Sayfa 574/1252 İlkİlk ... 744745245645725735745755765846246741074 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. TR de piknik havası olabilir ama
    Bloomberg globalde türkiyedeki gelişmelerden dolayı BBVA nın ispanya borsasında %16 düştüğünü söyledi.
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    İnsanlar işi olduğuna şükredecek hale geldi...
    kimileri de dolardan malı vurup artık maaşını beğenmeyip istifa edecek hale geldi...
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. Borsa -1.63 le açtı ..Kötü günün iyi haberi sayılır ..ben daha kötü bekliyordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bloombergde bir piknik havası var
    2.ci flash tv olurlar sırf halay

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Borsa -1.63 le açtı ..Kötü günün iyi haberi sayılır ..ben daha kötü bekliyordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    borsa aslında sudan ucuz halde dolar artısından ve enflasyondan dolayı ulke guvenilir olsa guven olsa tum paramı yatırırım su fiyatlardan ama yok iste guven yok .

6. Müdahale gelmemesi tam anlamıyla büyük holdinglerin iflas edip kendilerine geçirileceğini doğrular nitelikte Yüzyıllar boyu yaşasın Başkan babamız

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    kimileri de dolardan malı vurup artık maaşını beğenmeyip istifa edecek hale geldi...
    Dolarda olan bana göre birikimini korudu, dolarda olmayan ise maalesef birikimini eritiyor. Gidişat, hayır değil. Hükümet sessiz ve çaresiz, tek yaptıkları makası açıp kontrolü saglamak oldu. Gecici çözümler günü kurtarır, yarını kurtarmaz.

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dolar'a, Vakıfbank ve Alternatif Bank'dan %4.70 aldım. Bu iki bankadan ve/veya diğerlerinden Dolar için oran alan var mı?

Sayfa 574/1252 İlkİlk ... 744745245645725735745755765846246741074 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •