Þahsen tavaný bozmasý hoþuma gitmedi. Bu ne demek satanlarýn perþembe alým yönünde hareket edebilmesi demek.
Onlara alým fýrsatý verecekmi? Brüt takas var diye söylüyorum. Bugün malýný 42 den satan perþembe günü alttan yerine koymamalý.
Bu bize bir fikir verebilir.
Yýllardýr bekleyenlerin(benim gibi) bu fiyattan satmasý bence zor. Kýsa vade için alanlar var. My..net te yazýyorlar. Adam 2/3 ay önce girmiþ bugün sattýysa yüzde 20 aldý. Ýyi para. Bütün yazýlanlarý takip etmek lazým.
son yazý. Brüt takas yani t+2 olduðundan yarýn ki fiyat saðlýklý olmaz. Perþembe kapanýþ çok daha önemli.
Bekleyelim bakalým. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Ýyi akþamlar herkese.
Bunlar benim þahsi düþüncelerim. Her türlü eleþtiriye veya farklý düþünceye açýðým.
Yazdýklarýmda yanlýþlarým olabilir, yanýlmýþta olabilirim. Herkes kendi düþüncesini yazsýn bence.
Sadece bu 25 milyon lotu düþünmemeli, daha önce de yaklaþýk 150 milyon lot vardý dolaþýmda.
Yani Þuan dolaþýma giren lot sayýsý 175 milyona yaklaþtý.
Sanýrým sadece 35 milyon lot clvarý yatýrýmcýlarda görünüyor,
Peki þimdi diðer 140 milyon kimlerin kontrolünde acaba.
Bir baþka ince nokta ise; çaðrý olayý netleþmemiþken, hala çaðrý olasýlýðý varken, neden zt bu hlsseleri elden çýkarýr?
Aslýnda ayný durum yýllar önce de olmuþtu; çaðrý koþullu varken zt hem kendi hisselerinden hem þirket kontrolündeki hisselerden önemli miktar lotu elden çýkarmýþtý... the gamers!
SPK nýn çaðrý koþullu varken, bunlarýn onlarca milyon hisseyi piyasaya satmýþ olduðuna kim inanýr! Hem de kuruþçuk fiyattan! Kim inanýr bir patronun ve þirketin (bu hisselerden çok daha büyük artý deðer çýkarma olanaðý varken) elindeki bu kadar hisseyi kuruþçuklardan piyasaya satacaðýna!
Bana hiç inandýrýcý gelmiyor bu 1 TL den hisse satma haberi alan adam eþek mi demez mi 35 kuruþ olan hisseyi neden senden 1 TL den alým ben kerizmiyim haaa derseniz tahtadan toplasa o fiyata toplayamaz olabilir ayný oyunu galip yapmýþtý yeþil hisseleri için tahta dýþýnda su fiyata aldým dedi hisse aldýðý fiyata gelmeden aldýðý tüm hisseleri milletin kafasýna Çaka Çaka yedirdi Engin yesil le galip in birlikte oynadýklarý oyun aklýma geldi bu tahtada aynýsýnýn olcagina adým gibi eminim saten haber düþtü hisseye hücum oldu ardýndan bu okadar da satýþ oldu genede inþallah ben yanilirim kimseyi etkilemek istemem
Birde þu demotrak nick'li arkadaþ çok þüpheli geldi bana biraz yorum yaptý manupile seviyesinde hareket bekliyorum bu hafta ben ne zaman girsem kazandým çýktým bu hissden büyük resim vs vs hisse hareket yaptý arkadaþ forumu býraktým nicki nasýl silinir falan filan aklýmda deli sorular
Yer Ýmleri