Hele bir 60/70 olsun(olursa) ondan sonra düþünürüz. Mesela bugün tavan bozdu. Çok satýþ geldi son seans. Demek istediðim kendini belli eder. Þahsi düþüncem.
Printable View
Þahsen tavaný bozmasý hoþuma gitmedi. Bu ne demek satanlarýn perþembe alým yönünde hareket edebilmesi demek.
Onlara alým fýrsatý verecekmi? Brüt takas var diye söylüyorum. Bugün malýný 42 den satan perþembe günü alttan yerine koymamalý.
Bu bize bir fikir verebilir.
Yýllardýr bekleyenlerin(benim gibi) bu fiyattan satmasý bence zor. Kýsa vade için alanlar var. My..net te yazýyorlar. Adam 2/3 ay önce girmiþ bugün sattýysa yüzde 20 aldý. Ýyi para. Bütün yazýlanlarý takip etmek lazým.
son yazý. Brüt takas yani t+2 olduðundan yarýn ki fiyat saðlýklý olmaz. Perþembe kapanýþ çok daha önemli.
Bekleyelim bakalým. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Ýyi akþamlar herkese.
Bunlar benim þahsi düþüncelerim. Her türlü eleþtiriye veya farklý düþünceye açýðým.
Yazdýklarýmda yanlýþlarým olabilir, yanýlmýþta olabilirim. Herkes kendi düþüncesini yazsýn bence.
Sadece bu 25 milyon lotu düþünmemeli, daha önce de yaklaþýk 150 milyon lot vardý dolaþýmda.
Yani Þuan dolaþýma giren lot sayýsý 175 milyona yaklaþtý.
Sanýrým sadece 35 milyon lot clvarý yatýrýmcýlarda görünüyor,
Peki þimdi diðer 140 milyon kimlerin kontrolünde acaba.
Bir baþka ince nokta ise; çaðrý olayý netleþmemiþken, hala çaðrý olasýlýðý varken, neden zt bu hlsseleri elden çýkarýr?
Aslýnda ayný durum yýllar önce de olmuþtu; çaðrý koþullu varken zt hem kendi hisselerinden hem þirket kontrolündeki hisselerden önemli miktar lotu elden çýkarmýþtý... the gamers!
SPK nýn çaðrý koþullu varken, bunlarýn onlarca milyon hisseyi piyasaya satmýþ olduðuna kim inanýr! Hem de kuruþçuk fiyattan! Kim inanýr bir patronun ve þirketin (bu hisselerden çok daha büyük artý deðer çýkarma olanaðý varken) elindeki bu kadar hisseyi kuruþçuklardan piyasaya satacaðýna!
Bana hiç inandýrýcý gelmiyor bu 1 TL den hisse satma haberi alan adam eþek mi demez mi 35 kuruþ olan hisseyi neden senden 1 TL den alým ben kerizmiyim haaa derseniz tahtadan toplasa o fiyata toplayamaz olabilir ayný oyunu galip yapmýþtý yeþil hisseleri için tahta dýþýnda su fiyata aldým dedi hisse aldýðý fiyata gelmeden aldýðý tüm hisseleri milletin kafasýna Çaka Çaka yedirdi Engin yesil le galip in birlikte oynadýklarý oyun aklýma geldi bu tahtada aynýsýnýn olcagina adým gibi eminim saten haber düþtü hisseye hücum oldu ardýndan bu okadar da satýþ oldu genede inþallah ben yanilirim kimseyi etkilemek istemem
Birde þu demotrak nick'li arkadaþ çok þüpheli geldi bana biraz yorum yaptý manupile seviyesinde hareket bekliyorum bu hafta ben ne zaman girsem kazandým çýktým bu hissden büyük resim vs vs hisse hareket yaptý arkadaþ forumu býraktým nicki nasýl silinir falan filan aklýmda deli sorular
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=372&page=441 þurayý biraz okuyun derim artýk borsada yeni oyunlar bu þekilde oluyor gerçi geçmiþte ayný oyunu bu haným Efendi'nin kardeþi ss mübarek kardeþler ile bu tahtada yapmýþtý eskiler bilir
kardeþin siz satabilirsiniz ama satar satmaz bu kadar kötülemenin anlamý olamaz bir tek uyanýk siz deyilsiniz düþsünde tekrar alalým biz kar edelim millet baksýn,
Bir defa göz altý pazarýndaki bu hisseyi 25milyon hisse 1tl ortala ile alamazdý ama borsa dýþýnda aldý bir düþünün birde bu hisseden para kazanacak fiyatýn kaça çýkmasý lazým akýl var mantýk var,
Zaten önümüzde olumlu bilanço beklentisi.
Borçlarýný yapýlandýrma beklentisi.
Bürüt takas ve internet yasaðý baþvurusu yapýldý, bu yasaðýn kalkma beklentisi.
Peþine gözaltý pazarý çýkma beklentisi....
Haaa anladým alan hayali kiþi çok iyi niyetli millete siz bu kervan hissesini den çok çektiniz çok maðdur oldunuz biliyorum 40 liradan alin nasýlsa ben mecburen para kazanmak hisseyi 1 TL nin üzerine cikarcam onun için size alim fýrsatý veriyorum diyor
tamam 1 TL.den sattý. deniyor ki maliyet 1 TL den alan almýþ enayi mi 1 TL den alsýn. ya arka planda karaborsadan alýþveriþ olmuþsa. yani burada görünen 1 TLden almýþ ama aslýnda belki 030 dan almýþtýr. geri iadesini de digital parayla yapar mesela...
bu da var onun için sevinmek için erken bence.
zaten uzun vadeciler buralardan düþmüþ çýkmýþ umurlarýnda deðil de yeni gireceklere girebilir belki.
sakýn beyler aklý selim düþünün feri ve ani kararlar vermeyin..þimdi bir ikide cok muhterem zeynep bir þey söyleyeceðim
1-- bu hisseyi kime sattýn ( sana ne diyemezsin :)). derhal kime satýþ yaptýðýný acýkla) ben de ortaným benden bilgi saklýyamazsýn
2-- BU HÝSSEYÝ ALANA BORSADA ÝSTERSE HEMEN SATAR MI YOKSA BELLÝ SATIÞ ÞARTI ÝLE MÝ VERDÝN BU HÝSSELERÝ ALANA BUNU ACIKLA..
3-- BU SATTIÐIN KÝÞÝ TÜZEL MÝ? ÞAHIS MI?..
4-- % 5 KISMINI ALAN ADAM SALAK MI KÝ BU %5 HÝSSENÝN YANINDADA HOLDÝNGÝN BORCLARININDA %5 nin sahibi olduðunu bilmi mi?:))
5.. bu hisse alan tüzel veya þahýsa borclar konusunda her hangi bir garanti verildi mi? acýkla
6-- ben sattým demekle olmuyor hani þeffaf sýnýz ya þerefli onursal baþkan sence kücük yatýrýmcýlarýn bunu bilmeye hakký yok mu?
7..bu hisse almým yapan þahýs veya tüzel kiþiye hisse geri alým garantisi verildimi?
8-- sen bunu acýkla acýklamassan ben spk nezlinde bunlarýn cevabýný isteyeceðim isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü
9.. son söz at sahibine göre kiþler. bu satýþ kervansaraya borcu olan iliþkili holdinginize mi yaptýn.. sorularým acýk sana iletirler iletmezlerse spk,bist vasýtasý ile sorulur..y.t.d
bu sorduðum sorulara cevabý olanlarda cevap vere bilir..diðer cevaplar görüntü kirliliðinden öte bir anlam ifade etmez benim acýmdan ..y.t.d
Bu anlattýklarýna burda cevap verecek seviyede aklý Selim kimseyi bulamazsýn anca aklý kitlar zeynep 1 den hisse satmýþ almýþlar hurda yaþadýk Zengin olduk paranýn a.....k diyenler cevap yarýsýna giriyor göründüðü üzere ben nacizane bir bilgi veririm diðer köyde arkadaþýn birisi yazmýþ Zeynep'in bu hisseleri sattigindan haberi bile yokmuþ hiç bir bilgiye sahip deðilmiþ anlayana bu cevap bile yeterde ama dediðim gibi aklý selim kimse olmadýðýndan aklý kitlar anlamak isteði gibi anlýyor ona göre cevap veriyor
Sayin ensantane diger koyde soylenen kisi zt degil yk uyesi olan diger bayan...
Haberi olmadan satilsaydi KAP ta haberim olmadan satildi derdi.
Satildi haberini KAP ta verdigine gore haberi olmadan mumkun mu satilmasi...
Yapmayin Allah askina benim haberim olmadan benim hisseleri satsaniza bakalim ne oluyor???
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
demek haberi yokken satývermiþler. yýllardýr bu iþin içindeyim ,hiç haberim yokken hisselerimi satan olmadý.
