Geçmiş olsun hepimize ..[emoji22][emoji22][emoji22]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Geçmiş olsun hepimize ..[emoji22][emoji22][emoji22]
Biz burada kaç sene söyledik bizi düşman ilan edenler kına yaksın.
TÜRKİYE CDS 381,92 % 2,50
dünya da var mı ? daha yükseği.
o degilde altını 185 liradan fullemedim ya ona uzuluyorum . gram 185 nere 235 tl nere
Beyler kaçtan alalım şimdi? Sattık bir miktar
Dolar gece ne olmuş öyle... Bişeylerin haberini almışlar belli... Sermae kısıtılaması? sabit kur?
6.10 dan sattım beyler dayanamadım elim ayağım titredi
Toplantı başlamadan böyle ise toplantı sırasında bu dolartl ne olur ???
bloombergte abd enflasyonunu konuşuyorlar,neremle gülsem acaba?ben katiyyen dolarları satmamayı düşünüyorum,2 sene daha 8-9-10-12 her şey görebilir,bir rakamları mumla ararız 6.46 gördü dikkat dolar gördüğü seviyeyi unutmaz 50 puan aşağıda ben 6 liranın altından almaya devam ediyorum.
valla yazık oldu dolar abd ile isler duzelir 4.50 ye iner ons ta dusukken 170 civarından alırım diyourdum birden fuze misali dolar fırlayınca gramda fırladı 185 ten alınabiliyordu halbuki ..ons en dip 1.050 dolar var ama oraya gelmez sanmıyorum 1170 guclu destek ...dolar bu kadar yuksekken ons ta yıl ici ortolaması olan 1320 lerde olsaydı sanıyorum gram 260 tl gibi birsey olurdu .
[emoji95][emoji95]SAAT 10:00'DA TÜRKİYE'DE CARİ İŞLEMLER DENGESİ VERİSİ AÇIKLANACAK.
Filmin sonu çok kötü bitecek.!!
Krizlerin babası olacak.!!!
Tr tarihinde böyle bu tip döviz krizi yaşamadı.!!
İşsizlik tavan yapar.!!!
Lostperson Ankarada isen görüşelim .Bwnimde zarar çok ama takmıyorum artık.Elden gelen bişey yok .Kaderimiz böleymiş
5.35den dolar aldım bu bile mevduat i aştı aylarca mevduat a kalan kendime.m
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TR de piknik havası olabilir ama
Bloomberg globalde türkiyedeki gelişmelerden dolayı BBVA nın ispanya borsasında %16 düştüğünü söyledi.
YTD
Borsa -1.63 le açtı ..Kötü günün iyi haberi sayılır ..ben daha kötü bekliyordum
Müdahale gelmemesi tam anlamıyla büyük holdinglerin iflas edip kendilerine geçirileceğini doğrular nitelikte Yüzyıllar boyu yaşasın Başkan babamız
Dolarda olan bana göre birikimini korudu, dolarda olmayan ise maalesef birikimini eritiyor. Gidişat, hayır değil. Hükümet sessiz ve çaresiz, tek yaptıkları makası açıp kontrolü saglamak oldu. Gecici çözümler günü kurtarır, yarını kurtarmaz.
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar'a, Vakıfbank ve Alternatif Bank'dan %4.70 aldım. Bu iki bankadan ve/veya diğerlerinden Dolar için oran alan var mı?
Gün içinde bu hayvani makasın sebebi ne arkadaşlar ?
Ben alıyorum dostum.Halkbank almıştım .Dün Aselsan ve Garanti aldım.Hatta bugun bankaya gidip vadelinin bir kısmını bozup onunlada almayı planlıyorum.1 m kadar portfoy olacak .Ülke batmaz sallanır ama şu dolardan kaçırdığım zararı sadece borsadan çıkarırım .Ytd
cari acık fena dusmus tesvik falan olmasa zaten dolar kendiliginden bu haberle epey duserdi
Bankaların dolar alım satımını durdurduğuna dair bilgiler geliyor
Var mı teyit edebilecek