bak korkak bende hisse yk ama senin gibilerden hiç haz etmem bunu açıkça belirteyim.
burdaki diğer arkadaşlar yeterli bilgi dnanımı ile yazıyorlar ve çağrıya inanmışlar.
ama siz hiç bir tutarlı gerekçe göstermeden teknik falan saçmalığı ile yazıyorsun.böyle beklentisi olan ve bu günlerde teknik hemen hemen işlemez çünkü tahtalar sığlaştı.
neden yazma gereğini duydun dersen almayı düşünmeye başladım çünkü demirörenlerin tutar dalı yok.ama burası Türkiye
yt.tv.dğ.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
ya senin kendine faydan yok . bu işleri bırak . bak çok net diyorum bu işleri bırak .
artık bu forumdaki herkes anlamıştır kimin yalancı kimin doğrucu olduğunu arkadaşlar .
beni engellicekler yarına . o zaman sen madem şimdi rakı masasındasın yarın burdan paylaş . göreyim ne kadar delikanlısın
ama paylaşamazsın .çünkü yalan atıyorsun . yalan .
bu akşam cümle alem gördü işte kim kimin yalancısı .
yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün
http://www.hizliresimyukle.com/image/VC5Ia
Bir daha gelme buraya serefin varsa ama nick de degistirip gelmeyeceksin hadi senin serefine iciyorum
Bu yapi kredi .denizi de yarin yollarim ama yollayamam yazamayacaksin cunku soz verdin gidecegine.ama ben sana yine yollarim whatsapptan yaz bana
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri