Sayfa 574/1001 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Teknik önemli ama esas olan soğukkanlı olarak uygulayabilmek. Mesela bende çok çiziyorum ama uygulama tarafım korkak olunca tekniği tam olarak uygulayamıyorum. Garantici olmak ve kazandığını yeterli görmekte buna sebep. Genellikle Ben satmazsam düşer, satarsam yükselir olaya parasal olarak bakınca tüm teknik göstergeler gözünden yok oluyor. Şimdi akbankı iki ay elimde tutmuşum yüzde 10 olarak 60 bin lira kazanmışım. Burada akbankın sürgünden çıkıp yükseliş trendine geçtiğini unutup kazandığım paraya bakınca kenara çekilip kazancı korumaya odaklanıyorsun. Aslında yapman gereken tren kırılıp göstergeler al sinyali verince sadece arkana yaslanıp beklemek. Ama olmuyor. Temel teknik hikaye, şansın varsa borsa şahane ;)
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BORSA teknik analizi en iyi kullananların yanında sabrına en çok hakim olanların kazandığı bir mecra ben henüz sabrıma hakim olamadığım gibi yeni daire taksiti ödüyorum 15-16 ay sonra taksit bitecek para olmayınca kımıldayamıyorum.
    Abi sen artık bu piyasasın eskilerindensin. Kafa koparmaya başlamış olman lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Abi sen artık bu piyasasın eskilerindensin. Kafa koparmaya başlamış olman lazım.
    NERDEE KARDEŞİM demekki beceriksizin biriymişim ki kafa koparma işini yapamamışım

4. TCELL 18 Haziran işlemlerinde emeklilik fonları satmış gibi 19 unda da artmıştı bugün düştü.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. ALLAH'ın Rahmeti bereketi hepinizin üzerine olsun inşaallah hayırlı akşamlar

6. Vix vadeli %9 ekside. Buna rağmen Dow çıkamıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    NERDEE KARDEŞİM demekki beceriksizin biriymişim ki kafa koparma işini yapamamışım
    Abi yapacağın güçlüyü al güçsüzü sat. Pozisyona girdiğin gibi seni avutmayacak stop emrini peşin gir. Kara giden pozisyonda ilaveler yapıp stopu fiyatla paralel hareket ettireceksin. Geceyede pozda girmemeye bak.

Sayfa 574/1001 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •