Abi sen gel bir an önce, küçük sözü dinle.
Printable View
Abi sen gel bir an önce, küçük sözü dinle.
Ucuza hisse varmış dediler geldik bakalım. Temeli güsel duruyor. Dün itibariyle 2,35-2,40 aralığından alımlar yaptık. 2,45 üzerine çıkar veya 2,30 altına inerse bir miktar daha alım yaparız ortaklar. Hayırlı kazançlar...
Irak hükümeti, DEAŞ'la mücadele sırasında yaşanan savaşta hasar gören şehirlerin yeniden imarı için en az 88 milyar dolar mali kaynağa ihtiyaç olduğunu ilan etti.
Türkiye, Irak'a 5 milyar dolar kredi verecek
TÜRKİYE 5 MİLYAR DOLAR KREDİ VERECEK
Kuveyt'te Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'nın son gününde donör ülkeler bu çağrıya ne kadar katkıda bulunabileceklerini açıkladı.
Katılımcı 70 ülke arasından Türkiye, 5 milyar dolar kredi kolaylığı sağlayacağını duyurdu.
50 MİLYON DOLAR DA HİBE
Ayırca kredinin yanında 50 milyon dolar da insani yardım hibesi verileceği belirtildi.
YATIRIM TEŞVİK EDİLECEK
Konferansta, kredi ve hibenin yanı sıra Türk şirketlerinin Irak'a yatırım yapması için teşvik edileceği sözü de verildi.
SİLVER'in hedefini yakalamasına katkısı olur , hatta hızlandırıp geçebilir diye düşünüyorum üstadlar ne der ????
Sn. Safran, Kendiniz mi sildiniz?
2.38-2.39 a demir attı ne ileri ne geri bakalım ne olacak.
Tahtada denge var. Geçici şoku atlatılmış. Ufak ufak satanlar alınıyor gibi. Yeni maliyetler burada oluşuyor şuan. 2,52 üstüne en kısa zamanda atarız umarım.
Ciddi bir duruşu var. Böyle tipler asılmaya gelmez, basar tokadı.
Bugün endeksinde etkisiyle satıcılar iştahını kaybetti. Alıcılar temkinli bir şekilde aldı. Toplam 250 bin lot destekle kapattı. Bence yarın için güzel bir ışık var. Zaten %10 luk saçma düşüşün ciddi düzeltmesi olmalı en kısa zamanda diye düşünüyorum..
Sn TheOne , sizinle anele de de yollarımız kesişmiş , niyetim polemiğe girmek değil samimiyetle soruyorum, yalnız kristalle, doğtaş ta fena yakalanmış hem tüm yazdığınız hisselerde tam tepeye yakın yerlerde yada tepeden dönüşlerde yazmışsınız kısmetsizlik midir , geç kalmak mıdır cevabını veremedim
ubssss,,,,
hımmm***
krstl'de şubat'tan taşıdığım 1,60 maliyetim vardı, tekniğine bakarak işlem yaptığım bir kağıttı ve evet zirvede a1'in abuk işlemleri dolayısıyla yazmıştım kağıdı da 2,90 altında stopladım ; dgklb hiç almadım ne yazdığımı bile hatırlamıyorum. (şimdi baktım 1 tane gönderim olmuş bilançoya neden kötü dediklerini anlayamadığım için) bahsettiğiniz aneleyi de 2,80'den alıp 3,80'den sattım. hepi topu 100 iletim olmuş işler kötü gittiğinde diğerlerinin nabzını yoklamak için foruma giren ve nadir yazan biri olarak. şimdi de silvr sert düşüş yedi ve buraya yazıyorum. niyetinizi söylerseniz ona göre cevap vereyim.
krstl, rysas, orge, dgklb, nugyo, escom, anele, pgsus, silvr başlıklarına yazmışım. 9 başlık. krstl 1,80 maliyet 2,90 satış. yazma sebebim a1'in sürekli alımına rağmen fiyatın düşmesiydi. rysas 1,27 maliyet 1,40 satış. 1,27 maliyet 1,44 satş, orge 7 maliyet tutuyorum, dgklb almadım; bilançosuna kötü diyenlere karşı çıktım. hisse zaten primliydi, beklenti satın alınmıştı ama bu bilançonun kötü olduğunu göstermiyordu. sapla samanı ayırdetmek lazım. escom 1,27 aldım 1,23 stopladım. anele 2,80 aldım 3,80 sattım. pgsus 27 maliyet ve tutuyorum. silvr 2,10 maliyet ve tutuyorum.
insanların zaman zaman birbirini mal pazarlayan, spek adamı vs. diyerek suçladığı bir ortamda elinizdeki kısıtlı bilgiye dayanarak en tepelerde yazdığımı söyleyerek insanlarda önyargı oluşturuyorsunuz. niyetim polemiğe girmek cümlesiyle yazdığınız şeyin mantıksız olduğunu bilinçaltınız size fısıldamış aslında.
dilerseniz size kağıt aldığım zaman özel mesaj'dan haber vereyim?
Bugünün pastası olumlu.delta teb Merrill OYAK alıcı .ata iş yatırım satıcı.2.54 üstü olumlu 2.65 çok iyi ytd iyi aksamlar
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zafer nıdaların da SAT hıssesı
TOB seslerınde ıse AL hıssesı
avaneler de yazma olmuş
neden?
Yatırımcı olmasam ne işim var. Yatırım yapmadığım kağıtta yazmam. Ayrıca burdaki arkadaşlarda yorum bekliyor motivasyon bekliyor. Geçici vergide forum karıştığında ilk ben yazdım. Ben hiç birşeyi dert etmiyorum dert edenler için motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Tabi bunu yaparken de nacizane bilgim dahilinde doğru ve dürüst yapmaya çalışıyorum.
Seninde dediğin gibi hedef bilanço ve gelecek.
İnşallah hep beraber muvaffak olacağız..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zafer nidalarında sat hisseyi,
Top seslerinde al hisseyi,
Avaneler de yazmaz olmuş,
Neden?
demek istemiş herhalde.
Enteresan bir kafayla yazıldığı açık. Yazanı tebrik ediyorum. Zafer nidalarında sat hisseyi; yani herkes uçacak kaçacak deyince satacaksın diyor. top seslerinde al hisseyi; yani savaş seslerini, insanların feryatlarını duyunca al diyor. Avaneler derken grupta devamlı hisse uçacak kaçacak diyen bir grubu kastediyor sanırım. şair burada fazla ipucu vermemiş. neden diye soruyor en sonunda. cevap istiyor.
Haklısınız.
firmalar 2.ci şirketi ihraç kayitli satış lardan doğan kdv iadesini almak için kurarlar genelde ve bu işlem çok daha pratik ve takibi kolay güzel bi uygulama.
Üretici firma borsaya açık olunca karı pazarlamaya sirketine kaydırma olasılıkları var dediginiz gibi. Şeffaf lik adina Bir an önce sermaye leri birlestirip konsolide bilanço geçerler inşallah.
Benzer bi durum kron Telekom da var. 2 ayrı şirket tek konsolide bilanço. Bu uygulamaya geçilebilir sanki :)
Teşekkürler açıklamalarınız için, iyi oldu hisseleri nerelerde göre bilip neler yapabildiğinizi ,kısaca tercihlerinizi doğru yapıp yapamadığınızı anlamaya çalışıyordum , siz İRON yapmışsınız ama evet yazarsanız ben sevinirim , değerlendirmemden sonrada alıp almamaya karar veririm , bunu çok samimi söylüyor İRONİ yapmıyorum
ne oldu anlamadım nickimle giremedim, kitapci0
Sn kitapçı yazının sizinle bir ilgisi yok theone arkadaşıma cevap yazmıştım. Saygılar.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Wishwind abi; açıklamış olduğunuz kavramların literatür taramasını yaptığımda;
Uluslararası tez çalışmalarında;
-konjonktürel
-küresel
Ulusal çalışmalarda ise;
-teorik
-bilimsel
Herhangi bir bilgi ve olguya rastlayamadım. Akademik çalışmalarınızla ilgili, şayet bir gizliliği yoksa eğer, daha geniş bir açıklama yapabilir misiniz abi.
Saygılarımla,
Sn mastori
Geçen hafta bu hafta için beyanname ve citibank damga vurur demiştiniz.
Damgayı iyi vurdu harbiden:)
Gelecek hafta için var mı bi öngörünüz?
Forum çok sessizleşti.
Attığım 2 derinlik ararsında yazı yazan olmamış:)
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Wishwind abi, size bir sorumuz olacaktı, mümkün mü abi?
WİSHWİND:
-İlk önce kılık kıyafetini düzelt, teksas mı lan burası, ağzında puro felan, neyse bir daha olmasın, sor bakalım.
SORU:
-Abi, biliyorsun, pazarlama ile birleşme bekliyoruz, yılın olayı ile ilgili sizin de görüşünüzü alabilirmiyiz?
WİSHWİND:
-Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı...TEY,TEY,TEY, HEYYYYYYYY...
SORU:
-Anladım abi, yarına kadar bu iş biter diyorsunuz, fakat, bu kadar çabuk olur mu abi?
WİSHWİND:
-Upppppssss,,,,,,hımmmmmmm.....
SORU:
-Abi, şirketimizle ilgili yıl sonu kar rakamınızı ve 2018 yılı için düşüncelerinizi alabilir miyiz?
WİSHWİND:
-Bahçelerde maydonoz, gel bize bazı bazı...TEY,TEY,TEY, HEYYYYYYYY...
SORU:
-Anlaşıldı abi, fakat, bu çok abartılı bir kar olmadı mı sizce?
WİSHWİND:
--Upppppsss,,,,,,hımmmmmm.....
İzninizle yorumluycam.
Anlatıcı burda Sn Wishwindin kendisine karşı olan önyargılarına atıfta bulunarak başlayıp ,engin borsa bilgisine gösterdiği saygıyı sorduğu sorularla okuyuculara tarif etmek istemiştir.
Verilen cevaplarla ise Wishwindin olaylara çok tepeden baktığı,günlük olaylar bir yana yılın olayı sayılabilecek bir olasılığı bile burun kıvırarak karşılıyap çok çok büyük resme odaklanmış olduğunu gözler önüne sermiştir.
Tavan olmuş kadar güldüm.Çok iyi olmuş sayın İzci
Çok güldüm
Biriktirme ye başladım ))))
Ytd
Sn.knox ongorum o sekildeydi ve gerçekleşti malesef. Önümüzdeki hafta yukarı yönde bir hareket beklemiyorum. Daha çok 2.3 ve 2.57 arası yatay hareketle haftayı tamamlanacağını tahmin ediyorum. Onlarda çok iyi biliyor kağıdın yeri buralar değil. Genel konjuktörde resme büyük yerden bakılırsa büyük bir ortak satışı geldi ve satışın yaklaşık yarısı haberin geldiği yer civarında satıldı veya onlar tarafından oyunun içine dahil edildi. Daha sonraki süreçte bilancoya bağlı hareket edecektir. Fakat onun da sınırlı olacağını düşünüyorum. Yani 2 ileri 1 geri ağır ağır altını doldurarak gidecek gibi duruyor. Tabi bu genel kanı herkes bunu görüyor. Hiç belli de.olmaz. hareket tarzını değiştirebilir bilanço sonrası. Bir ihtimal de suna veriyorum malum spek imiz borsa nin en beceriksiz adamı hatta çulu yok çulsuz yani. Belki de bi tarafı yemediği için bi tarafı yiyen birilerine mali transfer ediyor olabilir. Öyle bişey olursa hersey yeniden başlar tabi bilanço desteği şart. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.