Tüm traderların mesaisi bereketli olsun, yatırımcılara hayranım onlar bizim 5 seviye üstümüz.
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
XU-100=3472.. Şahsi düşüncemdir.. borsada şu an mal çıkılıyor ve VIOP ta longçu toplanıyor.. yeterince long kontrat biriktiğinde tepelerine binecekler.. 5 dakikalık grafikten endeksin nabzını tutmaya çalışıyorum ve pozisyon açacak bir sinerji göremiyorum.. KLGYO nun 1.50 ile dansını takip ediyorum bugün 1.50 üzeri bir kapanış gelirse yarın yeni bir değerlendirme yapmam gerekecek.. YTD
Dün de bankaları tabandan kurtarıp longçu topladılar daha sonra tekrar tabana saldılar.. her yerde tuzak var, yemleme var.. aman dikkat.. YTD
Aslında çoğunluğun davranışı tahtacı için yada BANK OF robotu için belirleyici olur.. illaki tersini yapar robotik tahtacı..
Bugün için 1.45 e bir sondaj vuracaktır, o derinlikte su var mı diye.. su varsa daha aşağıyı da dener.. yoksa bu kez 1.55 e döner orayı dener.. illaki balık neredeyse onu bulur..
Sistem tahtaya mümkün olduğu kadar çok yatırımcı çekmek üzerine kurulu..
Her çıkışta alıp her düşüşte satan Türk borsacısı.. hedef fiyatı olmayan.. aşırı klasik..
Her gelen yeni bir kazanç kapısı.. çünkü geleneksel yatırımcı.. robot nasıl tepki vereceğini ezberlemiş.. YTD.
Kiler holding maşallah muskalı gibi di mi.Neden ki))))))))))) Bence bu da yakında öyle olacak.Vıop borsanın genel dengeleri,yabancı piyasalar şu bu tamam da bu kağıt ne yaptı ki neyi geri alsın.11 yıl önce 1.5 bugün gene 1.5 ,daha 6 ay önce bedelliye 1.15 den katıldık,vur dolara 1.50 maliyet eder.Tahtacı dolar bazlı tekrar 0.6 dibine sürer mi kimbilir belki gene dener de dolar yerinde durmaz ki o da yukarı gider bu da dolar bazlı dibi TL bazlı nominal olarak yukarı çeker.Rasyoları işin temelini falan boşverdim,diğer gyo larla kıyasını da boşverdim 9 aylık bilançodan sonra nasıl olacak da burda kalacak onu merek ediyorum.Ha tüm dünyada 2008 gibi bir şey olur ya da pandemi başındaki gibi bir şey olur o zaman başka.O günler yaşandığında da zaten sistem kitleniyor
Yer İmleri