adamlar şort kapamasa vadelinin %5 düşeri varmış sanki..
Printable View
adamlar şort kapamasa vadelinin %5 düşeri varmış sanki..
Troll arkadaşlar hadi hep beraber bir Hüüüloooğğğ çekin de neşelenelim
Pazartesi için mesaj vermişler.
Bazen son dakikalarda olmayan hisseleri de satışa koyuyorlar, biri birikeni alsa 2 gün tavan giderdi.
https://i.hizliresim.com/71d0ba.png
Doğrumu görüyorum 4.19da 23 milyon lot mu var
Rus aşısı Türkiye de denenecek.
Amma utanılacak bir durum.
Rusya’da denenemiyormu bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bankada olunca dolar insan ani kararlar veriyor. Nakit olunca serinleme süresi oluyor. Daha sağlıklı düşünüyorsun. Yalan yok bende konuşmaya 7.22 lerle girince kıracaklar herhalde 7.20 leri dedim. Eğer para banka hesabında olsa kesin satardım. 7.10 lardan geri alirim diye iyiki banka hesabında değilmiş.
Vurgun yapan arkadaşlara tavsiye
Araba alsın ev alsın parayı çeksin sistemden
Bir dost tavsiyesi ... bugün bir ev bir araba aldırdı piyasa akşam yemeğini bile 175 puanlık vurkaç ile yine piyasa ısmarladı
Bir miktar poz ile yola devam ediyorum bu saatten sonra sayısız tavan çekse bile asla kazandığımı ütemez
Saygılar hürmetler
demek ki vadeli de müşteri azalmış ki peluş reklamlar ve ilgi çekme mevzusunda insiyatifi ele almış
vııın vınnnnnnn ver gazı verrr
müşteri kalmadı verrrr gazı promasyon yapalım :kahkah:
Dün ve bugün yazdığım ile
10 bin puan topladığını paylaşan arkadaşlar var
Özel mesaj ile teşekkür etmiş hepsi amma takipçim varmış arkadeş 😃😃
Birlikte vuruşma yaptığım tüm dostlara selam olsun
akbankın meçhul eksen kaymış görüntüsü..
https://i.hizliresim.com/2LprKI.png
dow yeşil ama yine kimse dowa inanmıyor..
https://i.hizliresim.com/SgaI03.png
ver gazı verrrrr
bak penaltı çekiyommm kaleci de hep ters köşe oluyo
vııııın vıınnnnnn
:kahkah:
Laguna abi
Dowu mowu takip etme heç
Ben sana söyleyim bu borsayı çakarlar abı
Elimde Cüzi Short var yanlış anlaşılma olmasın
Cüzi Poz ile
Gömüşe şır şıra devam diyorum
Laguna abi
Ytd
bak ben pin pong topunu sektiriyom hep bardağa giriyo
herkese selamlar alkışlayanlara teşekkürler
eeeeee
buraya oturmaya mı geldiniz canım , üç top 5 lira
vın vıııınnnnn :)
Güzel bir gün oldu emeği geçenlere teşekkürler. Bozkurt dayı 2 günü önceden bugün ne olur yazmıştı ona tebrikler ben de öyle düşünüyordum gereğini yaptım kendime de tebrikler big short dayı beni iyice korkutmaya başladı ona da tebrikler.
Big short dayı senin kurum teb değil demi :)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam nokta atışı maşallah.
Orta vade için 1260 altı kapanış hoş olmadı pazartesi duruma göre hareket edeceğim artık.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten bb79 da bir nasipsizlik var
Adam altına girdi altını bile kuruttu yemin ile
Bu arkadaşı severim yıllardır tanırım hep aynı şey başına geliyor adamın
Alıyor düşüyor
Satıyor yükseliyor
Çıldıracak adam yakında
320 milyar metreküp doğalgaz tamamen olsa kaliteli de varsayalım. 1000 metreküp doğalgaz 133 dolar Moldova nin aldığı para. Bunun finansman ve faizi üç yılda 5 milyar dolar uzun vadeli alsak daha da fazla 30 milyar dolar platform Karadeniz vs sanırım bu sorun olacak.
Tuncay az dayan Pts salı ben gramlari alayım öyle sat.
Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur arada :) SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 gün gayet uzun , sabır ve disiplin gerektiren bir süre. TebriklerMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti gerçekleşince satılacağını petkimim taban doların tavan olacağını biliyorum da reis konuşurken izin vermezler diye düşündüm. Ama doları ve borsayı emin olun aynı adamlar ceviriyo. Saniyesinde bastılar..
Acımazlar, düşene bi tekmede onlar vurur, yükselene bi omuzda onlar atar.
Duygu yok robotlar da, abartmalar ondan kaynaklanıyor
Konu PETKM den açılmışken, bi gün tavan bi gün taban olmasının baska bir izahı olabilebilü mü
Acımazlar yakalarlarsa öperler
vurdun kaçtın kaçamadın, yalnızsın bu alemde :he:
Ben daha öncesinde realiazasyon başladı diye mesaj atmıştım.
Gittik başka hisse aldık ama olay realizasyon değil mal boşaltma oldu. Internetin gitmesi de manevra imkanını kısıtladı.
Realizasyon olsa geride kalan hisselere alım gelirdi.
Herif bir iki hafta tatile çıkar belki.
Borsa için de kurudukça sulayın, büyüdükçe budayın lafı olabilir. Budama mevsimi olabilir.