7.9999
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.9999
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Baraj su kaçýrmaya baþladý...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Olumsuz haber geride kaldýðý için piyasa normale döner demiþ sýðýrýn teki bu adam fon yönetiyor. Allahtan insanýmýz döviz altýn alýyorda bunlarýn eline düþmüyor.
Ne ABD ne de AB den bizi ekonomik olarak felç edecek yaptýrýmlar beklemiyorum hiçbir zaman. Bunun yerine olacaðý en fazla örtülü olarak uyguladýklarý askeri ambargolarý daha da sýkýlaþtýrýp yasal hale getirmeleri olur. Bazý ekonomik adýmlar olabilir süreç içerisinde ama öyle uluslararasý ticaretten, para trafiðinden men falan olmayacaðýný düþünüyorum. On milyarlarca dolar doðrudan yatýrýmý, 450 milyar dolar alacaðý olanlar bu yola girmez. Yola getirici bazý adýmlar denenebilir elbet.
Artý ölmüþ eþek kurttan korkmaz misali, výz gelir týrýs gider. Perinçek efendiye ilk kez katýlýyorum. Zaten iflas etmiþ ülke ikinciye iflas etmez.))
Türkiye'yi Ýranlaþtýrmak isteyeceklerini hiç sanmýyorum. Ýran'ýn önünde SUUD, Ýsrail, Türkiye gibi set olacak ülkeler var. 90 milyona dayanmýþ nüfusuyla, Türkiye den yeni bir Ýran yaratýlýrsa bunu ne Yunanistan ne Bulgaristan dengeleyebilir. O dalga yýkar geçer o setleri altýnda kalýrlar. Bizi sevmeseler de bu gerçeði göremeyecek kadar kör olduklarýný sanmýyorum.
https://www.galerisoyut.com.tr/guncel-sergiler/ Sizi baðlayan bir iþiniz yoksa, kafa daðýtmak için...
Ayhan baþkan ve diðer Ankara da yaþayanlar için
https://www.etkinankara.com.tr/etkin...inlikleri.html
Sizden bunlarý duymak beni üzüyor. Ölmüþ eþek benzetmesi ise mevcut durumla uyuþmuyor. Osmanlý hasta adamdý, ölmüþ bilmem neydi felan da '' yahu bu adamlarý fazla sýkýþtýrmayalým þu borçlarýný bize ödemelerine imkan tanýyalým '' mý dediler.
Aslýnda hepimiz her þeyin farkýndayýz. Sadece doðrularý söyleyemiyoruz ! Eyvallah, ama doðruyu söylememe müsaade edilmiyor diye yalanda söylememeliyiz. En iyisi susmak. Bazen çok þey anlatýr susmak.
Yer Ýmleri