Sayfa 570/985 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    beni yarın engelleyecekler büyük ihtimalle gerçelkelri yazdığım için .

hadi kim kimin adamıymış cümle alem görsün .

ekran görüntüsü yap ve paylaş burda şu 1.3x maaliyetini de utandır beni bu kadar insanın içinde .

yapabilirmisin ? kıvırmadan speküle etmeden . hadi ?
    Kesinlikle atacagim yaz whatsapptan bana su an raki masasindayim sabah elinde.05071517393 cebim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Maliyetim 1.30 altindaysa basip gidecekmisin ve insanlarin asabini bozmayacaksin bir daha?serefin uzerine yemin et.yarin sabah yollayacagim sana.bana ozelden numarani at whatsapptan yollayacagim.benimki 05071517393 burdan slm cak yarin sabah elinde ismim de umut.hodri meydan
    bu işleri bırak . yarın marın değil . şimdi gir hesabına ve burdan paylaş cümle alem görsün

evet dediğin gibi ise namus sözü önce özür dileyeceğim ve çıkıp gideceğim birdaha iç dönmememek üzere buraya . bekliyorum
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    sizin varya beni baş tacı etmeniz lazım be. kaç ay önceden bu fiyat hareketlerinin normal olmadığını yükselecek olan bi kağıdın teknik olarak belli destek noktalarından dönmesi gerektiğini kağıt 1.6 lardayken yazdım 1 liraya geri geleceğini fakat hep hakaret ettiniz küfrettiniz şikayet edip engellettiniz beni haftalarca . lakin ne oldu ? geldi m dediğim yere . bunu bilmek için kahin olmaya gerek yoktu.teknik analizden anlayabilen bi arkadaşınıza gösterseydiniz grafiği aynı şeyleri söyleyecekti . siz duymak istediğinizi duyamadığınız için beni hep hor görüyorsunuz fakat ben duymak istediklerinizi değil gerçekleri yazıyorum ve yazmaya dewam edeceğim .
    bak korkak bende hisse yk ama senin gibilerden hiç haz etmem bunu açıkça belirteyim.
    burdaki diğer arkadaşlar yeterli bilgi dnanımı ile yazıyorlar ve çağrıya inanmışlar.
    ama siz hiç bir tutarlı gerekçe göstermeden teknik falan saçmalığı ile yazıyorsun.böyle beklentisi olan ve bu günlerde teknik hemen hemen işlemez çünkü tahtalar sığlaştı.
    neden yazma gereğini duydun dersen almayı düşünmeye başladım çünkü demirörenlerin tutar dalı yok.ama burası Türkiye
    yt.tv.dğ.

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Kesinlikle atacagim yaz whatsapptan bana su an raki masasindayim sabah elinde.05071517393 cebim
    watsaptan yazabiliyosan rakı masasında olsan bile hesabına da girebiliyosun demektir .bak ne diyorum sana hiç kıvırmadan delikanlı gibi . sen bi söz verdin ben bi söz verdim .

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    bak korkak bende hisse yk ama senin gibilerden hiç haz etmem bunu açıkça belirteyim.
    burdaki diğer arkadaşlar yeterli bilgi dnanımı ile yazıyorlar ve çağrıya inanmışlar.
    ama siz hiç bir tutarlı gerekçe göstermeden teknik falan saçmalığı ile yazıyorsun.böyle beklentisi olan ve bu günlerde teknik hemen hemen işlemez çünkü tahtalar sığlaştı.
    neden yazma gereğini duydun dersen almayı düşünmeye başladım çünkü demirörenlerin tutar dalı yok.ama burası Türkiye
    yt.tv.dğ.
    bende sein gibi lerden konuya hakim olmayıp cart diye ortalık yere gelenlerdenhiç hazetmem .

çağrı 1.6 olacak diye bekleyenlerin malnı zaten çağrı gelmesen aktiften alıyodu tahta sahibi . neyin kafasını yaşıyosun . bilmeden yumurtlama

6.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    bu işleri bırak . yarın marın değil . şimdi gir hesabına ve burdan paylaş cümle alem görsün

evet dediğin gibi ise namus sözü önce özür dileyeceğim ve çıkıp gideceğim birdaha iç dönmememek üzere buraya . bekliyorum
    Yaz whatsapptan kesinlikle terbiyesizlik yapmayacagim.raki iciyorum sabah yollarim .
    Burda beni reelde taniyan arkadaslar var sen de tanis bence faydam olur
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Yaz whatsapptan kesinlikle terbiyesizlik yapmayacagim.raki iciyorum sabah yollarim .
    Burda beni reelde taniyan arkadaslar var sen de tanis bence faydam olur
    ya senin kendine faydan yok . bu işleri bırak . bak çok net diyorum bu işleri bırak .

artık bu forumdaki herkes anlamıştır kimin yalancı kimin doğrucu olduğunu arkadaşlar .

beni engellicekler yarına . o zaman sen madem şimdi rakı masasındasın yarın burdan paylaş . göreyim ne kadar delikanlısın

ama paylaşamazsın .çünkü yalan atıyorsun . yalan .

bu akşam cümle alem gördü işte kim kimin yalancısı .

8.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    watsaptan yazabiliyosan rakı masasında olsan bile hesabına da girebiliyosun demektir .bak ne diyorum sana hiç kıvırmadan delikanlı gibi . sen bi söz verdin ben bi söz verdim .
    http://www.hizliresimyukle.com/image/VC5Ia

Bir daha gelme buraya serefin varsa ama nick de degistirip gelmeyeceksin hadi senin serefine iciyorum
    Bu yapi kredi .denizi de yarin yollarim ama yollayamam yazamayacaksin cunku soz verdin gidecegine.ama ben sana yine yollarim whatsapptan yaz bana
    @borsavizyon

Sayfa 570/985 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •