Originally Posted by
alyel
Emeklilik zor zenaat.
Gecmiste 20 yil calistigim kurumun ozellestirilmesine iliskin ilk girisim degerli /sevgili hocam Mumtaz Soysal sayesinde basarisiz oldu, iptal edildi.
Iptal gerekcelerinden ders alan iktidar, ozel blr yol izleyerek ozellestirmeyi, ozellestirmeye iliskin duzenlemelere ilaveten, kurumun ozel kanununda yaptigi degisiklikle gerceklestirdi, Hariri sulalesine peskes gerceklesti.
Dikilen her direkte, kurulan her bir santralda emegi olan yurdum insanin emegi yok sayilarak, telgrafci Hamdi Bey in kemikleri sizlatilarak yapilan bu hain operason sonunda, kurumdan ayrilma hakkimi kullandim ve sahip oldugum makam ait tum haklarimin yok olmasi pahasina, havuz tabir edilen bekleme suresinden (2 ay), sonra meshur bir (SS) bakanlik bunyesine atandim. Sene 2006. Yoneticilik unvanim, maasim, sahip oldugum ozluk haklar sifirlandi.
2011 yilinda cikarilan bir KHK ile, eski haklarimin bir kismi, calistigim sure ile kisitli olmak kaydiyla, iade edildi.
35 yillik kamu gorevinden sonra, 2.5 yil once emekli oldum.
Ozellestirilen kurumdan ayrilmasaydim. bugun alacagim maas (ayrilmadan onceki unvanimin bir ustu) muhtemelen 75+
Son calistigim bakanliktan 50+
Su an aldigim emekli maasi 13+
Mulkiyeli vatanseverligin sonu.
Tweetir da yazsaydim, tweet bu kadar der, bitirirdim.