Kendisi telefonda laf arasında ağzından kaçırdı. Sonuçta benim param yerinde duruyor ( sevineyim mi- üzüleyim mi bilemedim ) gecelik faiz işlemiş. Hesap hareketlerine sonradan baktığımda iki kez gün içinde al- sat yapılmış.
Printable View
Ayrıca burgan' a telefonla bir hafta önce vadeli talimatı vermiştim. Gezintiye çıkmışken hesap cüzdanımı yazdırayım diye saat 11:20 de şubeye girdim. Sadece bir müşteri vardı gişede. Müşteri temsilcileri sıkıntıdan sigaraya çıkarken, gişe tek kişi çalışıyordu ve tam saat 12; 00 da cüzdanımı aldım. Çok garip geldi bu durum. Bankanın içinde dolaşan 7-8 çalışan varken 2 müşterinin işi 40 dk. sürüyor.
burganın çalışma şekli hiç hoşuma gitmedi, geçen gün 2-3 kez arayıp 8-10 kez çaldırdım, no answer
işyerine yakın olunca kendim gideyim dedim, içeride benden başka müşteri yoktu, ilgisizliğin daniskası..
Allah Allah bir banka çalışanı sizin paranız ile usd alıp satması inanılır gibi değil... Bir yaşıma daha girdim.. :Sad:
yatırım hesabı açtığınızda imza attığınız evrakların altındaki o küçücük yazılara çok çok dikkat ediniz sn.üye
finansinvest de başıma geldi, hisse sattığımda 2 günlük takasbank blokesinin ardından serbest kalan paramı çekemeyince internetten hesabıma bir göz attım ve yatırım fonu alındığını gördüm
hangi hakla bunu yaptınız dediğimde onayınız var cevabı aldım ???
ben onay vermemiştim ancak imza attığım evraklarda buna ilişkin onay verdiğim metni varmış ? tabii karınca büyüklüğünde ve onlarca sayfa hangi birini okuyacaksınız ?
paniğe kapılmadan yaptıkları bu uygulamayı iptal etmeleri ve düzeltmeleri için ek dilekçe vermeniz gerekecek büyük ihtimalle, ardından düzelecektir,
ben memurun bir güven istismarı yaptığını düşünmek istemiyorum
bu arada ing nin %13.50 1 yıllık hoşgeldin oranı iştahımı kabartıyor enparadan çıkıp ing ye gitmeye üşeniyorum sadece
üstelik eft havale bedava ve hesap işletim ücreti de yok diyorlar :p
doğrusu arada kaldım bilmiyorum ? :wu:
Aynı şey benim ise çok hoşuma gidiyor. İstediğim koltuğu çekiyorum temsilcimin önüne, bacak bacak üstüne atıyorum. Kahvemi ısmarlıyor sağolsun. Sonra da euro ne olur dolar ne olur lak lak yapıyoruz. Başka banka olsa oho :kahkah: Hadi beyefendi işiniz gücünüz yok mu der atarlar :)
Her ne kadar casual'ın 20 yılın ardından buraya gelip sürekli bozuk plak gibi malum bankanın batışını anlatmasına kızsam da banka karşılıksız dibs yapmış devlet napsın düşüncesine kesinlikle katılmıyorum.
Bu millet BDDK diye bir kurumun finansmanına her yıl dünya kadar vergi ödüyor.
Devlet napsın olur mu?
BDDK bunları takip edecek, karşılıksız dibs satan varsa ensesine binecek, daha satamadan ve mağduriyet oluşmadan müdail olacak. Yapması gereken bu.
Bir bankanın vatandaşı dolandırması ile bir firmanın bir vatandaşı dolandırması aynı şey değil. Biri devletin kayırdığı, imtiyaz verdiği ve halkın parasını faiz adı altında haraca bağlamasına izin verdiği bir kurum, diğeri değil.
Devlet, devletin ve milletin parasından faiz adı altında haraç alma imtiyazı tanıdıysa bankalara karşılığında bir dolandırıcılık olduğunda da sorumluluk almasını bilmeli. Bana göre malum bankaya el konulma hadisesinin arkasında fetö var. Uzan dolandırıcının hasıydı ama öyle ya da böyle yerli sermeye idi. Fetö bunu hedef aldı.
rodeo günlük 14,50 yapmış. Tabi boşta kalan kısmı var , gerçekte 14 gibi.
Enpara için yazılan pazarlık yapıldığı iddiasına inanmıyorum , mt ye de sordum , gülümsedi kibarca.
400k
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Evet onlar da var ama onlar olmasa bile yine imtiyazlı bir haraç mekanizması var.
Tekrara düşüp casual gibi olmak istemem ama :) geçen yıl bankalar devletin parasını milletten alıp millete satma imtiyazları sayesinde tam 36 milyar kar ettiler ve bu bana göre haraçtır, haksız kazançtır.
İsteyen istediği gibi isimlendirebilir.
Sayın ingbank yetkililer eğer oran yükselmez ise hatirisayilir miktarı taşıyacağım vardır okuyan eminim...
dual
Odea 30 haziran vade sonu 14.5. Burgan 14.75 ile bağlandı.
Burgan yeni girismi? 14.75 mevduatmi swapmi?
https://www.fibabanka.com.tr/bireyse...-oranlari.aspx
çekirdek aileden birinde fiba hes buldum oranlara ne diyorsunuz
Büyük bankalardan ykb,halk vakıf öne çıkıyor bugünlerde.
Ben olsam onlara bakardım.
arkadaşım bugün Denizbank'tan 14.25 teklif almış, miktar 1M üzeri, şehir İstanbul...
dediğiniz gibi yaptım, enparayı otm.ödeme talimatları için bırakıp bu sabah bi fırsat buldum gittim alınterimi turunculara transfer ettim,hayırlısı olsun, ben burgan odea filan vakit bulup sürekli araştırıp banka banka geçiş yapamadığım için enparada en az 1 yıl oyalandım farkındayım
eyvallah sn.dudu
% 14,56 Brüt faiz oranıyla (Aktif Bono için diyorum.) Birikimin yenilenmiştir.
Küçük Mevduat Sahibi olarak gayet iyi bir oran aldığımı düşünüyorum.
Saygılarımı sunarım.
burda vadeli mevduat konusunda neredeyse dakika dakika takip eden arkadaslar var
su ara kasa arttırmak için kredi cekmek uygun mu sizce 1.11-1,13le veren bankler var.
50-60 k cekmeyi dusunen biri için yorumunuz nedir