Borsa dýþýnda satýlan maþýn kime satýldýðýný bildirmek zorunda deðil yatýrým tavsiyesi deðildir
illa ki kanunen zorlama mý olmasý lazým sorduðum sorularýn cevabýnýný kapta yayýnlamak icin eðer bu iþte sahtekarlýk yoksa göðsünü gere gere acýklama yapar ....y.t.d kime sattýn, satýþta ön koþulvar mý? þefafsa acýklar illaki patronlarýn herþeyi paylaþmasý icin kanunen zorlamak mý lazým:)) onur þeref ve haysiyette lazým adama kanunen zorlama yok deyip onursýz ******** ve haysiyetsiz mi olalým:)) y.t.d hangi patron olursa olsun seref ve haysiyeti olan patron acýklama gönderir bunun kanune zorunluluk olsun veya olmasýn.. ertan sayýlgan da onursal ve þerf baþkanýmýz olduðuna göre kýzýna bu satýþýn iceriðini net bir þekilde acýklatýr..saklýyacak birþeyleri yoksa:)) saklýyacak birþeyleri varsa zaten kanun bile takmazlar..y.t.d suanda benim yatýrým kararýmý etkiliyorlar:)) acýklama bekliyoruz ..y.t.d
bak bildirenler bildiriyor:)) bu bildirim o zaman bu adamýn iþine geldiði icin bildirmiþ olabilir o zaman bildirmek bizim kinin iþine gelmiyor demek ki :)) y.t.d
SÜREKLI BILGILERE ILISKIN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapýlan Açýklama
Düzeltme mi :
Açýklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvaný : Kamil Engin YESIL
Hayýr
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diger Gerçek-Tüzel Kisiler :
Hissedar
235.115.706,01TL Sermayeli Yesil Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýgý A.S. (YGYO)’de bulunan toplam
116.039.991,2 adet B grubu imtiyazsýz payýmdan sermayenin %21,27'sine denk gelen toplam 50.000.000
adedini, 16.11.2017 tarihinde akdedilen hisse devir sözlesmesi çerçevesinde;
4.000.000 adet payý Vanet Gýda Sanayi Iç Ve Dýs Ticaret A.S.’ye 2.000.000TL bedelle,
30.000.000 adet payý Metro Ticari Ve Mali Yatýrýmlar Holding A.S.’ye 15.000.000TL bedelle,
16.000.000 adet payý Avrasya Terminal Isletmeleri A.S’e 8.000.000TL bedelle sattým.
16.11.2017 tarihinde Yesil Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýgý A.S. paylarý ile ilgili olarak 0,5 TL fiyattan
50.000.000 adet satýs islemi virman yoluyla borsa dýsýnda tarafýmca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte
Yesil Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýgý A.S. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 16.11.2017 tarihi itibariyle
%28,22 oranýna ulasmýstýr.
Yaa inanýn gözlerim yaþardý
Tam 2013 kasým ortasý ilk yazýmý yazmýþým
bu KEZBN a
ve sn Frecell den sonra ilk kez sn fabrika
hakkýmda doðru bir düþünce de bulunmuþ
benim kötülemek çete si ile iþim yok olamaz
her hisse de sadece bilgi ve fikrimi yazarým
ve özellikle de kötü geliþmeler olduðunda en baþýnda yazmaya çalýþýrým
bu durum KEZBN da da BMEKS de de böyle oldu
neyse
önce þunu sorgulayýn cevabýný isteyin ve þüphelenin
25 milyon alan þahýs kim
ve 1 lot daha alýrsa kimliðini açýklamak zorunda
ama ne hikmet ise tam %5 alýyor
inanýyormusun derseniz bana
sað cep sol cep hikayesi derim size
o da belki
þimdi ZT bu malý SS in oðluna yani yeðenine ( bu arada SS in oðlu kýzý var mý bilmem )( örnekleme amaçlý )
sattý ise bu sizce gerçek satýþ mý
yoksa hisse ye hareket getirmek amaçlý ve üstüne gelen ky baskýsýný savuþturmak amaçlý bir hamle mi
benim fikrim tabiki yalan dolan
gerçek alýcý filan yok olmaz olamaz
ben bu aklý kimin verdiðini dahi tahmin ediyorum
çok para verenlerin borsa avukatý akýl hocasý Ý...... H.......
KEZBN da teknik analiz den söz edenlere gerçekten akýl erdiremiyorum
ne yiyip ne içiyorlar da
bu duruma düþüyorlar bilmiyorum
aklýnýz yokmu yaaa
twitter da gidin Nuri Sevgen e sorun bakýyým
KEZBN ýn teknik analizine ne dersin diye
yada
forumda BABO üstad var bir sorun
yada
forumda bir sürü düzgün teknik analiz yapan arkadaþlar var
bir sorun yaa
KEZBN da teknik mi olur
bu KEZBN da teknik bakanlara sorun bakalým
herhangi biri olumsuz bir öngörü yapabiliyor mu
YERSEM DOLMA da VAR mý ?
sabah 8 de kapta açýklama yayýnlanmýþken neden spk ne oluyor sorusunu sordu sizce, ne zaman spk bu soruyu bir þirkete sorsa yükseliþ duruyor geri gelmeye baþlýyor. Ýnceledim kaç gündür tavan giden YONGA ya bu soruyu sormamýþ ise ben art niyet ararým.
Hisseyi gerçekten 1 liradan sattýysa bu hisse 1 liraya öyle ya da böyle gidecektir inanýyorum. Bazý arkadaþlar fiyat yükselirken ses çýkarmýyor fiyat düþünce hemen yalan dolan diyor hisse hemen tavan tavan 1 liraya gitsin karý alayým cebime koyayým istiyor heralde :) Dünkü hacim 1 milyon lot için mi yalan söylendi sizce ben inanmýyorum bunun altýndan olumlu geliþmelerin yakýnda çýkacaðýný düþünüyorum. Ha bu geliþmeler açýklanmadan gerçekleþecek hacimsiz düþüþler beni hiç üzmez nasýl olsa bir günde %20 zýplayý vermesi çok kolay gördüðünüz gibi.
baþkan gardaþ alem adamsýn spk seni koruyor bak zeynebin kap acýklamasý baþlý baþýna skandan sahtekarlýk kokuyor alýcý kim devlet sýrrý:)) spk ya bnu sor rice etsek de zeynep tümer haným efendiye sorarmýsýnýz karsý alýcý kim eðer devlet sýrrý deðilse cabuk unutmuþsun iranlýyý:)) onun hisseye börünmüþ hali bu:)) ..y.t.d
23.02.2018 tarihinde Kervansaray Yatýrým Holding A.S. paylarý ile ilgili olarak 1.00 TL fiyatýndan 25.000.000
adet satýs islemi borsa dýsýnda tarafýmca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte Kervansaray Yatýrým Holding
A.S. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 23.02.2018 tarihi itibariyle %62,90 sýnýrýna düsmüstür.
Konu : Pay Satýsý Hakkýnda
Tüzel Kisi
kime sattýysa satmýþ size ne yav. yüzde 5 in altýnda kaldýðýndan açýklama zorunluluðu yok diyebiliyorum.
zorunluluk varsa spk zaten açýklama ister.
ixir4 senin elinde ya kaðýt yok yada kafan güzel senin. kaðýt yükselmiyor mu daha ne istiyorsun.
bu ortamda hala býkbýk eleþtiri yapan adam artniyetlidir. bu kadar basit.
güzel açýklama olmuþ. aylardýr hatta yýllardýr sürünen kaðýda hareket gelmiþ adamlar beðenmiyor ya.
ne istediklerini kendileride bilmiyor. bir tanesi satmýþ. diðerinin elinde kaðýt var mý belli deðil. hissen yükselmiþ adam kime satmýþ diyor ya. zorunluluk varsa açýklar yoksa açýklamaz.
33 ten 43 olmuþ. sonra 40 olmuþ. ne olaydý hala 33 te olsa boþ boþ yazardýnýz diðer köyde. aylardýr yazdýnýz ne geçti elinize.
patron 1 tl borsa dýþý 25 milyon lot satmýþ sen 0.33 0.40 olmuþa seviniyorun getbi gardaþ sen fabrika ayarlarýna dön patorn 0.90 kuruþa kadar burdan alsýn nasýlsa borsa dýþý 1 tl ye satýyor olma mý ki patron hissene sahip cýk 0.40 kuruþa sevineler 0.90 kuruþa seni ucururlar:)) y.t.d
olma mý gurban ... y.t.d
alan almýþ bana ne. evet seviniyorum. sen sevinmiyorsan bas git. zorla mý tutuyorlar seni.
hadi sat 20 kuruþtan geri alýnca sevinirsin. sonra boþ muhabbet yaparsýn köylerde.
Buna raðmen en mutlu sizsiniz sanýrým bol bol gülücük daðýtýyorsunuz :) ben gülüyorum çünkü beklentim var ve bitmedi ya siz ?? Yatýrýmcýnýn haline gülüp dalga geçmek mi hoþunuza gidiyor?
Neyse önümüzdeki günleri izleyelim ve görelim her þey açýða çýkacaktýr zaten. Eski kervanýn olmadýðýný görüyoruz ve görmeye devam edeceðiz inþallah.