BANK OF un satışları net 5 milyon 184 bin lota ulaştı.. buna rağmen hisse toparlanıyor.. ya kapanışta yüklü gömecek ya da 1.50 üstünde roketleyecek bu tahta bu görüntüye göre normal kapanacak gibi durmuyor.. son 13 dk. YTD
Printable View
BANK OF un satışları net 5 milyon 184 bin lota ulaştı.. buna rağmen hisse toparlanıyor.. ya kapanışta yüklü gömecek ya da 1.50 üstünde roketleyecek bu tahta bu görüntüye göre normal kapanacak gibi durmuyor.. son 13 dk. YTD
1.50 direnç olur mu değerlendiriyorum.. YTD
Endeks artıya geçti.
Borsa döndü.Sanırım borsada kısa süreli bir fırtına yaşadık.Ya da umarım diyelim:)))))))))))
Bu mum hoşuma gitmedi.. YTD
https://i.resm.im/zKpjf5P.jpeg
1.40 maliyetlileri 1.49 gönderiyorum benden alan daha çok kazansın. YTD
Yalnız orada iki tane baya baya güzel yeşil mum da var,bir hafta on gün içinde üçüncüsünü bekliyorum.
alım satım kaç,ve kaç lot var sn tahminci,1.49 alım 1.5 satım mı çalışıyor
Ben malum 15 dakika gecikmeli yaşıyorum olayları
1.49 vedalaştım.. 1.50 den satış yedi bir daha deneyecektir.. bakalım başarılı olacak mı yoksa direnç mi olacak.. YTD
Hayırlısı diyelim.Ben eminim ilk atakta 1.55 den gene aramıza katılırsınız:)))))))) Ya da umarım diyeyim
1.50 yarın aşılırsa 1.52 den yeniden oyuna dahil olabilirim orayı izlemek istiyorum.. YTD
Sn. Hkm oyun tarzımı yavaş yavaş çözüyorsunuz şanslıyım ki SPEK siz değilsiniz :)
Eh uzun süre değil.Valla ben artık evsahibi gibi oldum:)))))))))
Aslında sizin gibi olmayı çok isterdim sn tahminci.Hakiki borsacı sizsiniz.Ben borsa yatırımcısı sayılırım,borsacı sizin gibi olmalı.Benim tarz çok sıkıcı:))))))))))))
Ama ben spek olsam sizin oyun planınızı yenecek bir yazılım mutlaka bulurdum o kesin sn tahminci.Aslında öngörülebilir bir tarzınız var,sanırım sizin kadar disiplinle uygulayan insan sayısı az.Yoksa borsada rastgele seyir diye bir kitap okumuştum,orada uzun süreli sürekli başarılı tek bir taktik olamaz,sıfır kazanımlı bir oyunda o taktik herkesçe uygulanır ,herkes kazanamıyacağından o plan bir müddet sonra uygulanamaz diye yazıyordu.
Nereye saldıracağımı şaşırdım. Bir tek kripto paradan %5 kardayım, KKM zarar sadece 100k i Dolar olarak yapmıştım üç ay önce o avantajlı geldi. eylül sonu dolacaklar hepsi, Döviz bozdurup ( euro) hesabı 18,34 den oda üç aylık sadece faiz var, enflasyona göre zarar, ne sepetmiş ben anlamadım. Borsa da da zaten bu var yüksek olan o da zarar.. Bahtsız bedeviyi arar olduk kendi adımıza:rtfm:
bugün itibari ile bende vedalaştım kiler ile .. 1.62 üstünde tekrar yolumuz kesişir :wave::wave: .... cemaş da pozisyon aldım .... tekrar aynı kanıdayım bankalardan çıkan para gyo hisselerine biraz yansır akfen ihlgm kiler şekergyo adese görece olarak ucuz kalmış hisseler ..... hurgz de ilgimi çekiyor çagrı durumunda 10 tl olma ihtimali var ....... yatırım tavsiyesi degil kendi şahsi yazılı düşüncelerimdir beni baglar
Bol kazançlarınız olsun.. yine bekleriz.. valla benim de KLGYO ile ilgili çok bir iştahım yok ancak burada seviyeli bir ortam var, sevdiğim forumdaşlar var bu yüzden portföyümün yüzde 5-10 u ile de olsa takılıyorum.. dile getirdiklerinizin arasındaki iki hisse bende de var, bol kazançlar.. YTD
Yukarıdaki grafikte IMKB 100 aşağıya derin bir iğne attı ve dojiye yakın bir kapanış yaptı. (ÇEKİÇ) ..
