Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4378 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının halka arzına müteakip fiyat istikrarının sağlanması amacıyla halka arz fiyatının altında tarafımca geri alınmış olan 20.500.759,90 adet Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarından 3,200,000 adet payın 26.09.2023 tarihinde 31,28 TL fiyat ile yabancı kurumsal yatırımcılara satışı gerçekleşmiştir. Bu işlemle birlikte Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki pay oranım %76,58'den %76,10'a oy hakkı oranım ise %87,73'den %87,47'ye düşmüştür.

Pek sevgili forum ahalisi,

Siz bilin ki, müzikal bir şey söylüyorsa bu 30 yıllık tecrübeden ileri gelir. Dün piyasada olmayan, bugün sosyal medyanın üstadı olanlar, bu tecrübeye sahip değildir. Onların görevi bellidir. Tamam mıdır.

Hadi sağlıcakla kalın. Malınıza sahip çıkın.
    müzikal dostum..bu payların piyasaya satıldığını söylediğini hatırlıyorum..anlaşılan henüz satılmamış...3,200 adetin kurumsallara satılması ise bence olumludur...sence süreç nasıl gelişir ?? bu arada acaba siz bu gün kocaer hisselerinizi sattınız mı ?? satış hedefinize geldi mi ?? çok merak ediyorum...

ben şahsen hiç satmadım..gün boyu sadece izledim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    müzikal dostum..bu payların piyasaya satıldığını söylediğini hatırlıyorum..anlaşılan henüz satılmamış...3,200 adetin kurumsallara satılması ise bence olumludur...sence süreç nasıl gelişir ?? bu arada acaba siz bu gün kocaer hisselerinizi sattınız mı ?? satış hedefinize geldi mi ?? çok merak ediyorum...

ben şahsen hiç satmadım..gün boyu sadece izledim...
    Adam satmış işte, açıklamayı da göndermiş. Elinde daha satılacak mal var. Hiç mi şu soru uyanmıyor aklında; bir anda herkes pazarlamaya başladı, ardından 3.2 milyon lot satış yapıldı. Yani bir şey diyemiyorum artık. Yorumu sen yap.

Bana soracak olursan; ben bu tip haberlere ilgi duyarım ama fikrimi değiştirmez. Benim satış için belirlediğim yer burası değil. Hele on onbeş gün göreyim kim ne yapıyor. O zaman bir hedef belirlerim. 3. çeyreği bir göreyim, ondan sonra hedef fiyatımı söylerim.

Sevgiyle kal kardeşim.

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Adam satmış işte, açıklamayı da göndermiş. Elinde daha satılacak mal var. Hiç mi şu soru uyanmıyor aklında; bir anda herkes pazarlamaya başladı, ardından 3.2 milyon lot satış yapıldı. Yani bir şey diyemiyorum artık. Yorumu sen yap.

Bana soracak olursan; ben bu tip haberlere ilgi duyarım ama fikrimi değiştirmez. Benim satış için belirlediğim yer burası değil. Hele on onbeş gün göreyim kim ne yapıyor. O zaman bir hedef belirlerim. 3. çeyreği bir göreyim, ondan sonra hedef fiyatımı söylerim.

Sevgiyle kal kardeşim.
    Keyfimiz yerindeydi 1 haftadır, biraz tereddüt ettirdi ama ben sizin gibi "ben dememiş miydim" şeklinde bakmıyorum olaya.
    Bir kere bu şirketin 9 Ağustos bilançosundaki faaliyet raporunda yazanlara tüm piyasa gözlerini kapamışken, YKB vekili 16 Ağustos'ta çıktı ve o günden sonra mızrak çuvala sığmadı. Pazarlayanlar dedikleriniz pazalamacı rolünde görüldü ama asıl Kocaer'i görmezden gelmiyor görünmek ve ileride bundan prim yapmak için bunu yaptılar.

Patron ayrı bir senaryo üzerinde çalışmış olabilir, farketmez hepimiz kazandık işte. Ben trade ettiğimi de yazdım, fazlalıklarımı 30 altından sattım, hiç dert değil... Bugün biraz daha azaldım ama haber sonrası sattıklarımın hepsini tekrar yerine koydum, karanlıkta.. Peki niye:
    1) Haber 18:01'de atıldı. Yani ilk kez yarın sabah fiyatlanmayacak -ki ben serbest alış gönderdim 18:04'te.
    2) Hisse karanlıkta bu haberi olumlu yorumladı.
    3) Yabancı alıyorsa 31.28'den, yarın sabah olumlu devam edecektir, en azından açılışta.
    4) Patron halka arzdan sonra düşen hissesini desteklemiş, 20.5 milyon lot almış demek, şirketinin her zaman arkasında olan bir patron var. Tabii siz illa şirketini satıyor derseniz, o işlerin sonu yok.
    5) Ayrıca UN Global Compact imzacısı olmak belki TR'de değil ama ihracatçı bir şirket için önemli bir adımdır diye düşünüyorum.

un global campact bir çeşit şirketler üzerindeki etikettir dostlar...çevreci ,dürüst, insan haklarına saygılı gibi kriterleri olan bir iş dünyası topluluğudur...bir çeşit artık elit şirketler gurubu gibi bir şey...buna üye şirketlere her türlü kapı açılacak dostlar...avrupaya ihracat da çok kolaylaşacak ve miktarı artacaktır...zaten 2025 yılı ortalarında jes santrali de faaliyete girdiğinde enerjisinin tümünü yenilenebilir enerjiden sağlamış olacak...tam bir yeşil çelik hüvviyetine kavuşacak..

bu üyelik çok basit ve faydasız gibi görünüyor ama aslında çok ciddi bir etikettir...manevi olarak değeri yüksektir ve bana göre bir çok hayırlı kapıyı sonuna kadar açacaktır...avrupanın en çok değer verdiği şeylerdir bunlar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    Keyfimiz yerindeydi 1 haftadır, biraz tereddüt ettirdi ama ben sizin gibi "ben dememiş miydim" şeklinde bakmıyorum olaya.
    Bir kere bu şirketin 9 Ağustos bilançosundaki faaliyet raporunda yazanlara tüm piyasa gözlerini kapamışken, YKB vekili 16 Ağustos'ta çıktı ve o günden sonra mızrak çuvala sığmadı. Pazarlayanlar dedikleriniz pazalamacı rolünde görüldü ama asıl Kocaer'i görmezden gelmiyor görünmek ve ileride bundan prim yapmak için bunu yaptılar.

Patron ayrı bir senaryo üzerinde çalışmış olabilir, farketmez hepimiz kazandık işte. Ben trade ettiğimi de yazdım, fazlalıklarımı 30 altından sattım, hiç dert değil... Bugün biraz daha azaldım ama haber sonrası sattıklarımın hepsini tekrar yerine koydum, karanlıkta.. Peki niye:
    1) Haber 18:01'de atıldı. Yani ilk kez yarın sabah fiyatlanmayacak -ki ben serbest alış gönderdim 18:04'te.
    2) Hisse karanlıkta bu haberi olumlu yorumladı.
    3) Yabancı alıyorsa 31.28'den, yarın sabah olumlu devam edecektir, en azından açılışta.
    4) Patron halka arzdan sonra düşen hissesini desteklemiş, 20.5 milyon lot almış demek, şirketinin her zaman arkasında olan bir patron var. Tabii siz illa şirketini satıyor derseniz, o işlerin sonu yok.
    5) Ayrıca UN Global Compact imzacısı olmak belki TR'de değil ama ihracatçı bir şirket için önemli bir adımdır diye düşünüyorum.
    Sevgili cirolix,

Benim söylemeye gayret ettiğim durum, tahtada manipülasyon yapılacağını düşündüğüm yönündeydi. Bu konudaki çekincelerimi aktarmaya gayret ettim. Akabinde de bu duruma çanak tutacak az bir miktar da olsa patron satışı geldi. Bu kadar. Başka bir şey söylemedim. Uyarmak istedim yatırımcıyı.

Ne alın dedim, ne satın dedim, ne trade edin dedim, ne çıkacak dedim ne de düşecek dedim. Bunların hiçbirini telaffuz etmedim, ne haddime. Manipülasyon yapılacağını görüyorum dedim ve 24 saat geçmeden başladılar. sepeka bunu suç olarak kabul edip, bu konularda sözüm ona cezalar yağdırıyor ya, o sebeple uyardım.

Bu durumdan kimi hoşlanır, kimi hoşlanmaz, bu beni zerre kadar ilgilendirmez. Ben tespitimi yaptım ve sizlerle paylaştım. Sanırım daha üzerine konuşmamı gerektirecek bir durum kalmadı.

Herkese bol kazançlar dilerim.

Sevgiler, saygılar.

geçmiş sayflarda günlerce kocaeri anlattım...inanın bende bıktım biliyorum ki sizler de bıktınız ama yeni gelip de geçmiş sayfaları okumak istemeyenler için bazen tekrarlamak zorunda kalıyorum...kocaer kabuğunu kırıyor...kocaer kar marjı yüksek bir sanayii şirketine, çok kaliteli bir enerji şirketine ve belki de tarım ve gıda şirketine evriliyor..şu anda bu evrilme sürecinin başlarındayız...1-2 yıl içinde bu evrilme çok olgunlaşacak....o zaman kocaeri tanımak çok zorlaşacak...inanın o vakit geldiğinde bu fiyatları çok güzel bir anı olacak..
    benim kişisel düşüncelerim bunlardır..bu düşünceleri de bana borsa tecrübelerim fısıldıyor..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •