Siz fabrika deyince aklıma spontane olarak gelişti
Sormadım sayın
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Vadeli 116 da herkes düşecek diyordu 125 te çoğunluk yukarı dedi ama long olamadı 129 larda herkes shortcu oldu. Şuan 133.500 ve düşüş konuşmuyor bir çok kişi. Enson short denemesi yapıp 130.125 ten ucuz kurtulmuştum. %20 lik short jetonu salladım. Stopsuz. Buradan canımızı yakmaz heralde.
Bu saatten sonra Kanal içindeki kanala dikkat .
https://i.hizliresim.com/asmdSU.png
Sat / Al oyun planı dahil olmak kaydıyla
Günlerdir vuruşma devam ediyor
Ben maliyet düzeltiyorum o alıyor o alıyor ben maliyet düzeltiyorum ensedeyimmm pala aynen devam 😊
https://i.hizliresim.com/cPYqqc.jpg
https://i.hizliresim.com/uB4bPe.png
PALA' dan tobo şow' a devam...
Garan günlük' te çok güzel bir tobo ve ikili dip bir arada oluşmuş, ikisi de teyitli...
8.40 (mavi çizgi)' de teyit almış...
9.30 (kırmızı çizgi) formasyon hedefi...
8.40 altında kapanış gelmediği sürece gönül rahatlığıyla kullanılabilir, 8.40 altı tabii ki stop...
Bazen internet ortamından zorunlu olarak uzaklaşmak istemeden En büyük huzuru kendimde buluyorum sizlerde tavsiye almak isterseniz huzurunu bozan insanlardan uzak durmakla kendi huzurunuzu sağlamış olabilirsiniz....
Eskiden Viopta 120.000 altında şort olunmazdı şimdi bu 140.000 olarak değiştirildi.
100 binden sonra her gün düşecek düşüyor uz vb. geldik 115.000 ister misiniz bu para bolluğu nda düşük faiz ortamında endeksden sıfır atılmışken 130-150 bine coşsa endeks.. yabancı yeni gelmeye başlamışken..
Yeşil günler sıralamasında kaçıncı gün oldu bilen var mı ? rekor tazeledi mi ? 13 olursa rekor olacak deniyordu..
Borsaya bu kadar ky girmisken bu kadar yukseltmeleri ayrıca enteresan. Globald bir haftadır yatayken bile ciddi ralli yaptık.
Yarın tekrar yüksek açarsa bankalardaki longlarımı kapatacağım. Bankalarda bi düzeltme gelecek gibi. Thyao daha beklediğim hareketi yapmadı longa devam. Pgsus ve sahol de aynen long. Bugün asels longlamıştım biraz. Spotta da ecilc aldım kapanışta yarın güzel bi açılış bekliyorum veririm direk. Bucim, kervt,odas, zoren var spotta bakalım tavan açan olacak mı.
Cuma akşam seansinin aynısını yapıyor. Yarın Sabah ta 135.000 açacaktır. Acayip şortçu sıkıştırması yapıyor demekki büyük düşüş gelecek.
Yuklu short pozisyon acan arkadaslarin nasil hesaplari patlamiyor anlamiyorum?
131 binden shorta donus yaptim. 8.ay vade
. Su an daha da cikacak gibi geliyor bana. Pozisyonum az o yuzden rahatim. Ama yuklu pozda olanlar benden daha rahat. Cidden anlam veremiyorum.
Cuma akşam seansinda açtığım şortları bugün sabah açılışta kapatmayı düşündüm global kötü akşam saatlerinde gevşer dedim. kafaya nedeyse 2000 puan daha yedim.
:cool:
Ek 25344
Teknik önemli ama esas olan soğukkanlı olarak uygulayabilmek. Mesela bende çok çiziyorum ama uygulama tarafım korkak olunca tekniği tam olarak uygulayamıyorum. Garantici olmak ve kazandığını yeterli görmekte buna sebep. Genellikle Ben satmazsam düşer, satarsam yükselir :) olaya parasal olarak bakınca tüm teknik göstergeler gözünden yok oluyor. Şimdi akbankı iki ay elimde tutmuşum yüzde 10 olarak 60 bin lira kazanmışım. Burada akbankın sürgünden çıkıp yükseliş trendine geçtiğini unutup kazandığım paraya bakınca kenara çekilip kazancı korumaya odaklanıyorsun. Aslında yapman gereken tren kırılıp göstergeler al sinyali verince sadece arkana yaslanıp beklemek. Ama olmuyor. Temel teknik hikaye, şansın varsa borsa şahane ;)
TCELL 18 Haziran işlemlerinde emeklilik fonları satmış gibi 19 unda da artmıştı bugün düştü.
https://i.hizliresim.com/DvNQdP.png
ALLAH'ın Rahmeti bereketi hepinizin üzerine olsun inşaallah hayırlı akşamlar
Vix vadeli %9 ekside. Buna rağmen Dow çıkamıyor.
BOVESPA dönüşe hazırlanıyor gözüküyor..virüsten önce de öncüydü..
30 bin taksi plakasına 5 bin taksi plakası ilave edilecekmiş taksiler isyan etmiş.
Taksici de kendine göre haklı, belediye de haklı.
Ege Cansen bu rant işini açıklamıştı. Faiz ve dövizden geçinenler arada sıkıştırılıyor ama bazı alanlara el atmak zor. 30 bin taksi plakası zincirleme etki ile 300 bin oy eder. 5 bin plaka 2 milyon TL'den satılsa 10 milyarlık bir kaynak. Öte yandan 1 milyona filan satılmaya kalkar ise çok kişi girer bu işe, genelde enflasyonun üzerinde getirisi olan bir alan.
** noldu petrol mü bulduk la. dow 2 haftadır yerinde sayıyor. bizimki üstüne 7-8 bin koydu.
bunun acısı fena çıkacak bir sabah ansızın başlayacak. kimsenin beklemediği bir gün.
ha ha dowa 150 puan bastılar pala tınlamıyor..