Yine Hizbullah'ın "Doktor" lakaplı bombacısını, cep telefonuna "Alo" dediği anda beynini eline vermişti Mossad 1990 yılların sonlarında...
Printable View
Yine Hizbullah'ın "Doktor" lakaplı bombacısını, cep telefonuna "Alo" dediği anda beynini eline vermişti Mossad 1990 yılların sonlarında...
Belki de ilerleyen zamanlarda çok teknolojik arabalar rağbet görmemeye başlayacak. Manuel eski arabalar prim yapacak.
Acaba diyorum. Tofaş Şahin veya Doğan alıp kenara mı atsak?
Babamın 2007 model bir Fiat Albea’sı var. Ona gözüm gibi bakacağım bundan sonra.
[emoji23]
İletişim ve navigasyon sistemine adamlar sahip isteseler yani ABD dünyadaki ticari gemi ve uçakları yön bulamaz yaparlar, en basit şehir içinde bile Google haritalar bize anlık tıkanıklıkları gösteriyor, kendi ülkemizde hangi yoldan rahat gidebileceğimizi bu adamlara soruyoruz...
Bunu iyice bir idrak etmek lazım ne demek olduğunu..
.............
Geçen gün bir video da Lord Curzon pezosu Lozan için İzmir'i seçmeyelim Yunan gâvuruna ayıp olur , diye Lozan a aldırmış görüşmeyi sonra İsmet Paşa ve ekibi her görüşme bir detay çıktığında Ankara'ya telgraf çekerek talimat alır ama ne olursa olsun hep karşı taraf hazırlıklıdır sonra anlarlar ki telgrafları İngilizler okuyor bu sefer Macaristan üzerinden diğer bir hattan gönderirler bu sefer de cevap alamazlar İngilizler okuyamadıkları telgrafın gidip gelmesini engellemektedir. Yani o günden bu işleri yaparlardı.
Tarihin arka odasında izledim bir kadın anlattı , gözlerini pörtletmeden dinleyip konuşamayan gıcık ötesi, postgıcık metropol densizi muro çanak çıya...
Pardon Murat Bardakçıya
Eski programları izliyorum bazen gene de bir faidesi olmuş ...
Mühim not : fotoğraf ı çok beğendim kablosu nereden uzuyor o belli değil, ilk cep telefonu çıktığında Telsim bu büyüklükte bir motorola Cep telefonu nu pazarlıyordu cep telefonu nun bele takıldığı dönemde yeniler bilmez :kahkah:
Fed ve altın ons fiyat senaryosu tahminim.
Sene sonuna doğru altın onsu yavaş yavaş 2800-3000 dolara doğru yaklaşacak.
Bu aralıkta ve üzerinde üreticiler tarafından satış başlayacak.Yavaş yavaş fiyatları düşürmeden.
Fed faiz indirimlerini kademeli devam edecek.
Sene sonu yada 2025 başında ani 1.00 puan yada şok bir indirim yaptığında bu sefer altın ve gümüşte düşüş trendi başlayacak.
Önümüzdeki 6 ay içinde altını satma zamanı geliyor muhtemelen.
israilin araplara yaptığı teknolojik saldırıları dünyayı ciddi bir endişeye sevk etmiştir işte bilgi toplumuyla inanç toplumunun farkı ortaya çıkmıştır eğer gazi mustafa kemal ATATÜRK osmanlının Türkleri araplaştırma projesine son vermeseydi bizde şimdi arap ülkeleri gibi savunmasız çaresiz olurduk ne kadar bu büyük öndere şükran duysak azdır önünde saygıyla eğiliyoruz
Mühim not : fotoğraf ı çok beğendim kablosu nereden uzuyor o belli değil, ilk cep telefonu çıktığında Telsim bu büyüklükte bir motorola Cep telefonu nu pazarlıyordu cep telefonu nun bele takıldığı dönemde yeniler bilmez :kahkah:[/QUOTE]
A1018 vardı ericsson tekerlek takozu gibiydi
panasonic de keza aşağı kalmazdı ilk çıkanlar g400 muydu neydi
kalın seyahat bataryasını da unutmayalım 2 gün giden
https://pbs.twimg.com/media/GX2zBmYW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
BDDK: Bankaların Sermaye Yeterliliği Hesaplamasında Bireysel Kredilere ve Konut Kredilerine Uygulanan İlave Risk Ağırlıkları Kaldırıldı - Bloomberg HT
Bu lafı çok seviyorum Batman kardeşim bir koyu yeşil gözlüğüm var zaten yanında bi de Colombo pardesü lazım gri omuzları şeritli beli kuşaklı yalnız gözlüğümü çıkardığımda hazır dolu bir MP5 lazım, "yalnız ölüler görür " gözlük çıkıyor ve action,
çok karizmatik bi denemek isterim samimi. :kahkah:
https://r.resimlink.com/sjlHcWY.jpg
Bunların yanında A1018 teknoloji şaheseriydi...
