Sayfa 569/998 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Hay dan gelen huya gider, iyi açıklama, yani Ermeni den gelen Rum a gider lafı bu toprakların kaderi olmuş bize ve atalarımıza hep hammallık kalmış sayın osman oğlu "atamız " sayesinde

Burada ister sağcı olsun, ister solcu üzerinde ittifak edilmesi gereken net bilgi, Osmanlı'nın bu ülke insanına yani müslüman tebaaya, "reaya yani koyun " muamelesi yaptığı talkımı müslüman fakir halka verirken ve bütün hammaliye işlerini yaptırırken , salkımı sürekli yerli - yabancı gâvur lara yedirdiğidir.

Bunun az olduğu dönemler olmuşsa da hep böyle olmuştur, hele adam bi de dönme ise başlarının üzerinde gezdirmişlerdir.

Bunu kendi milletine yapan başka bir krallık var mıdır dünyada bilen varsa yazsın da haksızlık olmasın , ben yok diye biliyorum...

Hala Osmanlı bizim atamız, safsatasına inananlar , yaşadıkları bu sefaletin aslında hep Osmanlı denen ailenin ve kararlarının sonucu olduğunu anlamadıkça bu soygun devam edecek...

Mühim not: şahsen tanıdığım "Osmanlı bizim babamız " diyen şahıslara, sorduğum madem o kadar iyi idi , neden battı , İngiltere battımı Almanya battı iki dünya savaşı yaşadı ve dünyanın ilk 5 ı içinde biz neden böyle süründük sorusuna, "kapitalizmi algılayamadı falan filan coğrafi keşifler " gibi bildik, tanıdık, saman beyin cevaplar vermektedir ler ve hala taş kafalarına bunu sokamamaktadırlar...

Hele fesli deli kadir gibiler de bütün suçu dışşş güçlere bağlayınca iş tamamdır, bize ağıt yakmak kalır...

Hatta domuz bağcılar, Narin in katlini de dıjj güçlere bağladılar.

Hayy sizin de dışşş gücünüzünde...

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bospor, rospu ve pezvenkler namus dersi veriyor diye ekleyebilirsin..
    https://x.com/ssahinvia099/status/18...807402775?s=12

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Polisler 35 senedir, bu herifin tekerlekli sandalyesini itmekten helak olmuşlardı, kurtuldular en sonunda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Polisler 35 senedir, bu herifin tekerlekli sandalyesini itmekten helak olmuşlardı, kurtuldular en sonunda.
    Bu adamın eğitime verdiği önemi milli eğitimin kendisi vermemiştir

"Sarıyer'de yakalanan ve 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya'nın oğlu Örfi Çetinkaya'nın adı verilen çok sayıda okul bulunuyor."

Eğitim şart diyenlerden ama çocuk mezun olacak cv sinde örfi çetinkaya anadolu lisesi
    mezunu görünecek acep nasıl olur?

No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Bu herif 35 senedir felçli, nasıl bir şebekesi vardı ise eroin ticaretini sürdürebildi, o suçta bayağı zor iş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Habertürk, CNN, Sözcü tv Halk tv izlemiyorum artık hiç bir tv izlemiyorum, herşey rutine bağlanmış, İsrail - Hizbullah meselesinden de gına geldi,

Akademisyen sıfatı taşıyan, kimisi eli çubuklu kanal kanal dolaşan abilerin yorumları olmasa batar mıyız hiç bir şey olmaz, tv yayınlarının bu kadar boş beleş olduğu, itici olduğu bir dönem görmedim..

Beynimizi miktiler ortadoğunun dipsiz kuyu siyasetini inceleyecez diye, abi siz inceleyin dersiniz konunuz uygunsa okulunuzda anlatın milletin başını ağrıtmayın...

İsrail'in katil bir devlet olduğunu herkes biliyor bunu sıfırlamıyoruz tam tersine, askeri uçuşlarına hava sahasını kapatın, ticareti sıfırlayın ( işinize geliyorsa) ,ilaç doktor yardımını yapın, BM de konuşun, diplomasi yapın eyvallah.. Tam destek..

Ama her akşam çıkıp çubukla bize konuşmayın ulan bir bakayım ne var diyorum her akşam Çetiner Çetin, Mete Zarar felan çubuklu zevat...

Zaten bakmıyorum bunların yüzünden cahil kaldım son olaylarda buradan rafine lüzumlu haberi alıyorum...

7. Anadolu Ajansı Haberi

Sahil Güvenlik Komutanlığı, "Yunan sahil güvenlik unsurunun Türk kara sularını ihlaline" ilişkin, "Sahil güvenlik unsurlarımız olay mahalline derhal intikal etmiş, Yunan sahil güvenlik unsurunun süratle kendi kara sularına döndüğü tespit edilmiştir." açıklamasında bulundu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, bazı medya kuruluşları ile sosyal medya hesaplarında "Yunan sahil güvenlik botu ile içerisinde 1 şahıs bulunan süratli bir bot arasında kovalamaca yaşandığı ve bu kovalamaca esnasında Yunan sahil güvenlik botunun kara sularımızı ihlal ettiği" şeklinde yer alan haber ve görüntü kayıtlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bugün, 112 Acil Çağrı Merkezinden 'Bodrum Akyarlar Meteor Koyu'nda bir lastik botun karaya çıktığı ve 1 şahsın ormanlık alana kaçtığı' ihbarının alınması üzerine olay yerine derhal 2 sahil güvenlik botu sevk edilmiş ve ihbar Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına iletilmiştir. Görevlendirilen sahil güvenlik unsurlarımız olay mahalline derhal intikal etmiş, Yunan sahil güvenlik unsurunun süratle kendi kara sularına döndüğü tespit edilmiştir. Ormanlık alana kaçan ve göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen şahsı bulmak maksadıyla başlatılan arama çalışmalarına devam edilmektedir."

Yunan gâvurunun son aksiyonu... Baklavadan sonra Bodrum u da kendi adına tescil ettirmeye çalışıyor..

Çetiner Çeto ile Mete Akıllara Yarar abimizin ellerinde çubukla olayı yorumlamasını bekliyoruz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,599
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Habertürk, CNN, Sözcü tv Halk tv izlemiyorum artık hiç bir tv izlemiyorum, herşey rutine bağlanmış, İsrail - Hizbullah meselesinden de gına geldi,

Akademisyen sıfatı taşıyan, kimisi eli çubuklu kanal kanal dolaşan abilerin yorumları olmasa batar mıyız hiç bir şey olmaz, tv yayınlarının bu kadar boş beleş olduğu, itici olduğu bir dönem görmedim..

Beynimizi miktiler ortadoğunun dipsiz kuyu siyasetini inceleyecez diye, abi siz inceleyin dersiniz konunuz uygunsa okulunuzda anlatın milletin başını ağrıtmayın...

İsrail'in katil bir devlet olduğunu herkes biliyor bunu sıfırlamıyoruz tam tersine, askeri uçuşlarına hava sahasını kapatın, ticareti sıfırlayın ( işinize geliyorsa) ,ilaç doktor yardımını yapın, BM de konuşun, diplomasi yapın eyvallah.. Tam destek..

Ama her akşam çıkıp çubukla bize konuşmayın ulan bir bakayım ne var diyorum her akşam Çetiner Çetin, Mete Zarar felan çubuklu zevat...

Zaten bakmıyorum bunların yüzünden cahil kaldım son olaylarda buradan rafine lüzumlu haberi alıyorum...
    ATV izle sende,bak ülke nasıl uçuyor,yokluk sefalette yok

Sayfa 569/998 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •