Originally Posted by
cirolix
Keyfimiz yerindeydi 1 haftadır, biraz tereddüt ettirdi ama ben sizin gibi "ben dememiş miydim" şeklinde bakmıyorum olaya.
Bir kere bu şirketin 9 Ağustos bilançosundaki faaliyet raporunda yazanlara tüm piyasa gözlerini kapamışken, YKB vekili 16 Ağustos'ta çıktı ve o günden sonra mızrak çuvala sığmadı. Pazarlayanlar dedikleriniz pazalamacı rolünde görüldü ama asıl Kocaer'i görmezden gelmiyor görünmek ve ileride bundan prim yapmak için bunu yaptılar.
Patron ayrı bir senaryo üzerinde çalışmış olabilir, farketmez hepimiz kazandık işte. Ben trade ettiğimi de yazdım, fazlalıklarımı 30 altından sattım, hiç dert değil... Bugün biraz daha azaldım ama haber sonrası sattıklarımın hepsini tekrar yerine koydum, karanlıkta.. Peki niye:
1) Haber 18:01'de atıldı. Yani ilk kez yarın sabah fiyatlanmayacak -ki ben serbest alış gönderdim 18:04'te.
2) Hisse karanlıkta bu haberi olumlu yorumladı.
3) Yabancı alıyorsa 31.28'den, yarın sabah olumlu devam edecektir, en azından açılışta.
4) Patron halka arzdan sonra düşen hissesini desteklemiş, 20.5 milyon lot almış demek, şirketinin her zaman arkasında olan bir patron var. Tabii siz illa şirketini satıyor derseniz, o işlerin sonu yok.
5) Ayrıca UN Global Compact imzacısı olmak belki TR'de değil ama ihracatçı bir şirket için önemli bir adımdır diye düşünüyorum.