Siftahımızı yapalım bari
1625 lönk
Printable View
O kadar sinirlendim ki gld trleri takastan çıkarıcam
HalkBank alan var mıdır hâlâ ))...
Yıllardır düşük fiyatlanıp karlılığı son çeyrek patlayan, borçsuz ve büyüme odaklı info ya mesela ortak oldum bedelli zamanı, biraz fazla basmışlardı yüklü aldım çıkınca bir kısmını boşalttım 1 lira maliyetle tutuyorum mesela ki kullandığım ve memnun olduğum da bir kurum. Boyle şirketler tercih ediyorum tknsa belli olmaz iki çeyrek daha zarar getirse kim ne diyebilir?
4 liradan işmen taşıyordum 8 lirada verdim yarısını maliyet 0 oldu kalanını 17 liraya okuttuk mesela mesela.
Şirket çok abey.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben alıyorum SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam çok da stres yapmıyorum, portföyü dengeli kullandığım için kafam rahat oluyor, bir tane de holding ekledim mi tamamdır. bakalım kısmet artık
https://i.hizliresim.com/VeJpgE.png
1624 - 1625,Xx biraz daha kavur kâr-al bizim cenahta..
Kalan uygun miktar shortS devam )
o değil de ne dayak yedik bugün be, resmen sinyali de vermişti aslında, işte çok oynayınca böyle hatalar yapıyorsun izleyenlere ders olsun benimki ücretli ders oluyor :)
Endex 1620 den 1623e kadar dönüyor ama viop düştüğü yerden kalkmıyor. kağıtlarda da aynı durum söz konusu.
viop artık endex ve kağıtlardan tamamen bağımsız mı hareket ediyordur nedir?
az önce gelen satışın bir nedenide astra zenica il avrupa birliği toplantısı ertelenmesi...
bu merill robotunu turk piyasalarına sokanın yedi ceddini sulalesini ya.nasıl bir haksız rekabettir bu sınırsız mal sınırsız para .eskiden 2000 başlarında 3 5 tane ciddi aracı kurum olurdu park raymond gibi .adamlar gostere gostere alır satardı .bu robot donup duruyor tamamen milleti opmek için ve elinde kuvvetliyse kesinlikle ustune oynuyor
sabah bloombergte vedat akgiray çıkmış yeni halka arzlarla ilgili bilgi veriyor...
allahım bmeks halka arz edip millete çakıp şirketi iflas ettirmişsin...
birde gelip utanmadan halka arzlarla ilgili ahkam kesiyorsun...
hırsızı çıkarıp ahlak dersi verdirmekle aynı bu...
Bazen gülme net geliyor )
2018 Temmuz yazmaya başlamışız, hulk kostümsüz 7,9X style an $imdi katmerli kostümlü HulkBank 5,3X zorluyo ??..
Wauv.
161X yakarsa kalanlar da kawruk fileto flat düşüncemiz.. Net.. Kesin.. Kemiksiz, izlemelik.
Sağlıcakla..
Altın çok ocak söndürdü sıra borsada
Günlerdir de eksi 1 e basıp oradan almaca türedi..
Bir zamanlarda sıfıra kadar basıp oradan fışkırtıyordu..
Basacaksan bas 3.5 4 eksi de şelale görsün gençler..:oleyo:
Yan kağıtlara bakıyorum (çöp olmayan ama yinede 4-5 kat gitmiş kağıtlar) hepsi maşallah alıcı bekliyor karpuz gibi..
Keyifler yerinde..Hatta çoğu artıda..Borsa 0.50 tepsin tavana çekecekler..
Böyle düşüş mü olur onların hepsi tabana yapışmalı ki ...
breh breh breh...
Tahviller kısa 14.9 uzun 13.2 de sabitlendi ve sürekli para giriyor. 2 toplantı sonra 200 bps marj olacak faiz indirmek için ve dolar da çok uçmayacak muhtemel ki böyle giderse. Mesela.
FED faiz artırırsa ayrı hikaye olur tabi ama zor onlar da batık :)
Long ve tepkiye oynamayı devrini bırakıyorum artık, bundan sonra sadece short oynayacağım. Short yapsam kazandığım paranın hesabı yoktu sanırım.... Senelerdir. Long yap bekle, tekkeyi bekleyen çorbayı içer, yatırım beklemektir dedikçe, pala bana da sıyırttı contayı....
Ytd
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1620 de kıracak ulan dur poz kapasaydık noğmıssız :)
bence borsa kuruluşundan bu yana resmi elle göz göre göre yapılan kılıfına uydurulan en büyük soygun...
ayıp ya şunu tv ye çıkarıyorlar birde...
bunun dönemindeki nerdeyse bütün yapılan halka arzlar iflasla sonuclandı...
https://i.hizliresim.com/KHHkyy.jpg