HalkBank alan var mıdır hâlâ ))...
Originally Posted by ConSenSus SenSor HalkBank alan var mıdır hâlâ ))... Ben alıyorum, noldu ki ne
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ben alıyorum, noldu ki ne Ben de alıyorum. Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Originally Posted by *Bozkurt Ben alıyorum, noldu ki ne Originally Posted by Dr.Trend Ben de alıyorum. Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız. Ben almadan nereye gidiyorsunuz ? Bekleyin ben de alıyorum...
Originally Posted by *Bozkurt Ben alıyorum, noldu ki ne Geleceği parlAk deyolar )..
Originally Posted by ConSenSus SenSor Geleceği parlAk deyolar ).. Üüüüleyse kesin batarız
Originally Posted by *Bozkurt Üüüüleyse kesin batarız Batacak olsa tavan tavan gider önce [emoji16] Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Originally Posted by Dr.Trend Batacak olsa tavan tavan gider önce [emoji16] ... Sarraf'a kadar gittiği gibisi yetti ya )..
Forum Rules
Yer İmleri