Sayfa 573/964 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sayin ensantane diger koyde soylenen kisi zt degil yk uyesi olan diger bayan...

Haberi olmadan satilsaydi KAP ta haberim olmadan satildi derdi.

Satildi haberini KAP ta verdigine gore haberi olmadan mumkun mu satilmasi...

Yapmayin Allah askina benim haberim olmadan benim hisseleri satsaniza bakalim ne oluyor???

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by taktaktakatak Yazıyı Oku
    Elinde mal kalmadı galiba sayın Ensantane

Ytd
    Yok kalmadı tepetaklak kardeş eelindekilerden mümkünse biraz virman yaparmisin

3.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Yok kalmadı tepetaklak kardeş eelindekilerden mümkünse biraz virman yaparmisin
    Bu saatten sonra herkesin elindeki kendine ;)

4. demek haberi yokken satıvermişler. yıllardır bu işin içindeyim ,hiç haberim yokken hisselerimi satan olmadı.

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Sayin ensantane diger koyde soylenen kisi zt degil yk uyesi olan diger bayan...

Haberi olmadan satilsaydi KAP ta haberim olmadan satildi derdi.

Satildi haberini KAP ta verdigine gore haberi olmadan mumkun mu satilmasi...

Yapmayin Allah askina benim haberim olmadan benim hisseleri satsaniza bakalim ne oluyor???

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben zt sandım ama gerçi diğer bayanın adı verilmemiş hatta yazısının sonuna demek oluyor ki hala şirketi Ertan ve oğlu ss yönettiği çok açık diyor bu cevaptan sonra sen ne anlardın

6. Borsa dışında satılan maşın kime satıldığını bildirmek zorunda değil yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by insidon33 Yazıyı Oku
    Borsa dışında satılan maşın kime satıldığını bildirmek zorunda değil yatırım tavsiyesi değildir
    illa ki kanunen zorlama mı olması lazım sorduğum soruların cevabınını kapta yayınlamak icin eğer bu işte sahtekarlık yoksa göğsünü gere gere acıklama yapar ....y.t.d kime sattın, satışta ön koşulvar mı? şefafsa acıklar illaki patronların herşeyi paylaşması icin kanunen zorlamak mı lazım) onur şeref ve haysiyette lazım adama kanunen zorlama yok deyip onursız ******** ve haysiyetsiz mi olalım) y.t.d hangi patron olursa olsun seref ve haysiyeti olan patron acıklama gönderir bunun kanune zorunluluk olsun veya olmasın.. ertan sayılgan da onursal ve şerf başkanımız olduğuna göre kızına bu satışın iceriğini net bir şekilde acıklatır..saklıyacak birşeyleri yoksa) saklıyacak birşeyleri varsa zaten kanun bile takmazlar..y.t.d suanda benim yatırım kararımı etkiliyorlar) acıklama bekliyoruz ..y.t.d

8.  Alıntı Originally Posted by insidon33 Yazıyı Oku
    Borsa dışında satılan maşın kime satıldığını bildirmek zorunda değil yatırım tavsiyesi değildir
    bak bildirenler bildiriyor) bu bildirim o zaman bu adamın işine geldiği icin bildirmiş olabilir o zaman bildirmek bizim kinin işine gelmiyor demek ki ) y.t.d

SÜREKLI BILGILERE ILISKIN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
    Yapılan Açıklama
    Düzeltme mi :
    Açıklama
    Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Kamil Engin YESIL
    Hayır
    Görev :
    Varsa Birlikte Hareket Eden
    Diger Gerçek-Tüzel Kisiler :
    Hissedar
    235.115.706,01TL Sermayeli Yesil Gayrimenkul Yatırım Ortaklıgı A.S. (YGYO)’de bulunan toplam
    116.039.991,2 adet B grubu imtiyazsız payımdan sermayenin %21,27'sine denk gelen toplam 50.000.000
    adedini, 16.11.2017 tarihinde akdedilen hisse devir sözlesmesi çerçevesinde;
    4.000.000 adet payı Vanet Gıda Sanayi Iç Ve Dıs Ticaret A.S.’ye 2.000.000TL bedelle,
    30.000.000 adet payı Metro Ticari Ve Mali Yatırımlar Holding A.S.’ye 15.000.000TL bedelle,
    16.000.000 adet payı Avrasya Terminal Isletmeleri A.S’e 8.000.000TL bedelle sattım.
    16.11.2017 tarihinde Yesil Gayrimenkul Yatırım Ortaklıgı A.S. payları ile ilgili olarak 0,5 TL fiyattan
    50.000.000 adet satıs islemi virman yoluyla borsa dısında tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte
    Yesil Gayrimenkul Yatırım Ortaklıgı A.S. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 16.11.2017 tarihi itibariyle
    %28,22 oranına ulasmıstır.

Sayfa 573/964 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •