7.9999
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
7.9999
Baraj su kaçırmaya başladı...
Olumsuz haber geride kaldığı için piyasa normale döner demiş sığırın teki bu adam fon yönetiyor. Allahtan insanımız döviz altın alıyorda bunların eline düşmüyor.
Ne ABD ne de AB den bizi ekonomik olarak felç edecek yaptırımlar beklemiyorum hiçbir zaman. Bunun yerine olacağı en fazla örtülü olarak uyguladıkları askeri ambargoları daha da sıkılaştırıp yasal hale getirmeleri olur. Bazı ekonomik adımlar olabilir süreç içerisinde ama öyle uluslararası ticaretten, para trafiğinden men falan olmayacağını düşünüyorum. On milyarlarca dolar doğrudan yatırımı, 450 milyar dolar alacağı olanlar bu yola girmez. Yola getirici bazı adımlar denenebilir elbet.
Artı ölmüş eşek kurttan korkmaz misali, vız gelir tırıs gider. Perinçek efendiye ilk kez katılıyorum. Zaten iflas etmiş ülke ikinciye iflas etmez. :)))
Türkiye'yi İranlaştırmak isteyeceklerini hiç sanmıyorum. İran'ın önünde SUUD, İsrail, Türkiye gibi set olacak ülkeler var. 90 milyona dayanmış nüfusuyla, Türkiye den yeni bir İran yaratılırsa bunu ne Yunanistan ne Bulgaristan dengeleyebilir. O dalga yıkar geçer o setleri altında kalırlar. Bizi sevmeseler de bu gerçeği göremeyecek kadar kör olduklarını sanmıyorum.
https://www.galerisoyut.com.tr/guncel-sergiler/ Sizi bağlayan bir işiniz yoksa, kafa dağıtmak için...
Ayhan başkan ve diğer Ankara da yaşayanlar için
https://www.etkinankara.com.tr/etkin...inlikleri.html
Sizden bunları duymak beni üzüyor. Ölmüş eşek benzetmesi ise mevcut durumla uyuşmuyor. Osmanlı hasta adamdı, ölmüş bilmem neydi felan da '' yahu bu adamları fazla sıkıştırmayalım şu borçlarını bize ödemelerine imkan tanıyalım '' mı dediler.
Aslında hepimiz her şeyin farkındayız. Sadece doğruları söyleyemiyoruz ! Eyvallah, ama doğruyu söylememe müsaade edilmiyor diye yalanda söylememeliyiz. En iyisi susmak. Bazen çok şey anlatır susmak.