Boş boş muhabbetler ben 2009 dan beri maldayim çağrı fiyatında vermem verenin de aklına sasarim. Hedef in çok yüksek yatırım tavsiyesi değildir.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Boş boş muhabbetler ben 2009 dan beri maldayim çağrı fiyatında vermem verenin de aklına sasarim. Hedef in çok yüksek yatırım tavsiyesi değildir.
2008 kirizi THY 130 Ülker 149 birtane tavsiye eden kurum yok tu şimdi kağıt lar nerelerde beklenti bittiğinde coşku başlar hepimiz buradayız nereleri göreceğini göreceğiz yatırım tavsiyesi değildir.
Kimse malının değersiz olmasını istemez medya devi tek halka açık şirket i kağıda takla attırır. Yatırım tavsiyesi değildir.
2 ayda parayı bulayım diyenin aklını alırlar sabır sabır sabır ihlas bile 15 kuruştan 3 TL üzerini gösterdiler bekleyen ebesinide görür tepesinde yatırım tavsiyesi değildir.
Vay arkadaş resmen düello yaşanmış burada. En son biri alnının ortasından yemiş masanın altına uzanmış.
Helal olsun borsavizyon. Ağzının payını vermıssin. Son bir diyeceği varsa onu da söyleyip gitseydi iyi olacaktı.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çorbacı yada Spek kimse yine tahtada mide bulandırmış. Cesur nickli kof yürekli varlık, insana şeref gerek, onur gerek, 2 günlük dünyada dört kolluya bineceksin, biraz insan ol. Erkeğin çalışanı olabilirsin ama insanlarda tiksinti uyandırmadan yap işini.
Arkadaşlar bu hissede tek soru var spk muafiyet veririm,yoksa sipek falan hikaye,spk kral bu hissede,muafiyet verebileceği tek madde şirketin mali zorluk içinde olmasından dolayı mı mecburen el değiştirdi,sirkete faaliyetlerini yurutebilmesi için yeni fon girişi yaptimi,bilindigi gibi hisse glokal hizmetleri 76 000.000 dolara sattı doruk takı hisselerine 1.600.000 dolara sattı.sirket kasasına ciddi nakit girdi.finansal zorluk içinde olma ihtimali sıfır.ayrica şirketin elinde 172.000.000 tl lik gayrimenkul stoğu var.buna Gore bu madde hükümsüz kalıyor,muafiyet vermemesi lazım,diger maddeler hiç uymuyor zaten
Hikmet Bey haklısınız da zamanında devlet bakanının sözüyle aldığımız asyab hisseleri özsermaye yeterliligine rağmen batmadan iflas ettirildi bir sözle ve bir çok ky mağdur oldu. Böyle durumları da gözardı etmemek lazım. Tabi olacak diye bir şey de demiyorum da dikkat etmek lazım en azından vebal almamak adına....Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarzın hoş değil ama 1 e gelecek dedin neredeyse geldi bu konuda hakkını yememek lazım ...
Şimdi yukarda sorduğun yedirirler mi bunu sizce sorusuna dgzte grafiğini açıp bakmanı tavsiye ediyorum. Satış fiyatı henüz belli değilken 23 Mart gibi yönetimin adamı yüklü miktar lot sattı 4-4,20 TL civarı ortalamayla ve fiyat ondan sonra fiyat 3,60-3,80 arasında sıkıştı yedirirler mi size dediler ve fiyat 6 TL gördü %70 civarı kısa vade de prim sağladı yani yedirdiler güzel kar yazdım.
Piyasa riskleri fiyatlar beklentiyi alır bakalım görecez yedirecekler mi?
Hurgz BIST 100 endekse dahil olmuş hayırlısı
Yeni fon girişi yapmış olsa haberimiz olması gerekmez mi? Kap a açıklama göndermeleri lazım böyle bir durumda. Yeni fon girişi demek sermaye artırımı demek. Şuana kadar böyle bir gelişme yok bundan sonrada olması imkansız bence. Çünkü son iştirak satışlarından sonra özsermayenin bayağı bir yükselmiş olması lazım.
Buralardan tekrar bir atak yapacak gibi hayırlısı, normal olanı spk cevabını 1,30- 1,35 arasında beklemesi gerekir.
Bakalım nasip
Bu işte spk suç işliyor...
spk suç ortaklığı yapıyor...
dünyada nerde böyle bir olay olabilir....
spk ky ne yapmaya çalışıyor...
tebliğ açık net ne bekliyorsun ki...
insan bıkıyor...
her yer lağım olmuş...
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
TEB in 23 Mayıs dan sonra aldığı maldan elinde 150 bin civarı bişey kaldı onu da satsın tahta rahatlar
Katılıyorum fon girişine ihtiyaç yok,kaldiki bu şirket zorluk içindeyse doğana 155 milyon dolar vermezdi,halka açık olmayan şirketlerin değerini yüksek gösterir hürriyeti yarı fiyata çekerdi toplamda yine doğana 890 milyon dolar oderdi,huriyetin çağrı fiyatı da 80 kuruşa düşerdi en basiti bu olurdu kimsede niye bu fiyata satın diyemezdi.bunu yapmak yerine muafiyet istemesi abes.bekleyip göreceğiz.
İstermisiniz yarın spk çağrı muaf isteğini red etsin.....
Buralar şenliğe döner.....
ben sabah yine spk ya yazdım.yeter beklettiğin ver artık dedim.:)))bakalım dinleyecek mi beni.
kap ta var haberler mayıs ın 23 unde galiba.
bugun buralar cok sessiz.kimse kalmadımı.ben bugun bir tanışıma 60.000 lot 1.15 aldırdım.stoklamaya devam:)).arsayı satabilirsek 200.000 lot daha ilave edeceğiz.inş.düşer
Ben almaya devam ediyorum sizi bilemem.
Kimseyi yaniltmak istemem buralar uygun gorunuyor....
Yalniz durum degisebilir- saticilar isteksiz gozukmekte
Spek. nerede dur deyip bekletir....!!!
Yazilanlar gibi 500 bin lotlar varsa disarida K.Y. da unutun cikisi ...
Tem. ve Agst. aylari genelde hareket aylaridir 1 secenek olarak .
gnydın kaderdaşlarım.sizleri burada göremeyince canım sıkılıyor.arada ses verin.
Buradayız sayın hikmet52. Ben bunu kendi haline bıraktım spk kararına kadar. Günlük çorba parası peşine düştük şimdilik.
Burdayız bekliyoruz yazılacak birşey yok. Zaman daraldıkça muafiyete red beklentisi ile yukarılara çıkacağını düşünüyorum, en azından 1,30 üzerinde haberi karşılayacağını umuyorum.
İflas Serve yi artı holding 0.92 kurustan pattondan aldı.serve nin halka açık paylarına muafiyet istemediği gibi 1 tl den çağrı başvurusu yaptı.bizim serefsizler de sözde basın sektörü vatandaşa hak hukuk dan bahsetmeleri gerekirken millete nerden nasıl pislik yaparız hesabindalar.demekki ağa babaları da pislik ki onun yolundan devam ediyorlar.akılı da yandaşı olduğu kişiden aliyordur adiler.
çağrı muafiyetindeki haksızlığı ve manuplasyonu ihbar etmek için dha whatzapp hatti.
https://i.hizliresim.com/9NqNAZ.png
ironik ama mutlaka ihbar edin..
Sermaye kaybı yarıdan fazla değil . Velev ki öyle olsun , sermayesinin yarısını kaybetmiş bir şirkete neden 1,61 tl fiyat verdi ? Üstelik SPK , yeni bir fon girişi var mı ? Varsa bu fon girişine ihtiyaç var mı ? bunlara bakar. Demirören tarafından alınmadan önce ve alındıktan sonra ''mecburiyetten kaynaklı'' bir fon girişi yok . Yine kasayı iştirak satışıyla Doğan doldurdu .
Sayfada bozukluk var heralde 575. Sayfa açılmıyor...
Bugün nispeten güçlü durdu gibi ne dersiniz.
Mevcut siyasi durumun devam etmesinden en fazla olumlu etkilenebilecek bir kaç hisseden biri olduğunu düşünüyorum. Tabi bu dediğim uzun vadeciler için geçerli