Eğer yarın açılış 3420 kapanış 3447 seviyesinin üzerinde olursa orta vade pozisyon açarım..
Akdi halde günlük trade dışında borsa ile işim olmaz, günlük pozisyon taşımam YTD..
https://i.resm.im/FP5e7H3.jpeg
Gunaydın sn şekerli,mesaiye 45 dakika kaldı,malum siz traderlar sabah 10 akşam 6 her gün sekiz saat mesaidesiniz.:)))))))))
Allahtan home ofis çalışıyorsunuz
Tüm traderların mesaisi bereketli olsun, yatırımcılara hayranım onlar bizim 5 seviye üstümüz.
XU-100=3472.. Şahsi düşüncemdir.. borsada şu an mal çıkılıyor ve VIOP ta longçu toplanıyor.. yeterince long kontrat biriktiğinde tepelerine binecekler.. 5 dakikalık grafikten endeksin nabzını tutmaya çalışıyorum ve pozisyon açacak bir sinerji göremiyorum.. KLGYO nun 1.50 ile dansını takip ediyorum bugün 1.50 üzeri bir kapanış gelirse yarın yeni bir değerlendirme yapmam gerekecek.. YTD
Dün de bankaları tabandan kurtarıp longçu topladılar daha sonra tekrar tabana saldılar.. her yerde tuzak var, yemleme var.. aman dikkat.. YTD
Aslında çoğunluğun davranışı tahtacı için yada BANK OF robotu için belirleyici olur.. illaki tersini yapar robotik tahtacı..
Bugün için 1.45 e bir sondaj vuracaktır, o derinlikte su var mı diye.. su varsa daha aşağıyı da dener.. yoksa bu kez 1.55 e döner orayı dener.. illaki balık neredeyse onu bulur..
Sistem tahtaya mümkün olduğu kadar çok yatırımcı çekmek üzerine kurulu..
Her çıkışta alıp her düşüşte satan Türk borsacısı.. hedef fiyatı olmayan.. aşırı klasik..
Her gelen yeni bir kazanç kapısı.. çünkü geleneksel yatırımcı.. robot nasıl tepki vereceğini ezberlemiş.. YTD.
Kiler holding maşallah muskalı gibi di mi.Neden ki:)))))))))))) Bence bu da yakında öyle olacak.Vıop borsanın genel dengeleri,yabancı piyasalar şu bu tamam da bu kağıt ne yaptı ki neyi geri alsın.11 yıl önce 1.5 bugün gene 1.5 ,daha 6 ay önce bedelliye 1.15 den katıldık,vur dolara 1.50 maliyet eder.Tahtacı dolar bazlı tekrar 0.6 dibine sürer mi kimbilir belki gene dener de dolar yerinde durmaz ki o da yukarı gider bu da dolar bazlı dibi TL bazlı nominal olarak yukarı çeker.Rasyoları işin temelini falan boşverdim,diğer gyo larla kıyasını da boşverdim 9 aylık bilançodan sonra nasıl olacak da burda kalacak onu merek ediyorum.Ha tüm dünyada 2008 gibi bir şey olur ya da pandemi başındaki gibi bir şey olur o zaman başka.O günler yaşandığında da zaten sistem kitleniyor