https://r.resimlink.com/nXZGjH0QJ.jpg
Ne başını yakması maaşı ile izne çıkartıyorsun resmen, cinayete tahliye daha ne olması lazım?
O adamın o hakimlikten aylik geliri maaşının en az 20 katıdır.bu tahliye kararı gibi 30 tane karar veren hakimin ömür boyu paraya ihtiyacı kalmaz.
Bu hakime ise devam etmek için her ay maaşının iki katını devlete vereceksin desen hemen kabul eder.tabi artik bu aşamadan sonra iş farklı tabi.bir kere deşifre oldu.emniyet rüşvet aldi mi diye takibe de almıştır.rusveti aldığı adamlar da k ri mi nal anında adamı satarlar.artik işleri zor.
https://pbs.twimg.com/media/GX7Y7uFW...g&name=360x360
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bospor, rospu ve pezvenkler namus dersi veriyor diye ekleyebilirsin..
https://youtube.com/shorts/8Wzaf6H5d...6nnVnGSsHip-O6
Geri zekalı...
https://www.hamsterrausch.de/wp-cont...-gewinnen.jpeg
O fiyatı degil.!!!!
Gutschein .!!!!!
Kupon dağıtıyor.!!!
1500 Euro değerinde.!!!
Pizza şirketi.!!!
İnsanları yanlış yönlendiriyor.!!
Katıksız şahtekar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://pbs.twimg.com/media/GX7ss96W...jpg&name=small
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://static01.eu/1prospekte.de/im...pizza29362.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Ermenicede (hay) kelimesi ermeni demek (huyn) kelimesi de Rum demektir.
Yüz yıllar evvelinden yeniçeriliğin makbul olduğu devirlerde kapalı çarşı esnafı 4.500 civarında ticaret yapan ermeni esnaf kuyumcusu, antikacısı manifaturacısı ayakkabıcısı akla gelen hepsinin bir koruyucu meleği bir yeniçeri ağası bulunuyor.
Hafta sonu cuma günü saat 5 gibi yeniçeri ağası mağazaya gelir hüsnü kabül görür KAHVESİNİ yudumlar çubuğunu tüttürür, haracını (hanut'nu) alır kapıya kadar yol edilir ta ki öbür cuma akşamına kadar. O mağazaya başka bir yeniçeri ağası kesinlikle uğrayamaz. Diğer tarafta İstanbul'u bütün eğlence yerlerini rumlar çalıştırır.
Gazinolar, meyhaneler, barlar, pastaneler, lokantalar, çorbacılar, aklınıza ne gelirse yeniçeri ağaları ermenilerden aldıklarını, rumların eğlence yerlerinde harcarlarmış.
Onları görenler bu değirmenin suyu nereden geliyor diyenlere (hay) dan gelen (huyna) gider derlermiş.
Alıntıdır.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
hay , huy , helal kazanc
Hay dan gelen huya gider, iyi açıklama, yani Ermeni den gelen Rum a gider lafı bu toprakların kaderi olmuş bize ve atalarımıza hep hammallık kalmış sayın osman oğlu "atamız " sayesinde
Burada ister sağcı olsun, ister solcu üzerinde ittifak edilmesi gereken net bilgi, Osmanlı'nın bu ülke insanına yani müslüman tebaaya, "reaya yani koyun " muamelesi yaptığı talkımı müslüman fakir halka verirken ve bütün hammaliye işlerini yaptırırken , salkımı sürekli yerli - yabancı gâvur lara yedirdiğidir.
