Artan

145,20 10 16:37
1,32 10 16:51
156,20 10 16:50
38,72 10 16:51
198,10 9.99 16:50
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 16:51
14,64 -9.96 16:51
28,74 -7.29 16:51
74,95 -7.01 16:51
88,90 -5.43 16:51
Azalan Hisseler

İşlem

10.149.641.422,50 16:51
7.642.778.195,63 16:51
5.501.149.787,88 16:51
5.340.174.576,60 16:51
5.199.421.184,70 16:51
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tam nokta atışı maşallah.

Orta vade için 1260 altı kapanış hoş olmadı pazartesi duruma göre hareket edeceğim artık.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teşekkürler dayıcım

Löngler açısından kapanış iyi değil shortları açısından güzel kapanış

Short devam ( cüzi poz ile ) Gömüşe şır şıra diyorum bende

2. Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur arada
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Teşekkürler dayıcım

3. 6 gün gayet uzun , sabır ve disiplin gerektiren bir süre. Tebrikler
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur arada

MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Teşekkürler dayıcım

kapamısın longler için iyi olmadığını nerden anladınız bence çok iyi bir taktik yaptı pala pazartesiden sonra ben muhteşem bir ralli bekliyorum ben öyle görüyorum sadece hiç bir garantisi yok ama benim beklentim bu yönde analizlerim bu yönde koç abey gibi kesin konuşamam tabiki y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    kapamısın longler için iyi olmadığını nerden anladınız bence çok iyi bir taktik yaptı pala pazartesiden sonra ben muhteşem bir ralli bekliyorum ben öyle görüyorum sadece hiç bir garantisi yok ama benim beklentim bu yönde analizlerim bu yönde koç abey gibi kesin konuşamam tabiki y.t.d
    Bankaları falan sabah güzel hazirlamislardı yani ele vermece değil baya güzel alım vardı sonra ne olduysa bi şeyler oldu pala karşısına herif mi çıktı ne cıktı....bam güm

6.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Hisci abi ahaliye soralım birde

Kapanış Long için mi avantajlı Short için mi ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Hisci abi ahaliye soralım birde

Kapanış Long için mi avantajlı Short için mi ?
    ahali bunu bilse zaten burdaişi yok şimdi tatilde olurlardı ahalinn iyi yada kötü oldu demesinin ne anlamı olacak önemli olan paranın cebe girmesi kardeşşş

8. Bilemedim demek de piyasada çok önemli abey. Ben güvendiğim hisselerde maldayim ama haftasonu poz yok yön duygum kayboldu kaybolduğu halde poza girersen inanmadığın için önce aklını sonra paranı aliyor pellos. İlla bir şey yapmak illa kazanmak zorunda değiliz.
     Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    ahali bunu bilse zaten burdaişi yok şimdi tatilde olurlardı ahalinn iyi yada kötü oldu demesinin ne anlamı olacak önemli olan paranın cebe girmesi kardeşşş

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •