Sayfa 573/948 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. ubssss,,,,

hımmm***

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Sn TheOne , sizinle anele de de yollarımız kesişmiş , niyetim polemiğe girmek değil samimiyetle soruyorum, yalnız kristalle, doğtaş ta fena yakalanmış hem tüm yazdığınız hisselerde tam tepeye yakın yerlerde yada tepeden dönüşlerde yazmışsınız kısmetsizlik midir , geç kalmak mıdır cevabını veremedim
    krstl'de şubat'tan taşıdığım 1,60 maliyetim vardı, tekniğine bakarak işlem yaptığım bir kağıttı ve evet zirvede a1'in abuk işlemleri dolayısıyla yazmıştım kağıdı da 2,90 altında stopladım ; dgklb hiç almadım ne yazdığımı bile hatırlamıyorum. (şimdi baktım 1 tane gönderim olmuş bilançoya neden kötü dediklerini anlayamadığım için) bahsettiğiniz aneleyi de 2,80'den alıp 3,80'den sattım. hepi topu 100 iletim olmuş işler kötü gittiğinde diğerlerinin nabzını yoklamak için foruma giren ve nadir yazan biri olarak. şimdi de silvr sert düşüş yedi ve buraya yazıyorum. niyetinizi söylerseniz ona göre cevap vereyim.

krstl, rysas, orge, dgklb, nugyo, escom, anele, pgsus, silvr başlıklarına yazmışım. 9 başlık. krstl 1,80 maliyet 2,90 satış. yazma sebebim a1'in sürekli alımına rağmen fiyatın düşmesiydi. rysas 1,27 maliyet 1,40 satış. 1,27 maliyet 1,44 satş, orge 7 maliyet tutuyorum, dgklb almadım; bilançosuna kötü diyenlere karşı çıktım. hisse zaten primliydi, beklenti satın alınmıştı ama bu bilançonun kötü olduğunu göstermiyordu. sapla samanı ayırdetmek lazım. escom 1,27 aldım 1,23 stopladım. anele 2,80 aldım 3,80 sattım. pgsus 27 maliyet ve tutuyorum. silvr 2,10 maliyet ve tutuyorum.

insanların zaman zaman birbirini mal pazarlayan, spek adamı vs. diyerek suçladığı bir ortamda elinizdeki kısıtlı bilgiye dayanarak en tepelerde yazdığımı söyleyerek insanlarda önyargı oluşturuyorsunuz. niyetim polemiğe girmek cümlesiyle yazdığınız şeyin mantıksız olduğunu bilinçaltınız size fısıldamış aslında.

dilerseniz size kağıt aldığım zaman özel mesaj'dan haber vereyim?
    Son düzenleme : TheOne; 15-02-2018 saat: 22:59.

3.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Bugün endeksinde etkisiyle satıcılar iştahını kaybetti. Alıcılar temkinli bir şekilde aldı. Toplam 250 bin lot destekle kapattı. Bence yarın için güzel bir ışık var. Zaten %10 luk saçma düşüşün ciddi düzeltmesi olmalı en kısa zamanda diye düşünüyorum..
    Abi yazdıklarından bu hissede yatırımcı olduğunu anlıyorum. Niye bu kadar dert ediyorsun ki günlük hareketleri, rahatımıza baksak iyi değil mi? bilançolar ve beklentiler ortada.

4. Bugünün pastası olumlu.delta teb Merrill OYAK alıcı .ata iş yatırım satıcı.2.54 üstü olumlu 2.65 çok iyi ytd iyi aksamlar

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

5. zafer nıdaların da SAT hıssesı

TOB seslerınde ıse AL hıssesı

avaneler de yazma olmuş

neden?

6.  Alıntı Originally Posted by TheOne Yazıyı Oku
    Abi yazdıklarından bu hissede yatırımcı olduğunu anlıyorum. Niye bu kadar dert ediyorsun ki günlük hareketleri, rahatımıza baksak iyi değil mi? bilançolar ve beklentiler ortada.
    Yatırımcı olmasam ne işim var. Yatırım yapmadığım kağıtta yazmam. Ayrıca burdaki arkadaşlarda yorum bekliyor motivasyon bekliyor. Geçici vergide forum karıştığında ilk ben yazdım. Ben hiç birşeyi dert etmiyorum dert edenler için motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Tabi bunu yaparken de nacizane bilgim dahilinde doğru ve dürüst yapmaya çalışıyorum.
    Seninde dediğin gibi hedef bilanço ve gelecek.
    İnşallah hep beraber muvaffak olacağız..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

7.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    zafer nıdaların da SAT hıssesı

avaneler de yazma olmuş

neden?
    Kardeşim sen çok mu film izliyosun bu nedir ya ?

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    zafer nıdaların da SAT hıssesı

avaneler de yazma olmuş

neden?
    Bu yazdığın ne anlama geliyor bi açıkla allahını seversen ?

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 573/948 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •