile uyumunu sağlayacak şekilde oluşturmuştur

*tcmb: Enflasyon hedefi, hükümet ile varılan mutabakatla uyumlu olarak yüzde 5 olarak korunmuştur

*tcmb: Tcmb’nin enflasyon tahminleri ve bunların ima ettiği ana eğilimler karar alma sürecinde önemli bir yer teşkil etmektedir

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Gül: Canilere ceza indirimi yapılması vicdanları yaralamaktadır
    Bu açıklamaları şahsen; yetkililerin bazı davalarda yaptıkları gibi, bu davada da duruşmadan önce yapmalarını isterdim.

Ama o bazı davalar önemli tabi...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

6. https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...tirim-5486640/

adnac burva burce ozbal tavan gitmesi gerekmezmi doğruysa

demekki yalan haber
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Vakıfbank'ın hazine devredilen hisselerinin tamamı ya da bir bölümünün satılarak, önümüzdeki yıl artacak, bütçe açığının bir bölümünün karşılanmaya çalışılacağı iddia edildi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/v...si-259114h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Ceren Özdemir'in katili: Yeni avlar aradım ama bulamadım

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...im-259125h.htm

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız