Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur aradaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 gün gayet uzun , sabır ve disiplin gerektiren bir süre. TebriklerMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kapamısın longler için iyi olmadığını nerden anladınız bence çok iyi bir taktik yaptı pala pazartesiden sonra ben muhteşem bir ralli bekliyorum ben öyle görüyorum sadece hiç bir garantisi yok ama benim beklentim bu yönde analizlerim bu yönde koç abey gibi kesin konuşamam tabiki y.t.d
Bilemedim demek de piyasada çok önemli abey. Ben güvendiğim hisselerde maldayim ama haftasonu poz yok yön duygum kayboldu kaybolduğu halde poza girersen inanmadığın için önce aklını sonra paranı aliyor pellos. İlla bir şey yapmak illa kazanmak zorunda değiliz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri