-
Tcmb: Cari işlemler hesabı ekim'de 273 milyon dolar açık verdi(beklenti -155mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
dimitris
Yatırım paketinin içinde neler var acaba , doğrudan yatırım varsa iyidir .
Şahlanan ekonomimiz Amerika 'nın da ağzının suyunu akıtmış olmalı ki yatırım paketi düzenlemişler.
Yatırım yapmadan önce duş alacak mı acaba .
yok trump 12 yaptrımdan 5 ini onaylamış diyorlar onlarında çoğu faso fiso diiler
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
yok trump 12 yaptrımdan 5 ini onaylamış diyorlar onlarında çoğu faso fiso diiler
Bir belediye başkanı seçimi kaybederse, yeni başkan gelmeden belediyede çalışan kendi yakınlarını işten çıkarır tazminatlarını ödemek için. Çünkü yeni başkan da onları işten çıkartacak ama tazminatlarını vermeyecektir.
-
USDTRY 8,00 seviyesinin üzerini gördü, 8,0022
*EURTRY 9,70 seviyesinin üzerini gördü, 9,7059
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
dimitris
Bir belediye başkanı seçimi kaybederse, yeni başkan gelmeden belediyede çalışan kendi yakınlarını işten çıkarır tazminatlarını ödemek için. Çünkü yeni başkan da onları işten çıkartacak ama tazminatlarını vermeyecektir.
galiba çok pis tuzak kurdular
trump gitmeden darbeyi vurup gidecek
kötü başkan olacak biden iyiyi oynayacak
iyi polis kötü polis filimlerini holywood da çok kurgularlar
bir halt olacağı yok.
-
Erdoğan: "Amerika'nın kalkıp CAATSA diye bir olayla Türkiye'yi karşı karşıya getirmesi, NATO’daki çok önemli bir ortağına yapılan bir saygısızlıktır."
-
Erdoğan: "(Kovid-19 aşısı) Ben inşallah başladığımızda aşıyı olacağım."
-
Erdoğan: Ekonomide ibre olumlu istikamette, herkes üstüne düşeni hakkıyla yerine getirmeli
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri