benim dediğim yere 2-3 dk lık yolu kalmış . maalesef .....
benim dediğim yere 2-3 dk lık yolu kalmış . maalesef .....
yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün
demioren 3 kurusluk adamlara laf ettiriyorsun bize sanki biz burda zararda oturuyoruz elimiz armut topluyor sana ne demistim iqsu dusuk arkadas yapi kredi ve denizi takip et dedim bak napmis yapi kredi ile deniz.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
size bir soru kızlar
çağrıya muhafiyet gelmeyeceğini bile bile spk ya başvuru yapar mı bunlar ?
yani getir malı 1 liraya ( teknik olaral aşağıda biraz daha gidecek yeri var ) ordan yatırımcıya mal ver . sonra spk dan bi red çağrı fiyatı ölüsü dirisi en az 1.6x .
yedirirler mi sizce bunu![]()
yani türkçesi diyorum ki bugün 1 liradan alsan spk dan bi red gelse çağrı min 1.6x olsa ölüsü %60 yazar. YEDİRİRLER Mİ SANIYORSUNUZ
ben hiç zannetmiyorum
cümletten geçmiş olsun
sizin varya beni baş tacı etmeniz lazım be. kaç ay önceden bu fiyat hareketlerinin normal olmadığını yükselecek olan bi kağıdın teknik olarak belli destek noktalarından dönmesi gerektiğini kağıt 1.6 lardayken yazdım 1 liraya geri geleceğini fakat hep hakaret ettiniz küfrettiniz şikayet edip engellettiniz beni haftalarca . lakin ne oldu ? geldi m dediğim yere . bunu bilmek için kahin olmaya gerek yoktu.teknik analizden anlayabilen bi arkadaşınıza gösterseydiniz grafiği aynı şeyleri söyleyecekti . siz duymak istediğinizi duyamadığınız için beni hep hor görüyorsunuz fakat ben duymak istediklerinizi değil gerçekleri yazıyorum ve yazmaya dewam edeceğim .
bu kağıt 1 lira dan kademeli olarak alınıp tutulabilir . aşağı geldikçe almak koşulu ile . dersin ki çağrı muhafiyeti red olursa çağrıdan çıkarım yukarı tarafta %60 a oynarım . ama1 liradan bile almış olsan diyelim 0.9 a kadar aldın hep fakat çağrı muhafiyeti kabul edildi bi %10 zararı da kabul eder çıkarsın . işlem böyle yapılır . bazıları gibi uçuyo kaçıyo 10 lira olacak 20 lira olacak diye 1.7 den zıplarsan kağıda verirler sana bi kamyon mal oturursun aşağı .sonra salya sümük ıngaaa ıngaaa . adamı böyle yamandaaakiye gönderirler işte![]()
yemeyenin malını yerler bilader . sen tahtadan mal alarak birilerinin parasını yemeye talip oluyorsun o zaman sorun yok . ama tahtadan birileri senin paranı yemey talip olunca ıngaaaa ıngaaaa . bu piyasa böyle kardeşim kim kimi ısırırsa .ayıdan korkan ormana girmesin . neticede orman bu aslanı var kaplanı var kurdu var tilkisi var çakalı var timsahı var yazık olmasın kuzulara . sonra da ıngaaa ıngaaa . yok böyle bi dünya![]()
Yer İmleri