Bunun az olduğu dönemler olmuşsa da hep böyle olmuştur, hele adam bi de dönme ise başlarının üzerinde gezdirmişlerdir.
Bunu kendi milletine yapan başka bir krallık var mıdır dünyada bilen varsa yazsın da haksızlık olmasın , ben yok diye biliyorum...
Hala Osmanlı bizim atamız, safsatasına inananlar , yaşadıkları bu sefaletin aslında hep Osmanlı denen ailenin ve kararlarının sonucu olduğunu anlamadıkça bu soygun devam edecek...
Mühim not: şahsen tanıdığım "Osmanlı bizim babamız " diyen şahıslara, sorduğum madem o kadar iyi idi , neden battı , İngiltere battımı Almanya battı iki dünya savaşı yaşadı ve dünyanın ilk 5 ı içinde biz neden böyle süründük sorusuna, "kapitalizmi algılayamadı falan filan coğrafi keşifler " gibi bildik, tanıdık, saman beyin cevaplar vermektedir ler ve hala taş kafalarına bunu sokamamaktadırlar...
Hele fesli deli kadir gibiler de bütün suçu dışşş güçlere bağlayınca iş tamamdır, bize ağıt yakmak kalır...
Hatta domuz bağcılar, Narin in katlini de dıjj güçlere bağladılar.
Hayy sizin de dışşş gücünüzünde...
https://x.com/ssahinvia099/status/18...807402775?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://r.resimlink.com/U2Vv_.jpg
Polisler 35 senedir, bu herifin tekerlekli sandalyesini itmekten helak olmuşlardı, kurtuldular en sonunda.
Bu adamın eğitime verdiği önemi milli eğitimin kendisi vermemiştir :kahkah:
"Sarıyer'de yakalanan ve 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya'nın oğlu Örfi Çetinkaya'nın adı verilen çok sayıda okul bulunuyor."
Eğitim şart diyenlerden ama çocuk mezun olacak cv sinde örfi çetinkaya anadolu lisesi
mezunu görünecek acep nasıl olur?
:kahkah:
Bu herif 35 senedir felçli, nasıl bir şebekesi vardı ise eroin ticaretini sürdürebildi, o suçta bayağı zor iş.
Habertürk, CNN, Sözcü tv Halk tv izlemiyorum artık hiç bir tv izlemiyorum, herşey rutine bağlanmış, İsrail - Hizbullah meselesinden de gına geldi,
Akademisyen sıfatı taşıyan, kimisi eli çubuklu kanal kanal dolaşan abilerin yorumları olmasa batar mıyız hiç bir şey olmaz, tv yayınlarının bu kadar boş beleş olduğu, itici olduğu bir dönem görmedim..
Beynimizi miktiler ortadoğunun dipsiz kuyu siyasetini inceleyecez diye, abi siz inceleyin dersiniz konunuz uygunsa okulunuzda anlatın milletin başını ağrıtmayın...
İsrail'in katil bir devlet olduğunu herkes biliyor bunu sıfırlamıyoruz tam tersine, askeri uçuşlarına hava sahasını kapatın, ticareti sıfırlayın ( işinize geliyorsa) ,ilaç doktor yardımını yapın, BM de konuşun, diplomasi yapın eyvallah.. Tam destek..
Ama her akşam çıkıp çubukla bize konuşmayın ulan bir bakayım ne var diyorum her akşam Çetiner Çetin, Mete Zarar felan çubuklu zevat...
Zaten bakmıyorum bunların yüzünden cahil kaldım son olaylarda buradan rafine lüzumlu haberi alıyorum...
Anadolu Ajansı Haberi
Sahil Güvenlik Komutanlığı, "Yunan sahil güvenlik unsurunun Türk kara sularını ihlaline" ilişkin, "Sahil güvenlik unsurlarımız olay mahalline derhal intikal etmiş, Yunan sahil güvenlik unsurunun süratle kendi kara sularına döndüğü tespit edilmiştir." açıklamasında bulundu.
Sahil Güvenlik Komutanlığı, bazı medya kuruluşları ile sosyal medya hesaplarında "Yunan sahil güvenlik botu ile içerisinde 1 şahıs bulunan süratli bir bot arasında kovalamaca yaşandığı ve bu kovalamaca esnasında Yunan sahil güvenlik botunun kara sularımızı ihlal ettiği" şeklinde yer alan haber ve görüntü kayıtlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Bugün, 112 Acil Çağrı Merkezinden 'Bodrum Akyarlar Meteor Koyu'nda bir lastik botun karaya çıktığı ve 1 şahsın ormanlık alana kaçtığı' ihbarının alınması üzerine olay yerine derhal 2 sahil güvenlik botu sevk edilmiş ve ihbar Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına iletilmiştir. Görevlendirilen sahil güvenlik unsurlarımız olay mahalline derhal intikal etmiş, Yunan sahil güvenlik unsurunun süratle kendi kara sularına döndüğü tespit edilmiştir. Ormanlık alana kaçan ve göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen şahsı bulmak maksadıyla başlatılan arama çalışmalarına devam edilmektedir."
Yunan gâvurunun son aksiyonu... Baklavadan sonra Bodrum u da kendi adına tescil ettirmeye çalışıyor..
Çetiner Çeto ile Mete Akıllara Yarar abimizin ellerinde çubukla olayı yorumlamasını bekliyoruz...
Maalesef, Atv izleyebilecek kabiliyet bizim bu topikte gelişmemiş burada kimsenin bu turkuaz grubu muydu neydi bunun yayınlarını izleyip sindirim sistemi arızası yaşamaması mümkün değil, mide asiditesini yükseltiyor bizde ,
her 10 dk için bir tablet talcid veya rennie gerekiyor :oleyo:
https://pbs.twimg.com/media/GYD7djuX...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://r.resimlink.com/jLumM.jpg
G.tünün altında arabayı patlatmadığına şükret...
Cafe topiği gibi bu topikte sinek avlıyor,sarı liraylan kimse ilgilenmiyor oraya ağırlık vermek lazım ons altın 2700 dolara doğru gidiyor :he:
Bütün topikler durmuş, memlekette topikler de bile resesyon başlamış o derece :he:
......
Yılmaz Özdil'in kalemini severim esprili dir genellikle, doğru bilgi verir, Samimidir , korkmaz..
Ancak bazı hususlar var ki tasvip etmiyorum fikirlerini,
Bunlardan bir tanesi Müge Anlı, Esra Erol, Didem Aslan programları , kendisi bu programların faydalı olduğuna inanıyormuş,hele Esra Erol un köyün veya mahallenin büyün adamlarının altına yatan o.rs.puların çocuklarına DNA testi yaptırıp baba aramasına ayar oluyorum, kötülüğü bu şekilde yaymak da kötülük en azından çocukların okuldan döndükleri saatlerde değil de gece yayınlanmalı bu b. Ok gibi programlar demiştim...
Bir başka husus ta kendisinin geçmişte star medya grubunda çalışması nedeniyle Cem Uzan ı biraz masum gösteren tarzı, Cem Uzanı borsa ile ilgilenmiş herkes Çukurova elektrik olayından bilmeyen tanımayan yoktur... Sahte senet bile piyasaya sürmüşlerdir fiziki olarak senet alınıp satıldığı dönemde..
Bunlar benim işime gelmez, yani demem o ki kimse ile yüzde yüz aynı fikirde olunmuyor hatta doğru net iken bile...
Bu bu ülkede nedense hep böyle.... Bir terslik çıkıyor hep...
Dün, İlhan Cihaner ı izledim Fatih Altaylı ile ,kendisi Yalçın Ayaslı nın vekili olmuş SBk ya karşı olayı da bayağı izledim ve anladım diye düşünüyorum iki tarafta pislik yapmış net... Hatta satır aralarında hem SBK nın hem Cihaner'in olay anlaşılıyor bunlar şekil üzerinden kapışıyorlar..
Ne gerek var da bu işlere bulaşıp 3 lira fazla para için adını kirletmeye adamı savunmak ile aklamaya çalışmak da farklı şeyler..
Yani para işe girince iyi olmuyor...
Geçenlerde Emrah koooooş diye yazmıştınız.
Ahanda;
[emoji23]
https://youtu.be/6Qq22YsQWJg